Neki qwestovi se vazda regeniraju a čini mi se i zmajevi ,kod orc kampa sam ubio neki 5 zmajeva.(1 običnog ,3 blood i 1 frost)Izgleda da zmjevih duša se može maksimalno 10 nosit jer nakon 10 nisam mogao vise kupit dok nisam potrošio.Trenutno sam level 31 sa komplet daedric armor i wepon.I svega pomalo razvijeno,i počeo sam se pitati kakav je kraj igre sozbirom da sam dosta toga isprobao imam čak prsten za kanibala + sam vukodlak a bio sam i vampir pa sam se izlečio,i mislim da je ovo mozda malo vise od pola igre od svega što nudi(bez glavnog qwesta).Imam malo vise od 40 sati odigrano.Iako se može masa stvari još nabrojat ovo je onako ukratko.
19-11-2011, 22:05
Bartuc
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Eto, tko se pito... Slobodno postanite vukodlak za Companione, na kraju ćete imati šansu izliječiti se, ali time gubite šansu da ponovno postane vukodlak kroz igru.
Kad vas Kodlak pošalje po glavu od vještice, uzmite barem još 1 sa sobom (znači minimalno 2 glave total). Nakon što izliječite Kodlaka, onda izliječite na isti način i sebe!
19-11-2011, 22:06
Xero
I, ako mislite postat vampir nemojte. Vampiri su gej.
19-11-2011, 22:17
Tsaя
Kako se troše te zmajeve duše?
19-11-2011, 22:17
WAR-ELEMENT
Nisam kontao postat slučajno se desilo,uglavnom interesantan gameplay vampira ako nepiješ krv ljudi te ponekad napadnu i neče da posluju sa tobom ,uglavnom bolji je vukodlak,brz jak i efikasan i nikog nije briga sto si vukodlak,a tek sam 7 shoutova razičiti našao a dojadili mi ovi zmajevi.Počinjem mislit da je to jedini dosadan dio igre.
19-11-2011, 22:31
Outmind
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Kako se troše te zmajeve duše?
Njima otključavaš shoutove. Odi u shouts pod magic meniem, i tamo pritisni r na shoutu koji još nisi aktivirao, a želiš.
Kad smo već kod zmajeva, više su smetala nego izazov. Duplo se namučim sa nekim bandit marauderom nego sa ozičnim, neimenovanim zmajem.
Do sad sam većih problema imao jedino sa caller, onom ženskom koju morate ubiti za academy main q, a koja ima ona 2 flame atronaha i baca jake fireballove.
Ide mi na živce što se alkemija diže tako UŽASNO sporo. Kod enchantanja mi svaki enchant digne skill za 1, svaki put kad conjurationom proizovem sword digne se za 1, a alkemiji treba 10-15 potiona za dignut lvl, a tek mi je na 20...
Sad sam si kupio onu kuću u whiterunu i dao urediti spavaću sobu. Konačno sam mogao prestat nosit svu silu ingredientsa i ostalog smeća, te mi je opterećenost pala na više no prihvatljivih 140 xD
19-11-2011, 22:42
Deadwalker
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ide mi na živce što se alkemija diže tako UŽASNO sporo. Kod enchantanja mi svaki enchant digne skill za 1, svaki put kad conjurationom proizovem sword digne se za 1, a alkemiji treba 10-15 potiona za dignut lvl, a tek mi je na 20...
This. Čini se da ću trebati bacati pare na trenere opet.
I, ako mislite postat vampir nemojte. Vampiri su gej.
20-11-2011, 01:22
sickpetey
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Looky
cut
Hahaha :pray: :rotfl:
Koliko puta je morao to isprobati da uspije :D I dao bi se kladiti da u mojoj igri frajer nije francuz xD
Frajer ubija ptice u letu :/ a ja jedva zmaja pogodim. Nemam pojma na koju mu foru to uspijeva.
20-11-2011, 01:33
Neven <R>
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Koliko puta je morao to isprobati da uspije :D
Ne puno ak je vježbao u Oblivionu
Sad vidim tek kak loše igra izgleda u usporedbi sa Skyrimom.
