Neznam jel je tko napisao ili ne al došla je 13. epizoda Bakemonogari, konačno.
Printable View
Neznam jel je tko napisao ili ne al došla je 13. epizoda Bakemonogari, konačno.
Jesam *proud*
:)
Ok je bila epizoda, nešto više kao uvod u tsubasa cat arc koji će se vjerojatno u sljedećoj epizodi riješiti. Početna scena sa Hachikuji je presmiješna. I neznam dali sam to samo ja, ali nikad ne uspijem polovit one preview kvizove na kraju epizode.
Stigla 134. epka Shippuudena. Navali narode! Ja već skidam, Arale nemoj zaostajat :P
Opa, leeetim, tnx kaj si javio :wink:
I ja sad downloadam..
U ovoj epizodi bi trebo bit Itachi - Sasuke fajt, bas me zanima oce ga razvuc na 10 epizoda il ce napravit normalno, ili ce pak zasrat ko ono sa Orochimaruom(sad ga ima, sad ga nema)
Heads up za Sonića i Razputina, 20.11. izlazi treća [i posljednja]SKiss x Sis OVA. :>
Gledao, ali prestao za sada... nadoknaditi ću kad sve izađe na kraju.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Raz:
Ti ljubići i slice-of-life su mi već dosadili, a DtB2 ne pratim uopće. :)
A i to je pametno, ja ovdje umirem zbog čekanja od tjedan dana između epizoda. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Trebam svoju dozu Biribiri dnevno. <3
One Piece je upravo posto najepic manga ikad
Sad treba čekat 2 tjedna do sljedeće mange :(
Ma da, One Piece manga je vec odavno postala tako dobar epic da je to strašno. Odožavam je čitat!
Jos kad bi se Dragon umijesao : (
Ne zaboravite, sutra dolazi Halo Legends ;) Pa da vidimo i taj anime ^^
Lukice, uljepšao si mi dan. :oops:
Čokolada u pošti, umro sam. :)))))))
Štoviše, nije se zgnječila, valja. A i cijeli paket je win. :)
A sad, ČETVRTA SEZONA MARIMITE http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:y...mileySmall.png
zadnje šta san pogleda bia je Gantz uvrnuto do daske
:oops: :P= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 6 Kampfera, gg ju je uploadao dan ranije. :>
Now that was a nice episode. :>
Nešto akcije, nešto character i plot developmenta, nešto fanservicea... i dosta lulova. :3
''Quasi-maid caffe'' :)
Odakle vi nabavljate animeje uglavnom, meni je zasad jedini način
Evo u procesu sam nabavljanja ostatka Doujin Worka, onda namjeravam početi gledati neki mecha anime uz Hetaliu :)
Za relativno novije animee imaš Animetake, ako tamo nešto pofali, možeš čekirati i Fansub TV, a za sve starije/completed animee, tu je BakaBT, na kojeg ćeš se doduše vrlo vjerojatno morati registrirati, i seedati...
Ako ništa od ovog ne upali... Heh, preostaje ti Google...
I ako se ne varam, ništa od ovog nije ''OMG PIRATIJA'', pošto su fansubsi besplatni... Right?
Jednom mi je Arby govorio nešto o tome. :(
Pa fansubi možda jesu, ali ono što subbaju definitivno nije :D
Da, ali ti animei [Well, uglavnom... malo je izuzetaka, i linkovi za njih su rigorozno brisani sa sajtova poput Animetakea... Recimo, Maria-sama ga Miteru. ]Snisu licencirani van Japana, čak štoviše, nikada se ne bi ni pojavili van Japana da nema tih fansubsa... I onda se tu nitko ne buni, jer širenje popularnosti animea donosi i povećanje zarade od njihovih proizvoda, poput figurica, jastuka, šalica, motornog ulja i ostalog.
Double post nyaa~!
Upravo pogledao epizodu 9 Umisho... DID I JUST SEE YURI?! http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
Definitivno želim vjerovati u Sanaeinu verziju priče, iako je vrlo vjerojatno totalni BS, divna je. <3 :(
... Zakon epizoda kao i inače. Stomak boli od smijanja. ^^
Dio sa izradom web stranice na kraju. :rotfl:
Nego... Nekako mislim da Captain neće imati djece... :)
Da ta 9 epizoda je bila takav mindfuck da ja još nisam siguran koja verzija je prava, ali i dalje najbolje tek dolazi :D
Umineko je bio mlak ovaj tjedan, ali eto barem novi lik kojeg Battler ne prepoznaje.
Pogledao epizodu 6 Railguna. :>
Character development epizoda, sa dosta funny i cute scena. Lajkam. <3
Otkriveno još novih esper moći, kul. Nego, um, zašto je Judgmentov database na engleskom? Ne, nije do subsa, takav je... Kako god, hah, zgodno, moglo bi se tu naći zanimljivih podataka za pročitati.
Izuzev toga...
Eda, Kuroko owna cijelu epizodu. :>
http://i620.photobucket.com/albums/t...r/2ed0672b.jpg
Erin... je... savršen... :cry:
O zašto se to moralo dogodit pčelaru, naročito dok mu u snu kaže "Dad!". Isuse... :cry:
ekipa moze mala pomoc
treba mi za frenda kojeg uvodim u anime svijet top 10 animea vasih
znaci lista vasih top10 animea samo da vidim jel slicno mojem
i ako moze anime koji su do 50 epizoda jer je pocetnik
za sada gleda Death Note i obozava :D
Gundam 00 ravno 50 epizoda, zatim Samurai Shamploo, Paranoia Agent, Full Metal Alchemist(onaj stari, novi još nije završen), Hellsing, Kenko Zenrakei Sueibu Umisho i još par kojih se ne mogu sjetiti :D
Bio sam na sastanku danas i odgledali smo dvije epizode, jednu Gurren Lagann(ili kako su ostali preveli guram lagano XD) i mislim da je druga bila na M, ne sjećam se imena, ugl radi se o doktoru za neka bića koja su kao najbliža prirodi i u ovoj epizodi se nađe u nekom planinskom selu gdje ljudi kada za vrijeme mećave nastane tišina ogluše, tj nekakva pužolika bića koja se hrane zvukom im se nastane u ušima, i poseban slučaj gdje se hrane tišinom i od njih rastu rogovi.
Trenutačno je ovakva otprilike:
1. Kaiba
2. Kannagi
3. Ga Rei - Zero
4. Kemono no Souja Erin
5. Eden of the East
6. Serial Experiments Lain
7. Kimi ni Todoke
8. School Days
9. X/X1999
10. Utawarerumono
@Jopax : FMA, Hellsing i samurai champloo
gundam mu necu preporucit jer je prekompliciran
@raz: Kaiba od tog svega :D
1. Persona trinity soul
2. Hellsing
3. Death Note
4. Macross Froniter
5. Air Gear
6. Blood+
7. Elfen Lied
8. Code Geass
9. GTO :D <--- klasik
10. Samurai Deeper Kyo
ova moja lista je vise da ga upoznam sa razlicitim stilovima tj zanrovima animea
Dodaj tu negdje Trigun, goe spomenuti Kenko Zenrakei Sueibu Umisho, a možeš i Desert Punk. :3
Iako, pomoglo bi da si nam rekao kakav žanr filmova i tako toga tvoj frendač inače lajka.