Witcher 2 EE danas 7,49 eura na steamu. Ujebote.
Printable View
Witcher 2 EE danas 7,49 eura na steamu. Ujebote.
Kada budem imao viška love, uzet cu i na Steamu, unatoč tome što imam igru već na GoG-u.
I odigrati četvrti puta.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Suptilno.
Ovo je samo danas.
Vrano što pokušavaš reći?
u no
Ja bi ti kupio al dužan si mi pare.
Neka, kita će. :P
Pa prošao sam igru tri puta. Kupit ću je kad nabavim bolji komp.
:DDDd
Koja je šansa da se W2:EE u nekoj daljoj budućnosti nađe na jednako masnom popustu? Htio bi ga imati na steamu ali mu neću sigurno prismrditi sljedecih 3-4 mjeseca pa ne znam isplati li mi se
Ne misliš da si malo promašio poantu igranja i kupovanja igara?
Storm ti si promašio POANTU SALEA.
:(
Ne vidim zašto. Ako sam siguran da ću igru sigurno još koji put odigrat logično je uzet je sad dok je četvrtinu svoje standardne cijene. Mene je samo zanimalo jel itko iz iskustva zna koje su šanse da W2 bude ponovno na ovako velikom popustu u sljedećih nekoliko mjeseci, pola godine, tj. jel se inače na steamu ponavljaju ovakve akcije. Ako jesu sačekat ću rađe sljedeću akciju, a ako nisu uzet ću je dok je trenutno još na popustu. Jasnije?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Što se tiče slike, dosta vjerno dočarava trenutnu mi situaciju :D
Čekaj summer sale onda, tamo negdje 7.-8. mjesec, ako ne bude ništa prije.
Slijedeća akcija će biti negdje za Uskrs. Lako bi mogao biti na 75% ponovo. Da ga mogu još uvijek prodat po 50% ili manje, prodavali bi ga tako.
Awsm, hvala :)
Normalno da ga ne mogu prodat kad su ga svi u svemiru već kupili.
Ti nisi.
Čeka 90% off.
Neće ni tad kupit.
Ja sam već kupio dvije verzije Witchera 2 i nijednom ga nisam odigrao.
zato si odigro dark sols NG+-+-+-+--+
Samo 2 i pol Dark Soulsa.
Ali 4 Demon's-a.
jesu mi uvalili 5$ popusta na Amazonu pa sam morao uzeti ovaj pack sa Bishock 1,2, Đukom i Borderlandsom...predobra ponuda za 5$ :D
Samo obavijest da i GamersGate po novome ima daily/midweek/weekend dealove.
h_2oW4lmpSY
http://i.imgur.com/a5L1ctf.jpg
http://www.amazon.com/THQ-Mega-Pack-Dow ... ega+bundle
Ne znam da li su kljucevi steam reedable? I brine me sto kazu da moras imati americku adresu i da ti naplacuju porez neki...
(prvi put se susrecem sa ovom stranicom,tako da...)
Pročitao sam negdje da jesu.
Nadjem ti link/detalje kad dodjem doma i sve objasnim ovdje ako me netko ne pretekne.