Upravo pogledao Taken - vgg film, Neeson rastura, a Famke je preseksi.
Printable View
Upravo pogledao Taken - vgg film, Neeson rastura, a Famke je preseksi.
Pogledao The Day The Earth Stood Still.
Pa ono, OK je.
Ali moglo je to biti i bolje.
Pogledao Beerfest juče i moram priznati da me nije oduševio film, stoviše nasmijo sam se na maksimalno 4-5 skeča.
The One
Jako cool i prezabavan film s nekim elementima iz Matrixa.
No usudio bih se reći da je zabavniji od Matrixa.
Ne shvaćam zašto ga mnogi nevole. Treba samo prestat razmišljati i počet uživati u akciji.
također sam gledao ali ne mogu uživati u akciji jer nije ništa posebno= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
mda...onak, Jet Li se mlati sam protiv sebe u slow motionu...mora ownati :D
zadnji je bio Žerminal, koji smo gledali na satu hrvatskog umjesto da čitamo knjigu..navodno je knjiga dosta zamorna.....naš razred sigurno neće zaboravit prizor u kojem je jedna baba odrezala onu stvar jednom trgovcu koji nije želio davati kruh onima koji ga nisu imali platiti, a skapavali su od gladi....e naturalizma...malo pretjerano :(
prikazali su svaku manu , bjedu čovjeka...
odgledo sam jedan jedini
predobar mi je film
Nakon Shaun of the dead,pogledao i Hot Fuzz,sto reci,jednostavno obozavam ovaj glumacki par:)
Također.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Dobar film i konkretno jedina zamjerka koju imam je onako, općenito loša gluma. Ali slow-mo i Jet Li... kud ćeš bolje. :)
Mnogi ga ne vole kad je film blago rečeno katastrofalan.
Ownaž matrixu predstavlja Equalibrium, koji je totalni zakon, iako kopira sve i svakog.
Istina!
OT: Pogledao Underworld 3, na silu! Onako, nesviđa mi se baš! Ova nova žemskinja jednostavno suxa nasprem Kate, a i radnja je malo debilna! Jedino su mi se svidjele (donekle) akcijske scene i baliste! 5.6/10
Zecica na faxu, Wolf Creek
Pogledao Jedan jedini.
Pa onako. Nije nešto.
jeb... malo kasnite ja mislim da sam prije 20 stranica napiso ako je neko gledao Hot Fuzz
a gledo sam i Shaun of dead.
Ali Simon Pegg legenda bash mi se svidnja njegov smisao za komediju.
Se sjecate one scene iz shaun of dead kad ide preskakat onu ogradu pa ljosne dole :rotfl:
Da ima i u Hot Fuzzu slicna hehe:)precarski humor,imaju njih dva jos sta zajedno?
Pogledao Tenacious D po ko zna koji put,epski filmek Black Jacka,ako nista drugo zbog njegovih vokalnih sposobnosti;)
pogledao changeling, dosta dobar film, posebno druga polovica, no od dva ovogodišnja eastwoodova filma, gran torino mi je ipak bolji
Sex Drive-prespaljen film :rotfl:
ah, ne razumijem cemu taj hype oko tenacoius d pick of destinija :(= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
ja sam citao toliko dobro o filmu, kada sam ga napokon pogledao sam se razocarao :(
inace, jack black mi je gg.
Ekipa dajte mi pliz preporučite par dobrih horora. Samo da nisu tipa Halloween, The Hills Have Eyes, Wrong Turn itd. bezveze su mi takvi horori.
Volio bi nešto tipa Darkness Falls, predobar horor! Također preporuka svakome tko nije gledao.
Bio bi vam jako zahvalan :)
Izraz kvalitetan horror je oksimoron.
Ma ćuti bre i daj mi koj dobar horor!
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
The Shining ,The Thing ,Psycho ,The Exorcist, Halloween, Alien.... http://www.imagesforme.com/out.php/i360720_supak.gifS.
ja nisam citao nista pogledao jednom pa dvaput pa 50x...:)= Citat =:
Izvorno postao Norther
Hehe klasika a :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Sve sam pogledao osim Psycho i The Shining. The Shining će bit dobar. Hvala bezimeni!
Oću još! :D
ne razbiram se mnogo u horore, tj. ne volim ih nešto, ali the others mi je odličan.. e sad, pitanje šta je uopšte horor... pa recimo, od novijih, 1408.. identity..
Uspio si nabrojati tako malo horrora u posljednjih 50 godina, s tim da su svi navedeni iz prvih dvadeset, a iz posljednih 30 ni žive duše.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Eto toliko su žalosni horrorci. :(
Meni je ItSbio zabavan svojevremeno, no pojelo ga je vrijeme i sve izgleda preumjetno.
CarrieSmi je isto super. Vjerujem da je tada bio iznimno popularan među teenagerima.
PoltergeistSmi je odlično snimljen i vrhunski napet.
Od novijih je Final DestinationSzabavan, Blair Witch ProjectSi Descent. RECSje odlično zamišljen, samo što je Holywood u potpunosti ubio i ono malo šarma što je imao orginal.
Zabavan mi je i Nightmare on Elm StreetS(ali samo prvi), Hellraiser, dok sam Djecu kukuruzaSmogao popušiti samo kao dijete.
Rosemarina beba slovi kao klasik, no meni nikad nije legao.
Slasheri su općenito najveće smeće u kompletnoj filmskoj industriji i treba ih zabraniti zakonom za zaštitu prava ljudi. Jednostavno ubijaju zdrave moždane stanice.
meni je carrie baš, baš shit, za današnje standarde, totalno dosadna priča, ali verujem da je u ono doba bio revolucija.. sad je shit.
ako računaš rozemarinu bebu u horore, možeš i the ninth gate, prilično dobar film, mada ima svojih mana.. eto, preporučujem ga.
Meni su Deveta vrata fantastičan film s odličnom pričom. Podcjenjena filmčina.
rec je razočaravajuće loš, ono što je moglo biti uberstrašno, postala je melodrama na štengama. Svakih pet minuta se spuštaju i penju niz štenge.