daj lol.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Socket 1156 i 1336 se defitivno mogu preskociti, uz malo OC-anja...
Printable View
daj lol.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Socket 1156 i 1336 se defitivno mogu preskociti, uz malo OC-anja...
:D , Više ovog u recenzijama W3ky, mozda onda i pocmem kupovat Pcplay (playzone po novu) opet.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A ne, meni još na Dual Coreu 99% igara radi odlično. Najjeftiniji quad je dovoljan za praktički sve trenutne i nadolazeće naslove.
Ja se i dalje igam na svojoj 3 godine staroj kanti. Meni dobro.
Ontopic: Zaigrao NWN2. Svida mi se, ali kamera i sucelje su katastrofa. Ne zelim ni pomisliti kakva je igra bila prije tone patcheva.
Trenutno igram Modern Warfare 2. Skroz spektakularan single player. :thumbs2:
Ja halam samo Wormsiće ili online ili sa starime, u ponedjeljak mi je ispit tako da ne želim početi sa ničime ozbiljnijim. Ali jedva čekam da zaigram nešto pošteno :(
Neki sajt je stavio God of War u listu 10 najboljih priča u igrama. Pretpostavljam da su igrali samo tih 10 igara.
Ajde trollovi tišina... Kako misliš akcija monotona? O ćem vi? Trojka možda je slaba, al ne diraj prve dvije....
A da, trol si ako ti se ne sviđa igra. Zaboravio sam.
Ne, nego si trol kad izmišljaš seljačke razloge............ Al dosta, nemam živaca svađat se= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
definitivno. Jedina igra gdje je quad bio potreban za visok broj frameova je famozni GTA IV. Za sve ostale naslove bolji dual core je i vise nego dovoljan. Ja na svojem racunalu imam trojezgreni AMD, a na radnom intelov dual-core. Sve igre vrtim bez beda^^= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
FIFA 10 :)
Nedostatak priče, borba koja je uvijek ista i jednolična, mane ima dovoljno da jednom u pola sata castaš tri spella, Kratos je idiot kojeg bi radije vidio mrtvog neg njegovog nepriajtelja Aresa i dodatna oružja koja su beskorisna i koja vjerojatno nitko nije nikad koristio.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Reci mi, kakvi su to seljački razlozi?
Ili još bolje, reci mi gdje si kupio te fanboy leće kroz koje gledaš jer vidim da su tako debele da ti ni trunka razuma ne može doći u taj žalostan, u nedostatku bolje riječi, mozak.
Hn'S je meni poprilično retardiran žanr, jednostavno nevidim nista fora u prebijanju 5 vrsti neprijatelja u najboljem slučaju s različitim teksturama opet i opet i opet i opet i opet i opet i opet i opet, ako sama igra nije razbijena s nečim zanimljivijim, a tu je nesto zanimljivije koliko sam skužio box puzzles koji su sami po sebi najgora vrsta puzzlova, barem za mene, tako da tu nema niceg zanimljivog za mene. Dante's Inferno, Diablo, DMC, God of War, sve mi je poprilično glupo i beskorisno . Doduše, Diablo mi je drag jer mi je bio jedan od prvih RPG-ova, a i dobar mi je u multiju, ali ga recimo više ni mrtav nebi palio u SP-u, osim trojku. A i Torchlight sam preso ljetos ali cisto zbog nedostatka boljeg laptopa...= Citat =:
= Citat =:
Mortal, odi se baci.... Svatko je za nešto fanboy.... Sudeći po avataru ne moram ni spominjat da si fenboy igre koja meni nije nešto..... Ajmo sad raspravljati koji je sladoled bolji? "Ionako svi imamo isti ukus".... Rekao sam da se neću svađati s tobom, a ti malo smanji te uvrede namijenjene mom mozgu i slično.... Nadam se da nisi toliko dijete da na to pucaš.... Iggyu čestitam na super igri, a od tebe sam Mortal više očekivao....
@Feanor
Nek sad sve igre budu sandbox ili slično tako da nijedna nije linearna i sve da imaju super radnju, priču, mogućnosti itd. CoD je odličan shooter a samo pucaš i razbijaš. Sad je to kao loše? Zato i postoje žanrovi....
= Citat =:
Mortal, odi se baci.... Svatko je za nešto fanboy.... Sudeći po avataru ne moram ni spominjat da si fenboy igre koja meni nije nešto..... Ajmo sad raspravljati koji je sladoled bolji? "Ionako svi imamo isti ukus".... Rekao sam da se neću svađati s tobom, a ti malo smanji te uvrede namijenjene mom mozgu i slično.... Nadam se da nisi toliko dijete da na to pucaš.... Iggyu čestitam na super igri, a od tebe sam Mortal više očekivao....
