Meni je palo na pamet da bih mogao počet lagano pušit iz zdravstvenih razloga. A pušit cigaretu da me netko vidi pa da se čudi ne bih nikad, niti ću ikad razumjeti potrebu svakog tinejđera da duva to smeće zato jer fora izgleda.
Printable View
Meni je palo na pamet da bih mogao počet lagano pušit iz zdravstvenih razloga. A pušit cigaretu da me netko vidi pa da se čudi ne bih nikad, niti ću ikad razumjeti potrebu svakog tinejđera da duva to smeće zato jer fora izgleda.
Prokleti ubi forum
Dakle kliknem da sam zaboravio sifru i upisem mejl.Dok oni kazu da taj mail ne postoji.
Hajd idem napravit novi acc,kad kaze da je taj isti mejl u uporabi GRRRRRRRRR
?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Najmanje jednom godišnje imam žešće upale sinusa i grla/dušnika koje jedino nekako prolaze uz jake antibiotike. Probao sam raznorazne đinđure, uključujući terapiju probioticima koji bi trebali ukloniti baš tu bakteriju koja me redovito napada misleći da ista uvijek ostane nekako u sinusima ili negdje, ali ništa ne funkcionira.
Budući da pušači kojima se uslijed pušenja nakupio taj katran u dišnim putevima nikad nemaju upale grla i slično, mislim si da bi to možda bilo neko konačno rješenje.
@cham3leon, Korpse, Ninja, Duke of Earl
Isuse koja ste vi hrpa iskompleksiranih debila, ja nemogu vjerovat....
Inače bičam po tome sto smo danas kupili valjd zadnju steku marlbora gold tu di ja zivim :S
hahahaha :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Vec sam ti reko da si retardiran, ti nie dost?
Wauuu treo sma pricat s frendom kak cmo kupit cigare ISUSE KAK SAM JA JEBENO KUUUUL, SAMO NAJKUL LJUDI KOJI SE S CIGARAMA PRAVE FRAJERI PRED PRIJATELJIMA PUSEE!!
Po vasim postovima dam zakljucit da nemate prijatelja koji pusi(eksuli, siguran sam da nemate opce prijatelja), pa mislite da ljudi puse samo zato da bi ispali kuuuul, jelda? a?
Ajde gogogo kompleks manje vrijednosti...
Dobro pa nisi tim postom upravo nepobitno dokazao da pušiš jer se praviš kul.
Da. Zapravo, ne vidim ijedan drugi razlog zašto bi pojedinac počeo pušiti. Eto, navedi neki ako znaš, jer meni stvarno ništa ne pada na pamet.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Zato jer smiruje zivce i budes full relaxed?
Ja se ne sjecam kad sam zadnju cigaru otpusio vani s drustvom, pusim kad sam zivcan ili kad sam napet oko necega, rijetko kad pusim ujutro...
A te spike da su ljudi vise kul jer puse, LOL, jako je kul smrdit po dimu..
U mom bivsem razredu od nas 21, 20ero ih je pusilo, i to nitko da bi ispao kul ili nesto, nego je puno bolje kad ste svi opusteni i zajebavate se a ne kad morate mislit na jebene ispite, lektire i ostala sranja...
Edit: I da, znao sam jednog lika koji bi pusio samo kad bi bilo nas 10ak u ekipi pa bi i on, jelte, kad svi tad i on.. Al kad smo ja i on sami bili negdje nije nijednu cigaru zapalio, istina takvi ljudi se kurce... Al kad je nas dvoje u sobi i igramo CoD i pusimo, to zato da bi bili kul, bas me zanima pred kime to.. lol
Imaš nešto što više opušta, a vjerojatno i manje šteti. Just sayin' :)
Drogerasu jedan :shock:
Ima i to, npr. mene opusta kad radim nes s lemilicom :D
Al to i uzima i puno vise vremena i posvecenosti...
Malo mi je teško povjerovati da jedan srednjoškolac ima toliko stresan život da mu trebaju cigarete i da ne postoje drugi manje štetni i jeftiniji načini za relaksaciju, no dobro. :)
Smece.Najveca laz ikad recena,to ti je sve u glavi,mene nijedna cigareta nije nesto narocito smirivala makar u pocetku jeste al sam primjetio da je to glupost i presto sam pušiti bez problema.Ako budem ikada počeo pušiti pušit ću prokletu lulu i kupovati kvalitetan duhan a ne ono štp ti ovih dana stavljaju u cigare :yuck:= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kako si ti znao ,tek kad si poceo pusit, da ce ti to smirit zivce?= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ovaj, pušio sam 4 godine, i tek sam nedavno prestao. Isto tako i većina mojih prijatelja, neki su prestali, ali većina nije. Tako da iz osobnog iskustva govorim i znam da je JEDINI razlog za počet pušiti ili to da si u svojoj glavi kul, kao i pred svojim 14-18 godišnjim prijateljima, ili zato što ti većina društva puši pa se na taj način lakše uklopiš.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Mislim, boli mene kok za tvoje pušenje, al pokušaj ne uletavati s glupostima kako te opušta i smiruje živce.
