Taman sam danas prešo po 2. ili 3. put, pa mi je pomalo i dopizdilo. Na kraju sam izabrao...
Sada na red dolaze epizode.
btw, je li netko primijetio da tkogod izađe iz one crkve u Algonquinu ima poprilične šanse da ga upucaju?
Printable View
Taman sam danas prešo po 2. ili 3. put, pa mi je pomalo i dopizdilo. Na kraju sam izabrao...
Sada na red dolaze epizode.
btw, je li netko primijetio da tkogod izađe iz one crkve u Algonquinu ima poprilične šanse da ga upucaju?
Jbg za kraj s Dimitrijem se moram s tobom složit, a ovo da svatko ima šanse da ga upucaju, to je ipak nešto što se nemre u filmu ili igri dogoditi.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Osobito od tih popizdjelih Iraca. Dunno y :?
Ovo je BMW M3 jelda? Jedan od meni najboljih auta kroz citav GTA serijal.
Cak mi se vise svida izgled u GTA III. Posto u trojci ima zaluzine, a od naprijed ima normalan izgled, a ne sportski kao u cetvorci.
http://www.pohrani.com/t/1f/jM/3I8QehJV/bmw-m3.jpghttp://www.pohrani.com/t/3l/Z5/2io0k...25-09-33-1.jpg
Deadwalker igra izgleda odlično i meni osobno ima jednu od najboljih grafika na tržištu (ako ne i najbolju s obzirom na veličinu i otvorenost grada ) .Stvarno ne vidim zašto neki smatraju da je grafika loša .Koji je to novi stroj u pitanju ?
Slažem se u potpunosti oko grafike, jedna od fakat najljepših igara na tržištu te jedan od najboljih enginea šta je ljudska ruka izprogramirala. Glede konfe, dobio sam je u sklopu posla kojeg radim, a rijec je konfiguraciji koju cini vrlo dobar Intelov dual-core procesor, 4 GB DDR 3 rama te Saphirre Ati Radeon 5770 graficka, Acer fullHD monitor (1080p reza). Istina, fali mi quad za ugodno igranje, ali ne pada mi često fps ispod 20. Prezadovoljan uglavnom^^
29.10. izlazi Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City – The Complete Edition
Cijena igre bi trebala biti 200-250 kuna, što je odlična prilika da ugrabite ovu epsku igretinu.
Izlazi za PC, Xbox 360 i PS3.
http://images.lazygamer.net/2010/10/GTA4CE_PS3.jpg
Fiiino. Neka samo stave to na Steam^^
To bi i ja mogao kupiti ako stave na Steam, pa staviti on hold do novog piceka...
Ovo mi je uljepšalo dan. :pray:
Zanimljivo... kupuje se, samo da se sada odlučim hoću li za PS3 ili PC. :)
42" TV i fotelja >>>>>>> monitor, grime :)= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Ja sam već obje kupio za PC, al kupit ću i ovo za PS3.
Igra izgleda bolje na PC-u, ali...
this 8)= Citat =:
Izvorno postao hansi
Evo iz trećeg pokušaja instalacije (1.0 verzija štekala ko luda, 1.0.4 izbacivala neki error) igra konačno proradilo donekle podnošljivo..verzija 1.0.7 , postavke medium, ponešto ne high sa view distance 20 (il kak se već zove :D )
Vrijeme da i ja odigram ovu igretinu 8)
Nećeš požalit :wink:= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Ok, ovo je čudno, prije sam mogao vrtit igru na Medium/High, a sada mi zna i na low štekat kada pokušavam igrat, ima netko tko bi mi mogao pomoć?
Anyone?
A šta si mijenjao?
Jel ti to sad imas 37 FPS-a ili prije? Daj pokazi rezultate kakve imas sad. I koliko rama imas.
To su sadašnji tezultati, 4 gige rama, ništa nisam mjenjao.
Cudi me da ti onda trza a igra ti pokazuje da imas 37 FPS-a. Nije mi jasno.
Probaj reinstal i skini sve patcheve. Nadam se da nas ne vuces za nos bez veze i da imas original jer bez patcheva ni quadcore ne moze pokrenuti ovu igru.
Zar je original potreban za patcheve...
PS: I have patched version.
Ovisi koji patch imas. Znam da prva dva definitivno nisu dovoljna.
Po mom misljenju trebas imati bar 1.0.4.0 pa na dalje da bi mogao normalno igrati.
Najbolje je staviti zadnju verziju. Mislim da je to 1.0.0.7 ak se ne varam.
ovak, siguran sam da u ovoj temi negdje već ima ali search je mutav, a nema toga boga da listam 200+ stranica... stoga da pitam, ima neko da koristi onaj high resolution textures mod? kakav je? ima li primjetne razlike? kakav je utjecaj na performanse? da li treba reinstalirati igru, tj. postoji li mogućnost da se sjebu sejv gejmovi?
Nećemo tu o piratiji.
Kakva piratija?
Čovjek pita za besplatni grafički mod igre koji poboljšava vizualni dojam.
Osobno nisam koristio taj mod jer sama igra na high teksturama mi izgleda veoma dobro. Al zato ima onaj mod koji mjenja paletu boja i osvjetljenje gdje grafika doživi pravi boost po kvaliteti percepcije. E sad, fakat mi ne pada na pamet gdje se to može skinuti
EDIT: našao sam ti ovaj mod: RealityIV 1.6 mod
To se odnosi na izrezane postove koji su u Bannedu. :)
Aha, tak reci :)