Lista je ustvari dobra, izuzev Umineka koji je pod brojem 1. Mislim... definitivno nije najbolji anime, ali bogami ni najgori... ako ništa drugo, mora ga se pohvalit na inovativnom pristupu. Očito da je lik fanboy visual novele :>
Eh?
= Citat =:
Anyone going on and on about how this is a spectacular and deep series with lots of psychological value... oh God, I feel so sorry for you that I cannot even laugh at you. If you're a VN fan, please don't even bother talking to me, because I won't listen to you. I am assessing the anime, and I don't care about the visual novel.
@Arby
Ma kažem zato jer ti i Raz stalno bleblećete o Uminekou. :)
Inače, meni posebno drag detalj je činjenica na Kampfer nije na listi, dapače, lik mu je dao ocjenu 7. A evo i njegove win win win recenzije. Napisao je iste stvari koje ja cijelo vrijeme tupim. :3
21-01-2010, 12:07
Raz
Re: Anime & manga everything related
Ah, nisam sve išao čitat. Ali još se uvijek ne s tim da je na prvom mjestu, sam si je kriv što je imao prevelika očekivanja. :)
Oke... kampferu je dao 7. EOD :(
21-01-2010, 12:07
Electromaster
A da pročitaš recenziju? ;(
21-01-2010, 12:11
Raz
Jesam i slažem se sa ovime.
= Citat =:
This anime is just not smart enough to heavily criticise the commonalities and crudeness found in the ecchi and harem genres.
Da bi mogao uživat u njemu, trebao bi barem "pametno" kritizirat ecchi/harem žanr. Ovako sam dobio dojam kao da gledam jedan. Ali da, likica ima dobre recenzije.
21-01-2010, 12:34
Electromaster
Oh rofl, likica je, nisam uopće skontao, nisam išao za tim. xD
21-01-2010, 13:08
hansi
Kobato i winter sonata na listi? WHAAAT
Ja bi toj ( oprostite na izrazu) KURBETINI dao metlu u ruke i zaključao ju u kuhinju. Nerviraju me ti kao neki bogoisusi koji se kurče pa prave nekakve liste najboljih/gorih animeja. Mislim, ono... Nikog nije briga za njezino retajno blebetanje i preseravanje.
21-01-2010, 13:36
Electromaster
Čim imaš takvu reakciju, znači da te je briga. :)
Žena ima pravo pisati što hoće. Nitko te ne tjera da čitaš.
I onak, ti i nakon druge sezone i dalje fepaš na Haruhi, nemaš pravo riječi. Da ne govorim koliko je žena više animeja pogledala od tebe. Otaku njubino. ;D
Enivej, pogledao epizodu 3 Vampire Bunda.
I dalje okej, ali niš posebno. Želim zatući onog tko je ubacio sve one *uberdramatični zoom na lice osobe koja govori* scene. Pretjerali su s time.
Scena kad Akira i Mina pričaju o njegovim sjećanjima je zakon. Mina je slatka kad se naljuti. ^^
Kraj epizode- iznenađujuće uznemirujuć.
Chibi special na kraju je ponovno rofl. :3
21-01-2010, 13:56
Kostolomac
Počeo sam polako sa Trigunom, tek na 3. epki sam. Moram priznat da mi se sviđa anime.
Milly Thompson rulz :rotfl:
Btw. stigla nova epizoda Shippuudena :D
21-01-2010, 14:31
Aral
Da, trigun je kul :D A kaj se tiče naruta, neću gledat jer sad traju filleri :(
21-01-2010, 15:04
Kostolomac
Meh, jedna epizoda po tjednu. Taman da je i filler 20min mi nije problem utrošit.
A i pogledao sam baš sve epke Naruta, tako da ću i Shippuudena cijelog odgledat :D
21-01-2010, 15:08
Electromaster
Trigun je zakon, ali kraj bi mu mogao biti dorečeniji. Moram jednog dana čekirati kako to izgleda u mangi...
Izuzev toga, 24.4. izlazi dugometražni film, yay! :3
21-01-2010, 17:16
Aral
Pogledao upravo Spriggan, iz 98'. Točno tolko kolko je anime star, tolko godina je ispred svih animea napravljenih u današnje vrijeme, po svim aspektima. Epic.
21-01-2010, 17:49
Raz
Pogledao K-on OVA... još jedan dan u životima cura, fora je.
