ocito ne osjecas sarkazam...al nvm= Citat =:
Izvorno postao C
Printable View
ocito ne osjecas sarkazam...al nvm= Citat =:
Izvorno postao C
Osjećam, ali osjećam i da me zajebavaš kada sam bio tenk, pa samo velim, kada nema tenkova, netko mora biti tenk, kako god, na jednoj strani je npr. tenk Trax, a na drugoj Sniper, ne bi bili tenkovi, da imaju tenka, ne? :)
volio bih da mogu igrat na gareni
mislim mogu igrat al nezelim da me zovu noob
zato samo s prijateljima igram preko garene
:pray:= Citat =:
Izvorno postao majstoro
E brate, odakle si ti.
United States of Balkan?
Sada želim poigrati jednu s tobom/protiv tebe, da te vidim, jer ovako nešto... :pray:
samnom?:S
sa majstorom..
pa ajde kad oces :D= Citat =:
Izvorno postao C
= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
ajde, jos sat - dva pa proslo 48 sati od kad sam uplatio ^^= Citat =:
Izvorno postao HCL
zelim samo uci u room bez prethodnog klikanja od pol sata ;(
ofc nista od tih 48 sati.. <.<
jebo vas kurac, ako napisete nesto, drzite se toga..
je li ima neki dota klan na gareni
Da.
C ajde ako si faca zaigraj vs mene :D
5v5 k'o ljudi, pa ću vidjeti kakav si. :)
Reci koji ti je acc.
ae kurbe idemo se dogovorit i svi zajedno bacit neki gejm posto sam aktivan opet vise-manje.
ja uglavnom igram svaki dan od 16h pa bacim dva gejma cca.
oču i ja, dobro da dotu nisam briso, lol ovo ne propuštam
P.S. sys kak se zoveš na gareni
hajmo ekipa sa pcplaya 5 na 5 :D
btw.majstoro mi je acc
Systematic= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Majstoro? Onda sam već igrao s tobom. :rotfl:
Nick mi je ZEX, kao REX ili SEX. :D
Piše se Z-E-X :P , točnije "ZE|c00ff0000X". :)
Addaj te me svi.
Možemo napraviti i neki guild/clan PC Play-a. :)
jbt ti si lvl 1 O,o
PcPlay Dota event :)
gorit ce :D
Tko? Ja?= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Na starom acc-u sam level 10, na ovome sam level 11, a ako misliš na lideru što sam prvi level, trenutno popravljam score, a to je zato jer ne igram s klanom i frendovima, nego obično uletim u game gdje je fight između nekog clana i random ljudi (livera, noobovia i sl.). Znači, slučaj kao kod onih koji imaju 500 pobjeda i 500 poraza = level 1.
Inače, na početku mi je svaki win i lose išao u lose, jer sam imao običaj, kada pobjedim ili izgubim, kada izbaci onaj ekran s statistikom u dota-i, ja izađem, znači i kada ja pobjedim, kada je finish, trebam čekati da host izađe, međutim ja izađem sam, pa mi ode u lose, ali to tada nisam kontao, pa sam imao 0 pobjeda i jedno 20 loseva. XD
isus bog koje jebeno mjerilo necijeg skilla :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
vidim da se dota nije nis popravila od doba kad sam ju ja igrao
[quote=Lord Ragnarok]isus bog koje jebeno mjerilo necijeg skilla :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao "Devil Dog":zv9b879c
vidim da se dota nije nis popravila od doba kad sam ju ja igrao[/quote:zv9b879c]
To je inače mjerilo teama, a ne pojedinca. :)
Meni se desilo recimo 5v5, igramo protiv botova, i jednog pro...i šta tom pro liku vrijedi što nas zabije 1v5 sam, pa i on pogine, kada se farmamo na ostalim botovima koji su poput kripova. :)
Ili recimo lider, startamo 5v5, s moje strane dvojica livaju, i jedan bude bot, Lichu skalapa vanguard i vladimira, šta možemo nas dvojica? Na početku ih možemo kidati, jer imamo para, ali kasnije kada smo svi Isto, realno, 2v5 ili 3v5, zajamčeno gubiš, koliko god dobro ili loše igraš.
4v5 sam već doživljavao da ih pobjedimo, ali manje od toga, nema šanse, pogotovo tamo negdje u 20 min igre kada livaju.
A isto mi se jednom desilo da su gore svi 20+ leveli, a dolje svi leveli 1, doslovno, i zabili smo ih...
BTW Ne bi ste vjerovali, jučer je jedno 20 likova prijavljeno za mh u Serbia room-u. Žalosno je što je mh bio totalno vidljiv na 3 protivnička lika protiv koja sam igrao, a još žalosnije je što su unatoč mh-u izgubili. Fora je u tome da su ti likovi bili dobrog levela...
meni su valjda banali tam 10 acc zboh mh-a. zaboravih ga iskljuciti nakon hamachi funa xD
:pray: :rotfl:
kako je ovo jeben topic lol...
sad sam baš bio opet pričo sa starom ekipom iz dote, onak igrat čemo wow za zajebanciju, al ću sigurno s nekim katkad navratit do cr0 pr0 r0ma, serbian room, grčka soba... :pray:
dota nije igra, dota je kultura
@sys: javi se kad ces igrat... trenutno ne idem u skolu radi gipsa na nozi pa iam pun qurac vremena... ;)
Sta vi dolje kod tebe u naselju svi furate gips na nozi?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Neka nova moda?
x)))
btw daj nick.
tj mozda te i imam vec od prije?
addajte i mene i ja bi zaigrao nick:^^g0dlike!^^
mozemo ako skupimo desetoricu s foruma 5v5 odigrat,malo zajebancije..
Nema Garene. :)
tardovi nesposobni..