Pa znm evo imam avast i spy bot sada i na avast kada skeniram nepise mi delete nigdje neg sam da je zavrseno..
Printable View
Pa znm evo imam avast i spy bot sada i na avast kada skeniram nepise mi delete nigdje neg sam da je zavrseno..
kak nisu bitne, neki gildovi cak traze da promjenis rasu radi raciala, pogledaj i raciale, dobro ce doci, normalno i izgled je vazan, a posto je troll i u jednom i u drugom najbolji budi troll= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
probaj s avastom, ali ukljuci onu opciju da ti skenira prije starta windowsa.= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
znm preko avasta cu to ukljuciti pa cu navecer vec to skenirat...
Kolko bi to trajalo otrpilike ? nekhi 2 sata il vise?
ma cak i manje
nije ti bitno kolko traje ako se zelis rijesit tog smrada
probaj i sa ad awareom
pa zelim eto 2 puta sam skeniro prie paljenja kompa ono boot -scan i pise da nista nema i udem u wow i pise mi isto da je jos trojan kao jedino da reinstalirram pa vidim jel mi pokazuje da nema vise pobriso sam ih
Srry na DP opet xd izgleda da sam popusio account :( hack pokuso sam uc i u ime pise da ne postoji i password ne valja :S al sam bio promijenio
i ja sam popusio svoj acc prije 2 mjeseca, nek se napuse kurca
Ma nevjerujem gadovi mrtvi nemaju pametnijeg posla prije 4 dana sam kupio prepaid osle pare bezveze :S
Kontaktiraj Blizzard, oni će ti to srediti. Nisi prvi ni zadnji kojem se to dogodilo. :)
IPak sam se ja malo zjebo haha bio sam vald nes krivo ukuco ma nie hackan ali jos uvijek problem s virusima probo sam s ad -aware sa spy-bot sa avastom i jos pise da ima trojanca ...
Ak neko ima ideju kako da se rijesim tog smrada jos slobodno postajte...
friški reinstall winza ^^
neznam što može bit bolje od toga ^^
Igram wow već dugo i nikad mi niko nije hacko acc
Al ajmo se vratit onom prijasnjem
koja je rasa najbolja zbog svojih racial skillova za ove klasse:
warrior 1
shammy 2
druid 3
hunter 4
rouge 5
warlock 6
paladin 7
priest 8
mage 9
Za određenu rasu samo napisete broj klase
Ovo ce zasigurno pomoc novijim igracima wowa
Daj si pokreni igru i napravi bilo kakvog lika XD
Nema najbolje klase ni rase. Ni kombinacija. Sve ovisi o tome što želiš raditi s tim likom i kako.
Normalno da postoje kombinacije (pogle 2 prethodne stranice) :)
Trebas malo vise pocet zapažat.
Ma i meni je najbolje rijesenje reinstall windowsa ali mora bit rjesenje nekontam zasto se ne brise :S
to klasa rasa zbog raciala ti nece popravit igru drasticno, neces postat skiller nit cete ljudi obozavat zbog raciala u rotaciji (a i jos dve-tri expanzij i moc ces igrat svaku klasu sa svakom rasom) tako da nije tolko bitno :P
Zar bi nam trebali svi antivirusi da se virusi mogu tako lagano izbrisati? :)= Citat =:
Izvorno postao Shadow031
Reinstaliraj Windowse, natankaj se svom zaštitom i pazi kud klikaš/što prihvaćaš preko MSN-a.
Ak' si warrior u hordi:= Citat =:
Izvorno postao LichGa
Tauren za tanka zbog HP? Što ako ideš se respecasš na dps? Onda bi trebao promjeniti rasu na trolla ili orka. Što ako onda s tim likom odeš u PvP? Oćeš nazad na taurena? Ili ćeš trolla da ti snare efekti traju kraće?
..
o, ček, pa undeadovi imaju extra CC remove.
..
Sad to zamisli za svaki rasu/klasu.
Vidiš gdje to vodi? :D
rekli su da BF warrova nema zbogf nekog raciala koji bi ih makeo OP, meni neide u glavu koji je to...
Ma reinstaliranje i ugodno igranje :) nece mene smradovi zajebavat haa xd
Pa reci sta ces raditi, ako ces biti war tank bia bi tauren, ako bi radije dps war ili troll, unded suxa, ako mislis pvp igrat troll ili be, dobra je i krava, ali pitanje je zelis li svaki dan kad igras gledati kravu na ekranu.
wotf je nerfan, jos je dobar, al ni bilzu op koliko je prije bija, tako berserking i silence ga pwnaju
Koliko ljudi moze max biti na jednom realmu?
brijem oko 10k do 15k
Evo danas sam napravio orc beast master huntera na pvp-u i sada sam lv 17. Da li sam pogrijesio u odabiru beast mastera za pvp ? Ako sam pogrijesio recite na koji talent spec da se prebacim.
ma digni 80 onda se misli koje talente ces uzet, dok ti do dignes moze se svastat promjeniti
Beast Mastery ti je super za levelanje...
ja bi reko da je marks bolji
pullas 2-3 moba i deri volley
To ovisi od covjeka do covjeka...meni je ipak draze poslat tenacity peta da sakupi mobove na sebe, a onda ih jednog po jednog skidas...