Nabavlja se Texhnolyze koji je, koliko čujem na šemu Serial Experiments Lain te kasnije tjera na razmišljanje. <3
21-01-2010, 18:39
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne znam, lol, brijem da nisam niti jednom naletio na istu. Čije recenzije čitaš? :/
Meni tehnominator rula. :3
S druge strane, ti i Arby ćete ga možda poželjeti zadaviti zbog njegove liste najgorih animea 2009.S;D
Enivej, izašla je epizoda 3 Dance in the Vampire Bund. :3
Jel si otkrio likicu kad sam ju ja spomenuo ili sam šaj.
21-01-2010, 20:08
blood4me
Kako je novi Naruto sranje :(
21-01-2010, 20:10
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jel si otkrio likicu kad sam ju ja spomenuo ili sam šaj.
Čitam njene recenzije od tkoznakad, tako da... Sam? :3
22-01-2010, 08:58
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kako je Naruto sranje :(
Istina.
22-01-2010, 10:18
System
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Istina.
Ja bi dodo i Bleach, jednmostavno prezirem ta dva animea.
22-01-2010, 11:19
unknown
= Citat =:
Izvorno postao System
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Istina.
tako je... od ta glavna tri shounena jedino one piece valja :D
22-01-2010, 11:27
Aral
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Anime da, sad su filleri. Inače je epic kad su normalne epizode. Al zato manga rula. Nekak sam ga najviše pratio, u biti sve sam pratio, pa mi je on na prvom mjestu, onda one piece pa tak bleach.
22-01-2010, 14:21
unknown
koji su vam najbolji anime amv-ovi koji ste ikada vidjeli/čuli... evo ovi su mi među najboljima
22-01-2010, 14:57
Electromaster
Gaah, ubija me u pojam kad netko traži da odredim ''najbolje od najboljeg'' između infinite broja uradaka, ali ajd, evo neki od mojih favorita:
Što se rasprave iznad tiče; Naruto, Bleach, One Piece- DO NOT WANT.
22-01-2010, 18:56
blood4me
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao System
= Citat =:
Istina.
tako je... od ta glavna tri shounena jedino one piece valja :D
Napisao sam.... NOVI naruto.. odnosi se na epizodu..
= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Anime da, sad su filleri. Inače je epic kad su normalne epizode. Al zato manga rula. Nekak sam ga najviše pratio, u biti sve sam pratio, pa mi je on na prvom mjestu, onda one piece pa tak bleach.
Pogledao 3. epizodu Durarare... koji epicness od anime, fajt je također bio zakon. :pray:
22-01-2010, 21:33
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Vidiš da se zezam, za ostale ne znam.
23-01-2010, 01:46
Raz
Umro sam kada počne cha-la dio :rotfl:
23-01-2010, 08:25
Electromaster
Raz, ovaj Ga-Rei Zero filmek je zakon. <3
Ostale neću još gledati, da ne naletim na spoilere... Ovaj što sam ga gledao ih je prepun. Upozoravam i ostale, mogli bi ste si shebati gledanje zakon animea...
Nego, kad smo već kod filmeka, koji su vam najdraži/najrofl MAD-ovi? :)
Hear's sum:
Izuzev toga, izašla je nova epizoda Railguna, yay! :3
23-01-2010, 09:41
Electromaster
Double post nyaa~! :3
Pogledao novu epku Railguna, najs. Puno više lajkam Mii nakon ovog arca. <3
Kuroko je rofl sa ''the wise one'' ponašanjem kroz cijelu epizodu. ^^
Zadnja scena je zakon:
Kuroko: ''In the end, it turned into boob talk...''
Misaka: ''In a strangely unperverted manner...''
:)))))))))))))
Najava sljedeće epizode je wtf [''What the heck is this gross commentary?!'' :) ], ali uglavnom izgleda da će se pojaviti neki novi likovi, a tu je ponovno i Toumina loli učiteljica Komoe. :3
23-01-2010, 14:09
Norther
pogledao claymore do kraja, loš mi je zavrsetak :(
znam da se nastavlja u mangi, i da se zavrsni fajt nikad ne desi al neznam dal ce mi se dat sad citat mangu :D
next : gto
23-01-2010, 16:10
blood4me
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Vidiš da se zezam, za ostale ne znam.
Ma znam.. al ovi poceli srat po Narutu odma.. lol
23-01-2010, 17:45
Electromaster
Pogledao Kowarekake no Orgol OVA.
Lijepo, ali zbunjujuće i pomalo nedorečeno... Dosta stvari nije, ili je pak slabo razjašnjeno, ali od ovakvih OVA izdanja se to može i očekivati. Jednostavno nema dovoljno vremena.
Vremenski skokovi između nekih scena su me lagano zbunili, ali pretpostavljam da se to ne bi dogodilo da sam se potrudio pratiti datume koji su na početku većine scena navedeni.
Kraj su mogli malo bolje izvesti, iako se može shvatiti što se dogodilo, uz gore spomenute vremenske skokove neke stvari postaju- zbunjujuće, možda bi se moglo reći i dvosmislene.
Art je fin. Voice acting je okej, ali niš posebno. Glavna likica je slatka.
Ne kontam kako mehaničko biće/robot/whatever može jesti sladolede, lubenice i hranu općenito. :I
All in all... Štajaznam, 7/10. Moglo bi biti i 8, ali pretpostavljam da me Voices of the Distant Star razmazio što se tiče polsatnih samostalnih uradaka. :P
Raz, pogledaj i ti ovo, želim čuti tvoje dojmove. :3
EDIT: I još jedna stvar... Bar nisam prvih 7-8 minuta epizode stalno imao poriv vikati ''CHOBITS! CHOBITS!! CHOBITS!!1''. :)
Moram priznati da anime na prvi pogled ostavlja prilično jak dojam ripoffa, ali kasnije se to popravi.
Odoh gledati onaj vrtić...
23-01-2010, 18:22
Arbiter of Change
Ovaj Baka to Test to ShōkanjūSbi još mogao ispasti jedan od najžešćih animea sezone, unatoč tome što je pripadnik zasićene moe~ skupine. :)
23-01-2010, 18:38
Kid A
Ajte budite dobri pa napisite ovde sve animeje koji su radjeni prema igrama ili uopce gaming-related
...konta gledati nesto takvo
23-01-2010, 18:59
Electromaster
Pogledao epizodu 2 Hanamaru Kindergartena, so much win. <3
Anzu je i dalje rofl sa svojim ''He's hitting on me!'' spikama, Tsuchida bi mogao nastradati zbog nje. :)
Hiiragi [cosplay bookworm know-it-all cura]Sje pure win, megalajkam ju... Sonić će naravno imati komentar na ovo kako malo dijete ne može biti bookworm, tako da ga savjetujem da prije postanja čekira malo temu ''Zanimljive vijesti''Sna ovom forumu. :P
OP je lul, a novi ED [valjda će biti svaki tjedan dugačiji]Sje win. Onak, Battleship Yamato, wat? :))))))))
Ajte budite dobri pa napisite ovde sve animeje koji su radjeni prema igrama ili uopce gaming-related
...konta gledati nesto takvo
Valkyria Chronicles, Persona, Halo Legends, Gungrave, Devil May Cry, Zone of the Enders... za te znam (visual novel igre nisam uračunao). Gledao sam samo Valkyria ChroniclesSi bio je dosta dobar (jedino što se pred kraj nešto sroza kvaliteta, ali ajd, nadam se nastavku).
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Winness episode 2 ED:
/youtube
:pray:
23-01-2010, 19:34
Kid A
Vidi vraga ZOE anime!?
To mora provjeriti,bar jednu epizodu.
A DMC sam sav pogledao.
23-01-2010, 20:32
Krnja
Eto ja ću počet gledat anime. Još dok nisam ni znao šta je to svako jutro prije škole pogledao bi ni pola epizode (jer nisam imao vremena T.T) Oban Star-Racers-a, pa sam se toga sjetio i kako je super kombinacija 2D i 3D bila pa sad ga skidam. Nakon toga bacam se na Last Exile jer izgleda zanimljivo. Naruto, Dragon Ball, One Piece i slično nema šanse da gledam jer to ne mogu pratit. Sve preko 50 episoda mi je dosta, a onda usto dolazi još tona popratne (i meni nedostupne) stvari kao igre, manga adaptacija itd.
I da, imate li za preporučiti kakvu animu koja odgovara navedenim kriterijima? :)
23-01-2010, 20:36
hansi
Fairy Tail gledaj.
23-01-2010, 20:39
Krnja
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Fairy Tail gledaj.
Ti to namjerno, jelda? :D
23-01-2010, 21:31
hansi
Što? Pa ima trenutno 14 epizoda i svaki tjedan lijepo po jedna nova.