mogu misliti za šok i nevjericu :D
synderen > tobi > ostatak
:(
pa igrao je jebote, ponizio ih je opet sa spectrom prvi gejm i drugi gejm sa mortom brijem :/= Citat =:
protit navi nije igro
mitch uber farmer, ni navi ga nemoze zaustaviti. :)
Printable View
mogu misliti za šok i nevjericu :D
synderen > tobi > ostatak
:(
pa igrao je jebote, ponizio ih je opet sa spectrom prvi gejm i drugi gejm sa mortom brijem :/= Citat =:
protit navi nije igro
mitch uber farmer, ni navi ga nemoze zaustaviti. :)
sad u lover bracketima nije igro mislim :S
nisam gledao loser bracketse.
ono su bili winner bracketsi, kad je OK dobio Na'vi. (?)
yap, to je to, i to sa synderenda, on se ne bavi ozbiljno tim, tobi ima i svoju stranicu, on zivi od tog, pa su zato uzeli njega.
y znam.
ali on mi je nekako najsmijesniji i najvise zna od svih shoutcastera o samoj doti.
ali ae, i tobi je ok. :)
ima neko linkove za replay s tih meceva?
trazi po gosugamers.net , imas replay sekciju
bas sam isao tu ostaviti link na topic dota2, pa mistery, evo ti ga, i tebi i svima koji ne gledaju gmaing opcenito.
(i 3 ssa su :P)
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.ph ... 6#p1513066
Pa imas dota 2 temu :D, i da to su fo' real ss-ovi, ima ih jos, navrati u dota 2 temu.
Može par početničkih savjeta za LoL igrača koji će uskoro prvi put zaigrati dotu? I koliko vidim postoji nekoliko programa pomoću kojih se hostaju mp matchevi, koji je trenutno najbolji i najpopularniji?
Odi na garenu, tamo svi pocinju, kasnije kad ces bit skiller dodji na rgc.
Najpopularniji je garena (zbog neupucenosti mnogih igraca), a najbolji ranked gaming client/dotalicius.
markec, ja sma bas opet pcoeo dotu. feedam stalno i sve pa ako oces, na gareni ti je najbolje uciti. tamo ima najvise retarda. rgc/dotalicius je previse za tebe jer je tamo "pro" ekipa. barem u uspooredbi sa garenom.
ako imas mozda slucajno msn dodaj me (omg-pwned@hotmail.com) il na garenu tvzMaros. od tih svih servisa najvise perferiram eurobattle.net, tamo imam neku staru ekipu koja me malo poducava di gdje sto kako, s obzirom da dotu nisam igro 3 godine.
e jbemu, nakon lola i hona nekako mi se tesko priviknut na dotino lasthittanje :(
ja sam invalid za to. pokusavam last hitati. 40min->50ak creepova ubijenih :(
place mi se
:O :D
skinite si ai mapu ako vam se neda trpit flejmanje pa vjezbajte lasthitanje :D
ono, lasthitam sa flintom u honu, i onda mi dode lion u doti :((((((((((((((((((((((
idem vjezbat lasthitanje
jebes botove, s njima mogu last hitati ko idiot. pokusavam u dual laneu sa frendom koji nije presto igrati last hitat.
ja s huskarom on sa treantom/juggerom/lancerom/chaos knightom. nije bas lagano s obzirom da on ima faking ogroman dmg sa quelling bladeom a ja sa huskarom nemam za babino brasno...
i jos ktome neam ideje kaj pol heroja vise radi, jer se mnogo toga promjenilo (+novi heroji, hisp pheonix, onaj ledeni tuskar sta se gruda i jos njih par...)
Ja samo želim imati neko basic znanje o igri kada dođe Dota 2 :)
Ragna, msn mi kaže da si mi već na listi, zovni me kada želiš gejm :P
ja sam prilicno siguran da te nemam nigdje na msnu. mozda sam te negdje zbriso davnih dana. daj ostavi mi tu il na pp msn pa te dodam.
edit:i mas u profilu. poslan rekvest.
ostavi nick na gareni da te i tam dodam odma
dota je lol. nakon 2 god ne igranja sam se vrhunski snasao sa naixom u sumi xD
xd
što se ekipa naglo vraca doti:D
ma ono malo se zajebavat.
ali ono u doti nitko ne foresta... a u honu prakticki svaki gejm...
sad cu ja to uvest u dotu xD
ovisi jel igraš u bosna 2 ili negdje gdje su kvalitetni gejmovi...
bosna 2 jebe keve.
Jel gledo ko live stream dote2?
Meni se dosta svidja s obzirom da nisam mogao podnjet niti lol niti hon.
imas u gaming opcenito topic dota2 pa tamo baci oko.
jucer smo uspjeli natuci 12 stranica :P
danas se malo usporilo jer polako pocinjemo kuziti sto je sta :P
Ako se bude igralo na Gareni, zovite me na party. Mogu skupiti kod sebe LAN ekipu u sobi 2-6 igrača. Za 2 je sigurno.
Moj broj: 092/248-9706
Nemojte me bez veze zvati.
lol pa ostavi nick...
PA DA ONDA SAZNAS NASE BROJEVE I IMENA PA DA NAS MOZES ZACARATI PRIEJ PARTIJE? NECE ICI!
ddoser.
Nisam logiran na Gareni više 24/7 kao nekada, kao ni na MSN i Skype. A mail je spora opcija. Nick je već u ovoj temi.
da, jer nam je prelako pretaraziti 300 stranica za tvojim nickom.
Ne znam ja svoj nick na pamet sine. Nick je ZEX.
i pazike ako igrate s C-om, ima obicaj ako ste dobri da upali hax jer vjerovatno i vi haxate ako ste bolji od njega...
^_^
btw, don't go in there, again. :)
jebes to, lako za haxanje u igrama. paz da te ne hexa u rl-u. on ti zna črnu mađiju!
C, sta nije to onaj koji je dijelio hax(u kojem je bio virus) jer mrzi haxere?
me confused :?
da, to je dotični črni mađioničar
garant je dobar sa intelligence scourge
igrao bih ja C, ali po ljeti nemam vremena
cemo kad dobijemo dota2 betu