@Feanor
Nek sad sve igre budu sandbox ili slično tako da nijedna nije linearna i sve da imaju super radnju, priču, mogućnosti itd. CoD je odličan shooter a samo pucaš i razbijaš. Sad je to kao loše? Zato i postoje žanrovi....[/quote]
Ko je spominjao sandbox, lol. Upravo igre koje su sandbox ispadaju najednoličnije. Gledaj meni je Hn's dosadan, tebi nije, sve je ok. Sve igre imaju donekle patern ponavljanja, od tog se neda pobjeć, ali po mom mišljenu, tu jednoličnost bi trebalo stavljat u drugi plan, pričom, zanimljivim glavnim likom, novim potezima i kompliciranimjim i vizualno boljim potezima (PoP: WW recimo), necim ludim i zanimljivim i neočekivanim (Cod,snajper misija, brod misija,atomska bomba misija) , ali kad je igrin glavni aspket klanje reda za redom, za redom,za redom neprijatelja, a kao nagradu dobiješ još neprijatelja i malu animacijicu nekako mi to nije to, jednostavno nije maj pis of kejk...
Kako si maestralno sjebo citat, lol.
@Nee Isus
Ja sam svjestan mana igara koje su mi drage i mogu ti ih sam navesti gomilu. Ovo "ajmo se svadit čiji je sladoled finiji" si sam potaknuo govoreći da su mi razlozi zbog kojih ne volim igru seljački.
= Citat =:
Moram priznat da jesi u pravu, ali i sam moraš priznat da tvoji razlozi nisu baš dorasli samom talentu igre. GoW nije igra u kojoj možemo očekivati GTA priču i mogućnosti, nego je čisi HnS, naravno, uz elemente drugih žanrova, ali nije u redu umanjivati vrline igre paralelno s njenim manama.... Da ima pun prozor klanja non stop, to je istina, al da je uvijek linearno i da je Kratos lame zato što se dere da će te mučit i slično je malo previše.... Pretpostavljam da nisi igrao igru (nadam se), jer ako nisi, obavezno probaj i ugodno ćeš se iznenadit (mnogi ljudi koji su mi govorili da im nije GoW bog zna što nisu se mogli odvojiti od igre nakon što su je probali).
@Feanor
Slažem se u potpunosti, ali najviše mi se sviđa kako si sjebao citat, to je vrhunski :D
God of War 1 i 2 su jako dobre igre, mislim da bi to trebala biti činjenica. Ja koji nikada prije nisam volio Hack n' Slash i koji prezirem Diabla u bilo kakvom obliku, God of War sam naprosto obožavao.
Ali taj Hack n' Slash sam ubacio u drugi plan jer sam veliki ljubitelj grčke mitologije, pa zar vas nisu zapanjile scene ogromne hidre i onda kasnije njene slinave unutrašnjosti, pa ogromnog kipa kojeg Kratos ruši, pa da malo ubrzam, scena Krona kako tetura kroz pustinju, pa onaj prolazak mostom do Pandorina hrama i prolazak preko onog velikog mača da se spustiš u kanalizaciju!
Jednostavno, igra je da se tako izrazim gigantna (obožavam nešto u tako velikim razmjerima, tim se poslužio i Shadow of The Colossus i nije pogriješio), jako atmosferična, s odličnom pričom (makar se Kratos ne mora svima svidjeti, ipak je običan barbar koji vjerojatno dobiva više pi$#e nego što ćemo mi ikada dobivati :(.
Uglavnom, meni ostala u sjećanju kao jedna od najlegendarnijih igara koje su izašle sa Playstationa 2, a puno ih nije izašlo. Jer kada pitaš ljude jesi li za playstation 2 igra god of war, pa nisu, a shadow of the colossus, pa nisu, a ico, pa nisu, što su onda uopće igrali???
Sta ja znam, mozda su igrali: MGS, GT, Tekken, Jack & Dexter, Ratchet & Clank, Soul Calibur 3, PES, Beyond Good and Evil, DMC3, RE4, GTA, Tony Hawks, Burnout, Final Fantasy, SSX, Viewtiful Joe....?
Hahaha, sve igretina do igretine nema šta...
Uvažavam MGS 3 zato što ga nema za PC i Tekken :(
Btw nije da me previse dira, ali cemu usporedba GoW-a i Diabla? To je kao da usporedujes STALKER-a koji je RPG/FPS i Serious Sam koji je ono cistokrvi FPS.
Pa nisam ih baš usporedio, samo sam htio spomenuti jedan hvale vrijedan Hack n' Slash pored God of Wara.
Činjenica je da su igre nebo i zemlja, žao mi je što je nastao nesporazum...
cekajte malo, je tema gow i kolko valja il ne valja, ili je tema kaj se igra???
ja pocel opet malo red dead redemption, uglavnom online, za sp nemam volje...
= Citat =:
Signam sve osim ove tri unboldane..... i fixao sam ti ime, piše se Jak and Daxter :D
Sta bi ja bez tebe ^^
Uspoređivat GoW i Diablo je ko uspoređivat Half-Life i Simse... Nema smisla.
Zaaaapravoo, to baš i nije previše točno, ali neću više ulazit u raspravu da se agejn fajtamo tri dana :D= Citat =:
= Citat =:
Plakao, dijete drago, plakao
igram thief 3 i trenutno sam na misiji Robbing the Cradle. Igram usred dana i jednostavno se bojim igrat dalje nakon jučerašnjih šokova :cry:
Star Wars Force Unleashed??'= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker