Pogledao jednu epizodu Kralja Queensa gdje je i Raymond bio, kad univerzum nije implodirao od nesmijesnosti
Printable View
Pogledao jednu epizodu Kralja Queensa gdje je i Raymond bio, kad univerzum nije implodirao od nesmijesnosti
Glavni 'sponzor' Jamesova i Šnajdera. Poserem mu se na karijeru.
Vezano za one youtube komentare - 5N9XeAQ75cc
Strava :)= Citat =:
ti kažeš ava karabatić,ja kažem parni valjak
ti kažeš nives celzijus,ja kažem prljavo kazalište,
ti kažeš simona gotovac,ja kažem,crvena jabuka
ti kažeš maja morales(nova hr."pjevačica"),ja kažem bijelo dugme
ti kažeš cajke,ja kažem rock'n'roll ! <3
nedajte da rock umre!!
prst gore ako se slažeš!
Ja uvijek umrem na ovo "Prst gore" :rotfl:
Ovo je skoro pa gore od onih koji stavljaju "You say 50 Cent - I say Linkin Park" i sl.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
pa to je onak' - isti kurac.
uzas.
I ono tipa "We need to unite and fight against Justin Bieber...". WTF? Sad bi trebali organizirat masovna smaknuća ljudi koji imaju različit glazbeni ukus.
EDIT: Svjestan sam svrstavanja riječi "ukus" i "Justin Bieber" u istu rečenicu, ali svejedno...
Ja sam za.
Uopce ljudi koji se zamaraju justin bieberom i inim treba da se preispitaju šta su im životni ciljevi i šta su do sada postigli.
To se da primjeniti na puno više stvari od Bibera. Internet je kriv za sve.
...rekose kostolomac na internet forumu i ostade ziv.
Come at me bro! =P
Lol, budale misle da netko zapravo sluša Simonu Gotovac i da oni imaju natprosječan ukus.
Izbjegavaš spomenut antu
Bičam po bratu koji mi je svojom glavundurom slomio glanc slušalice :@ FUUUUUUUUUUUUU
Opet bičam po CoD4. Probao malo Promod servere. Na svakome barem jedan cheater. Mrzim tu glupu igru :'(
Kako sam sad ispalio na živce, išo gejmat a svaki jebeni room prepun likova s 500ms pingom... -.-'
Nikad više u ove sate MV ne palim...
Bičam po ovom wannabe ljetu.
Aj, bar je bolje nego prošlogodišnjih tjedan dana ljeta.
Šta ne valja, vrijeme savršeno.
Znao sam, baš sam takav odgovor očekivao :)
Drugčije je vama koji živite u unutrašnjosti Hrvatske. Svima vama je ovakvo vrijeme vjerojatno najbolje.
Meni vruće vrijeme ima dvije prednosti:
1) Kao i svakom drugom u primorju, kupanje u moru.
2) Uvijek mi je raspoloženje bolje kad je vruće i sunčano i ljudi su općenito kulniji.
Nisam se uopće kupao ovog ljeta, čak ni u Španiji, uopće mi se neda. :|
Pa me zaboli, vrijeme mi rula.
Mrš đubre, falabogu na ovo malo kiše, da je bar cijelo vrijeme tako. ;((((= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Vidio bi te da imaš praksu i moraš u podne ić po razvodnim kutijama telefona se jebat sa žicama.
Nabijem ti i sunce i ljeto i sve.
lol hejteri. ko vam je kriv kaj nemate s kim ici igdje van pa samo cekate kisu da imate nekog online na chatu
Imam s kim vani ići al koji će mi kurac kad umrem čim izađem iz kuće. ;((((
Jebote ono, ovdje je 35 u hladu. ;(
da iams s kim ici van nebi srao i nebi ti smetalo 35 celzijevaca.
znam da meni nikad nije temperatura smetala da odem van s nekim.
Aj ne seri kvake. Nisam ja kriv što si ti crnac cigo pa ti ne smeta, al mene sunce ubije jebote.
bjelac purger. i nemam more u blizini. za razliku od tebe, korculanca, koji ima more ispred kuce. odi se kupaj sa frendovima/icama.
Nemam ispred kuće, udaljeno je 3 kilometra. ;(
I nije mi zanimljivo jedan posto.
Lako je kad si purger pa ti je veliki đir skupit pare i otić tjedan dana na more, al kad živiš na otoku i cijelo vrijeme ti je pod nosom prije ili kasnije ti dopizdi.
Pođem nekad kad se baš s nekim dogovorim, ali inače mu ne želim ni primirisat.
pa dogovori se cesce i uzivaj u suncu. bogom dano je. bolje to neg kisa.
a i sta je 3 km... nista.. ko da nikad nisi hodao vise od relacije pc-wc-frzider-pc
Sunce bogom dano jesi ti puko znaš koje su ovdje vrućine bokte. Mijenjo bi se za kišu bilokad.
Also, to je tri kilometra pješačenja po asfaltu, po žegi, dakle na nekih 50ak stupnjevića. Zakon.
I uzbrdo u povratku. Al nije u tome problem, imam ja vozačku, nego ti ne kužiš...
Shvati, isti ti je đir ko vama sa snijegom. Kad ga tebi napadne 2 metra ispred kuće popizdiš odma jer ćeš to morat čistit, a dalmatinci plaćaju masne pare za ić na skijanje samo kako bi to doživjeli.
Isto tako, ja- i još dosta ljudi ovdje- ispaljuje na živce zbog prokletih ljetnih vrućina, dok vi purgeri plaćate masne pare samo da bi se par dana došli ovdje bućnuti u more. Oj živote... :)
ja obozavam snijeg, sry :D
grudat se 10 na 10, dis bolje.
sad kad su bile vrucine, prije cca 3-4 tjedna (il kad vec), opet sam u 14-15 isao van na biciklu po jarunu sa frendicama. nikom nsit smetalo.
Je, ima istine u tome što veliš Predo. Nije da ne volim more, super mi je bućnut se par puta tjedno ali ti stvarno dopizdi nakon nekog vremena. S ekipom ili ne, gužve će ti pomalo sve više i više ić na prozor jer se npr. na Bačvicama nekoliko stotina ljudi kupaju ono, svako jedan do drugog, u pišalini (more nečisto ko savjest pedofila) a cigići uokolo kradu torbe, šlape, ručnike itd. :)
Al na nekim mirnijim plažama je (meni osobno) mnogo bolje, more obično bude čisto i to. A ako mislite da nema pičoka tu, e pa ima ih bogme više nego što ih je prije bilo (kad bi se svi išli kupat u smrad, jerbo tamo idu svi živi) a da ne spominjem da se na mirnijim plažama, hm, više opuštaju :)
Ja se kupam na mjestu koje se zove Duće, malo prije ulaza u Solin. Tamo su kafići, kamp i još tih nekoliko interaktivnih pizdarija za zabavu (jet-ski, pedaline itd.). Što bih ja dao da sam Slavonac, volim ravnicu i snijeg :)
Nisam nikad mislio da ću ovo napisati, ali respect +10 za Ragnaroka.
Je da su velike vrućine gadne i nema šanse da zaspeš lagano, ali u tome neke divote, nema većeg života nego kad ti se mozak čvrlji na +500, a vani cvrčci vrište i nema ni tračka oblacima :)
Tako mi rollamo u Dalmaciji.
Mrš i ti i Dalmacija, tovare jedan. ;(
Sad ću ja opet bit bitchie ali kako misliš na toliku temperaturu s takvim srcem?= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
:)
Ja sam zimski tip, jebiga.
Ne znam, meni je uvijek hladno. Ali zato mi je grijanje na klimu po zimi također jedna od najdražih stvari ikad :)
Also, funfact: Rijetko koji Splićanin govori ''tovar'' umjesto ''magarac''.
idem u makarsku sutra
maka maka e e
šanbidavida e karejva
this time for makarska
Krokodili jedni.
Rofl, grijanje na klimu je najveće smeće ikad. Grijanje na drva, to je prava stvar.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Što bi meni ovdje dovelo vjerojatno do grijanja na čitav stan.