I ovo što kaže čovjek, taj Marlboro koji pušiš je smeće koje u sebi gotovo uopće nema pravog, kemijski neobrađenog duhana. Razlika između tih kupovnih cigareta i kvalitetnog duhana je po okusu i efektu neusporediva. Otkad sam prestao pušit, obična cigareta me ni najmanje ne privlači, ali još uvijek me zna ulovit jaka želja kad se ipred mene nađe vrećica nekog kvalitetnog duhana.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Imas 7 godina i skoro 2 tisuce postova na forumu ali bitno da mi ostali nemamo prijatelje ne? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao blood4me
I ostavi se jeftine forumske psihologije.
Totalna, ali totalna istina. Zbilja bi morao biti retardiran ili ne znam, delicijski zakinut da pušiš zato što ti je fini okus ili miris dima!? A fore sa relaksacijom i sl. niti ja ne pušim, a bome niti itko sa imalo mozga. Apsolutno jedini razlog je isticanje u društvu. Inače tko bi normalan išao pušiti ako su jedini "benefiti" cigareta - abnormalni trošak, kronični smrad, žuti prsti, kosa, brkovi, odvratni zubi, loš utjecaj na općenito zdravlje. Nema ali niti jedan jedini pozitivan učinak!?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Evo servis ventilacije u kafiću, takva su pluća od pušača :D Ja slikao...
http://www.cimpaterm.hr/Nikotin1.jpgShttp://www.cimpaterm.hr/Nikotin2.jpg
Majko sveta, nezz sta ste vi onda pusili, lol...
Isticanje u drustvu s cigaretama? Toliko to forsate da ja neogu vjerovat, zbog cega onda beskucnici puse? Da se isticu u drustvu isto?
Losi ste.
A ovo kak se ne opustite, il pusite neki kurac tipa ronhill superlight ili neznam sta..
Loša ova rasprava, skroz.
Bičujem po lijepom vremenu. Gdje baš danas kad mi se igraju i gre i surfa :(
Izvini, ali ako su tebi cigarete sa 16 godina prijeko potrebne da smiriš živce i da se opustiš, onda nešto zaista nije uredu sa tobom. A beskucnici puše zato što su ovisni i nemaju baš velik izbor u aktivnostima. I brže im vrijeme prođe.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Bičam po ljudima koji odgovaraju likovima poput bloed4me. MASOVNI IGNORE!
I evo vam brkovi za poticaj: {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{
@Goga Sekulic: TO GOGA, TO! Evo ti brk: { :thumbs2:
Beskućnici puše zato što su se pravili frajerčićima u osnovnoj školi sa cigaretom u ustima umjesto da uče. Lol, zato i jesu beskućnici xD
Meh, šteta što mi brkovi ne rastu kako treba, samo normalna brada :(= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Bicam po brkovima.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Rastu oni, ali brada nece. :{(
Meni je jedino pala na pamet ova moja zdravstvena situacija i koliko bi potencijalno duhan pomogao (i ne, nemam pojma je li to pametno). Osim toga, zaista nema drugog razloga za pušenje nego da se kurčiš, a ovo da cijeli razred puši isključivo jer su pod stresom i jer ih to smiruje, a nikako da bi ispali face blood može prodat eventualno nekoj osobi koja nije vidjela cigarete u životu. Ako je nađe.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ja sam velikom mukom, redovitim brijanjem i strpljivošću uspio uzgojit solidne zulufe i bradu, ali bičam po tome što mi ne rasta brada na licu.
That :( zasto uvijek brada zajebava?
Matere ti aj ti sad pokazi di sam ja to napiso..= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Napiso sam da je cijeli moj razred pusio, koja je poanta pusit da bi ispo kul u razredu u kojem svi znaju da pusenje nije kul?
Da, stresan mi zivot, jako...
Meni najzamiljivije kak po vama ljudi puse cigare samo zato da bi se isticali u drustvu olol