Eto, bolje. Ne moraš odma bit Hansi.
Printable View
Eto, bolje. Ne moraš odma bit Hansi.
ako sa Zavvia narucim GTA V recimo sljedeći utorak (plača) dali postoji mogućnost da stigne do 17.9. ? Ili ce slat igru tek kad izađe ?
imam kombinaciju da uzmem GTA V i MGS Legecy sa Zavvia i da pošalju sve zajedno...
=)
Najranije ce poslat dan prije izlaska. I mislim da salju odvojeno pakete.
Odvojeno šalju.
I ako ih pošalju isti dan, mogućnost je da ti jedna igra stigne za tjedan dana, a druga za mjesec.
imaju i System Shock 2 za 2 i pol dolara...
Došla nova Amnesia, al je još preskupa.
Za dva tjedna je u humble bundleu. Sva smeća tako završe.
Kako betmeni nisu u bundleovima onda?
Dobri su.
Alpha Protocol - 75% off
Koliko vas može preporučit ovu igru? Sjećam se da sam čitao da je sa tehničke strane malo bad, ali hvalili ste rpg elemente, ali je combat malo blentav pa ako može neko konačno mišljenje, uzet ili ne :D
Vrijedi 4$. Zbog dijalog sustava barem.
Najbolji RPG u posljednjih n godina. Tehnička strana je loša, combat je nji nja (stealth i pištolj je gg), ali dijalozi, odluke i to rulaju nazaretom.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Odlično, ionako sam mislio stealth plust pištoljčić :)
Tomb Raider -75% na Steamu... do 16.09. traje akcija... 12,5€
Čekam veću akciju.
Pametno.
Čeka se da padne na 19,99 eura pa onda 75% off.
To to.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
EDIT:
Hitman kolekcija za 9$S- http://www.amazon.com/gp/product/ref=pe ... nk-c931-20
Vrijedila bi i više da nema Absolutiona.
Nuuvem
Čitam u komentarima da štima sve pri kupnji i da čak nije potreban fake adress i ide preko paypala. Cijene su vgg.
Pitanje vremena kad će humble Lara bundle :D= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Na gogu je trenutno besplatan stargunner, izvrsna side scrolling space arkada:
https://secure.gog.com/game/stargunner
Auu, da su svi prethodni za 1$, a ako želiš ovu novu da je 3$, to bi bio bundle za pamćenje :pray:
PS: Na Čuxa se veže post...
RPG vikend na GOG-u.
http://www.gog.com/promo/rpg_weekend_promo_200913
= Citat =:
Included are the following games & franchises:
Wizardry
Gothic
Divinity
Two Worlds
Escalon
System Shock
Arcanum
Vampire the Masquerade
Legend of Grimrock
Driftmoon
Septerra Core
Napokon Dead Space 2 75% off na steamu i onda vidim da je base price 30€ :|
Daj ajde, mene su dečki sa foruma totalno nabrijali na dark souls (lurkam DS temu neko vrijeme. :) ) i sad kad je na 75% ne mogu kliknuti na njega... zašto?????
Nek ti netko drugi kilkne.
Nije dostupan u našoj regiji.
Skužio sam kad sam kliknuo na trailer. Obožavam ovakve stvari....
A kakve su to isto idiotarije - ne možeš ga kupiti, ali ga možeš igrati ak ti ga recimo neki amer pokloni...
Znači karabas.
Možete kupit steam key sa drugog sitea i aktivirati
Izgleda da mi ništa drugo ne preostaje... moram pitati frenda koji sajt je naveo da prodaje steam ključeve, a daje još veće popuste od njih....
Ja sam kupio 3 (TRI) izdanja Dark Soulsa u kutijama i to po oko 150kn svaki. Toliko je dobra igra.
I dvojku ću naručit kollectors za tisuću tisuća kuna.
A vi se tu zezate s -75%.
Ako ikoja igra vrijedi svake lipe, to je Dark Souls!
Svaka čast kad imaš toliko love... s druge strane niti imam previše mjesta za kutije, a bome DS se (barem meni) još treba dokazati koliko je dobar.
Šta ćeš kad sam fanboy Blizza, Rockstara i Bethesde + STALKER :), tako da samo njihove igre imam u kutijama, dok su ostale igre digitalna izdanja.
Da ne govorim koliko je jednostavnije kupiti digitalnu verziju bez čekanja da ti paket dođe...
Kužim šta želiš reći, ali šta ćeš kad su mi prioriteti na "krivom" mjestu...
Nemam tolko love.
Ali sve kaj skupim trošim samo na igre, i to glupo.
I da stvarno je najbolja igra ikad kupit tri puta je bacanje novaca.
Znam.
Ali ima i gorih od mene.
Bome ima, to što potrošiš tri puta na istu igru je 0, naspram onoga šta drugi rade i koliko troše na nepotrebne stvari...
A bome i ja sam kupio SC dva puta i Diablo 2 tri puta zbog pucanja CD-a nakon posuđivanja frendovima. (Od tada sam prestao posuđivati.)
Šta ćeš to kupovat, glavno da imaš CD key.