Uzmi u obzir da je to slikano pri skoro direktnom svijetlošću u oči :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Postoje dva izvora. Jedan su kapi za oči koje služe za proširenje zjenica, a drugi je "dat ass".= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Printable View
Uzmi u obzir da je to slikano pri skoro direktnom svijetlošću u oči :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Postoje dva izvora. Jedan su kapi za oči koje služe za proširenje zjenica, a drugi je "dat ass".= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
[quote=McPingvin_v2.0]Uzmi u obzir da je to slikano pri skoro direktnom svijetlošću u oči :D= Citat =:
Izvorno postao "angel eye":11bl7lrr
[/quote:11bl7lrr]
sad si sam sebe popišo.. kod direktne svjetlosti zjenice se skupljaju. priznaj, šta si uzimo?!
Nisam se ništa popišao, bio sam u bolnici i širili mi zjenice za pregled :)
E, tako se odgovara. Zbunio si me bio :)
Skužio sam da imaš nekakav poremećaj od kojeg ti se zjenice prošire.
Nit sam tebi, nit sam bogu sta skrivio da me se banira! UL :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma ono, zbog lošosti i to.
Evo jedne kulerske... 8)
opet u wc-u :pray:
Pa šta živiš tamo? :D
Ajde se makni van, fotkaj se tamo i udahni svjež zrak:D
i dobro ti kaze. Te suncane na suncu bi imale jos lagani bljesak u kameru pa bi tek slika bila kulerska= Citat =:
Izvorno postao angel eye
:eyebrows:
Ili bi jednostavno imale smisla da su vani:D
Ma to je moj "slikarski" atelje... :)= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Evo i "ultimate collection" za sve fanove! 8)
Nisu ovo sve, žešća je ona dok ''puniš WC školjku'' :)
I to je to, nemam vise zasad
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4192238_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3510016_n.jpg
ja sam ovaj skroz lijevo... :D
Jebem ti boga veselog :D
Ova druga (maloletnica) s lijeva i ona prva s desna će bit prave mace kad porastu. Nadam se da si u dobrim odnosima s njima... ŽELJEZO SE KUJE DOK JE VRUĆE! (zapamti to)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Ćelav si?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Totototo :D= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
E, al daj mi objasni zakaj u wc-u imaš one spravice za vađenje papirnatih ručnika :P
Jesu to od doma slike il iz nekog birca :)
S posla je, objasnio je.
Onda se isprčavam zbog nečitanja svih postova :)
[quote=Mirko L]Ćelav si?[/quote:167heyr5]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":167heyr5
ma ne, ovaj cupavi... :D
Ma znam, nisi skužio :)
:D= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
takav sam i iznutra... :P
:D
Ajde da živnem ovaj krep malo, uz svaku sliku ću ubaciti pokoji stih.
Onak bzvz valjda kakav je mood bio u tom trenutku i zato jer mi se piše to sada.
Numero uno (dio o dječaku i njegovom zavjetu "Sarò sempre fedele a te, se non voglio morire e bruciare all'inferno":
http://img168.imageshack.us/img168/1559/91112350.th.jpg
Ti si pjesma moje duše... ummm... naše tjela čudne zvuke neka stvaraju dok se naši ... ovaj da kada sam žedan popio bi pučinu, jer moje znojne žljezde puštaju tekućinu. I nakon toga došao je taj dan, JER NEMA SMISLA SPAVATI KADA JE SUVIŠE LIJEPO ŽIVJETI SAN. Ti si mi u mislima, ti si mi u venama i još uvijek držiš me u zubima.
Numero due (dio samo za pingvina kojem sam posvetio ovu sliku na kojoj je moj facijalni izraz FACE kada sam ga malo mješao u jednom topicu "Tieni i tuoi amici stretti e nemici più vicini")
http://img7.imageshack.us/img7/8329/12271810.th.jpg
Moje lice mene tjera da se kreveljim, moje kosti nose moje meso gdje god poželim. Svake noći idem vani da se provodim, pa da ljepe cure zgodne mlade kući privodim. Moja usta traže tvoja i to bezuvjetno JERBO s tobom draga večeras želim disat umjetno.
:rotfl:
Lijepe oči, loša frizura, dobar SC II
Stihove neću ni počinjati komentirati :)
Friz je najbolji, meni nije jasno zašto 90% ženskih brije na taj Ringo Star look, a 5% na one koji se šminkaju i imaju kosu kao da im je vakum kliner prošao po glavi i nakon toga spustio samo desni dio preko oka. Onih ostalih 4% se i tako šiba kudgod pa ih i niti ne zanima, a 1% voli ritam ludnicu i digi-migi tekno prodižijada stajl.
Oh well. :friends:
Heheheeeee...neee---ne ringo star, ne emo i ne GEL
prirodno, zato kažem da je loše, da si se probudio i slikao takav, rekla bi da je friz super...
prodiđi je isto super.
ja sam u onom postotku koji voli muške "hangover-still half asleep-dunnohowIgotthisscar" frizure
(kao, Phil Anselmo u osamdesetima)
Ti voliš DISKO, volim ga i ja :friends:
Ali takvi muškarci su prljavi. I smrde.
Neee, ne...onda se odu istuširati dok žena skuha kavu pa onda miriše...fora je u tome da ne diraju frizuru sami :)
edit: jutro i noć prije, dva pojma
noć i jutro poslije, također :)