Watever, mislim da je pogrešno sudit igru prije nego ju probaš.
Printable View
Watever, mislim da je pogrešno sudit igru prije nego ju probaš.
Stvar je u tome šta oni sve moraju pretvorit u manga/anime. Činjenica da glavni lik ima modru/ljubičastu/pink kosu u fantasy settingu samo otežava uživljavanje u igru.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Čisto stvar ukusa, meni je primjerice bitniji sam gameplay, povezanost s likom, lijepo dočaran setting i slični elementi nego dali će glavni lik imat velike oči i kosu ružičaste boje. No svakome svoje. :)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Htio sam reć da takve stvari uništavaju setting.
Al to već pričamo o ukusu, a o tome se ne priča.
Al najsmješnije mi je da je Sudeki britanskog porijekla xD
A vid' vraga.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Svejedno, anime.
sudeki je tabačina sa primesama roleplaya.. možda malo više od običnih tabačina sa primesama roleplaya, ima onaj grad na početku koji je rpgish.. a ni sacrifice nema veze sa fableom, pa brate, to je strategija, neobična strategija, al ipak strategija. čistokrvna.
Slično Fableu je Jade Empire, iako je priča i setting azijatski.
No nije glupi anime.
Tabačina/RPG, preporuka svima. Dovoljno govori to da ga je napravio Bioware.
Neznam, meni je Sudeki više pasao. Jade Empire je solidan... no ni do koljena ostalim Bioware uradcima. Kod njega je poželjan i dobar kontroler, jer su kontrole mlake i već tu dolazi do izražaja da je igra bila namjenjena prvenstveno za konzole.
Da li zna netko kakvu igru sa velikim naglaskom na trgovanje? Stariju po mogućnosti.
Isprobaj ove dvije: Port Royale 2Si Patrician 3.
Mislio sam isprobati Port Royale jedinicu.
Tražim neku strategiju da je barem 50 % fokusirana na ekonomiju, razvijanje, industriju itd.
Hmmm znam igru ali neznam kako se zove, strategija je 2D koliko se sjecam i u srednjem vijeku je, kewl je sto mozes izabrati i najmanju drzavu da igras s njom, i tu moras sve ali bas sve da razvijas od ekonomije preko politike do vojske. I Civilization 3 je dobra igra koja se jednim djelom bazira na ekonomiji.
Knights of Honor probaj.
= Citat =:
Izvorno postao GDra
EE na tu sam igru mislio, sve preporuke. BTW GDra hvala na potsjecanju.
Probaj i Capitalism 2 te Tropico ako već nisi.
Imaš na Steamu Tropico 3 demo
Uh nostalgija...= Citat =:
Izvorno postao GDra
Još kad se sjetim kak je moj špijun postal papa i pwnal Papinsku državu :D
Definitvno najžešća igra! Toliko mogućnosti joooj...= Citat =:
Izvorno postao GDra
Natjerao si me da je ponovo instaliram.
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Samo steta sto brzo dosadi, barem je tako meni bilo.
Istina, kad jednom osvojiš sve moguće osvojive provincije, nemaš šta radit. Igra je ispočetka jako teška, no kad ti krene, onda je samo pitanje vremena kad češ cijeli svijet osvojit.
Ne sjećam se jel postoje misije. :?
Budi maštovit :D= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Jeli ima još neka strategija koju bi možete preporučit a da je u stilu Knights of Honor.
Stronghold i Total War. Ne znam koliko su slične Knights of Honoru, ali možeš probati.
Europa Universalis 1,2,3, Disciples 1,2,3.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Inače, to se zove grand strategy.
Ako te baš zanima srednjovjekovno razdoblje, probaj odigrati Crusader Kings. Malo je starija igra ali vjerno prikazuje feudalne odnose tog razdoblja, tako da ti plemićima daješ posjede, ratuješ, može ti se u državi dogoditi feudalna anarhija itd.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
disciplesi nesu grand strategija, čist tbs ko herojsi
annoi, knights and merchants - genijalna igra, mislim da ovde nije neš poznata..= Citat =:
Izvorno postao keko
Victoria.= Citat =:
Izvorno postao keko
Victoriu sam već odigrao, sad čekam dvojku. Uzeo sam sad Supreme Ruler 2020 i to igram, dosta fokusirana na razvijanje ekonomije države.