Koji deodorant koristiš?
Printable View
Koji deodorant koristiš?
Samo je jedan deodorant.
ako se maže axeom onda zicer= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Koje to pičke padaju na Axe?
Sve. Barem u reklami.
Ispod pazuha Old Spice Noir u sticku, zatvaranje pora Old Spice Whitewater jer mi ga je ostalo premalo za normalnu upotrebu.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Sranja u spreju bolje miriše, ali ne drže mi ni dva sata. S ovim mogu hodati po cijelu dan na +35 i neću se usmrditi, a ionako stavljam parfem ako trebam dobro mirisati.
[quote=McPingvin_v2.0]Ispod pazuha Old Spice Noir u sticku, zatvaranje pora Old Spice Whitewater jer mi ga je ostalo premalo za normalnu upotrebu.[/quote:2551874e]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":2551874e
http://i.imgur.com/klkjzSz.jpg
Pingvinova rutina:
CGeAMVK75T4
Zašto bi pobogu htio zatvorit pore??
Zato jer moze!
Zasto mi na dezicu pise da zastita traje 72h?
Koja je fora oko toga?
Nećeš smrdit 72 sata. Marketing.
Pa dobro shvacam to,al to je glupost.
Nemoraš se prat 3 dana.
Kao da inače moraš:)
+1 na to.
+2 :rotfl:
Pingvin, kaj ti znaci 'izbrijavati'?
Lolne, ja pišam sjedećki.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Zato jer se u protivnom napune smećem i dobiješ osip. Kažem, moja je koža takva.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Brijanje u smjeru suprotnom od rasta dlake, tako da ti je koža u potpunosti glatka, kako god da prelaziš preko nje.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
old spice kilimanjaro u spreju
najucinkovitiji od onih koje sam probao, a i dobro smrdi
Meni je Whitewater najbolji. Trenutno koristim Champion stik, nije loš.
EDIT: I Whitewater after shave, predobar. Dal ima kod nas Wolfthorn, jel vidio itko?
Ja koristim Noir u spreju, draži su mi u stiku al mi ih koža nikako ne podnosi. :(
Kako?
Ja nikad ne mogu nasprejat taman, ili stavim previše ili premalo.
Old Spice Alps. Bogovski.
Mislio sam da se ti s Monsterom pacaš.
:pray:
Ja najradije bi. :D
Izbije mi osip i svrbi bez obzira koliko ga stavim. Imam neku alergiju na nešto, nisan još definira šta točno, al to je jedna od stvari koja ju uzrokuje.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Alkohol.
Mislim da je nešto drugo, nešto čega ima u najlonu jer dovoljno mi se samo približit plasteniku da cili pocrvenim. Ponekad one plastične stolice aktiviraju to, al ne uvik, valjda ima nekih razlika i među njima.
Uglavnom to mi onemogučava rad u plasteniku kad sam doma što mi trenutno odgovara. :)
Manjak alkohola. Namazi to sa rakijom i nece bit problema.