20-11-2011, 02:00
*Fila*
Kako ja ovu temu nemrem pratit...jebote svi pišete ko luđaci, pola ne razumijem a na spoliere se bojim klikat hehe :)
:pray:
20-11-2011, 02:06
hacker
Baš, čovječe kao da je tema za pet igra, a ne jednu :D
20-11-2011, 03:16
*Fila*
ae
nešto pročitam, odigram i pola zaboravim što sam pročitao, vratim se kad ono ne znam ni di mi je post, ni jel mi tko odgvorio...
ludilo je igra, očito svi igraju :I)
EDIT: upravo koknuo eldar dragona. Morat cu zbog njih napraviti neki armor koji ima samo frost protection :P. Ne bi ga bilo tolko bed ubit da me ne grabi glavom kroz cover :/. Aj barem je frajer izbrisao cijeli forsworn kamp umjesto mene.
20-11-2011, 09:34
Wolfwrath
Ja taman završio q sa onim skupljanjem krvi elfova. Reward je pre-pre-jeben. Započeo i Dark brotherhood,zgodan shout se dobije kod njih,sad moram skužiti gdje da ga upgrejdam.
20-11-2011, 10:18
flander
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ja taman završio q sa onim skupljanjem krvi elfova. Reward je pre-pre-jeben. Započeo i Dark brotherhood,zgodan shout se dobije kod njih,sad moram skužiti gdje da ga upgrejdam.
dal je bolje azura star odnesti azuri il onom liku u gradu?
20-11-2011, 11:38
Xero
Liku jer su black soul gemovi puno rijeđi i skuplji od običnih.
20-11-2011, 11:40
Bartuc
Bartuc je bio vrijedan...
Ovaj Daedric Bow je tu samo da se vidi damage, njega ne koristim pošto je grdi. Sada sam čitav u Glass opremi koju sam si solo napravio, doradio i enchantao :rambo:
Morati ću prebaciti na Master težinu... ili nešto xD
PS: Što se tiče Black Soul Gemova... isti su kao i Grand Soul Gem... provjerio na Bow-u i broju chargova na istom enchantmentu.
EDIT: I da, ponovno ću napraviti Bow kad još malo napredujem po Enchantmentu... ako se odlučim otići na lijevu stranu da mi elemental damage boosta...
20-11-2011, 11:41
Lord Jambrek
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pročitaj post iznad svoga, kreni do te točke na Main Quest inače nećeš doživjeti Skyrim punim plućima. Prije toga ti se aktiviraju zmajevi, tak da ne moraš baš do one točke doći, ali zmajevi su MUST u ovoj igri!
I da, Skyrim mi za razliku od Obliviona, u niti jednom trenutku nije ostavio dojam da je svijet generičan. Sve mi izgleda kao da je posvećeno dosta pažnje.
To sam napravio, ali ne tak daleko kak si napisao, samo do aktivacije zmajeva da dobijem shoutove, ima vremena za main :D
Je, sve je različito, baš su posvetili pažnje da je repetivnost minimalna (sjetimo se Obliviona i njegovih mutavih oblivion gateova gdje smo morali jednu stvar napravit dobrih 8 puta) iako su mi tombovi malo lošije napravljeni (pre svjetlucavi su i uopće nemaju dojam grobnica) i draugr je postao veseli warrior sa led diodama u očima, bolji su bili u Bloodmoonu!
20-11-2011, 11:44
Bartuc
@Jambrek, vjeruj mi, želiš što prije FUS RO DAH!!! Odi po item i vrati im ga. Ozbiljno ti kažem, uživati ćeš u shoutu, orgazmatičan je :D
PS: To ti je tak i onak samo 1 quest dalje otkad odeš likovima, a to je tek manje bitan početak main questa...
20-11-2011, 11:55
Neven <R>
Lol Bartuc je potrgao igru enchantanjem/smithanjem. To se radi tek na 2-3 playthroughu :(
20-11-2011, 12:01
flander
on je hardcore pleja :(
20-11-2011, 12:02
Xero
Stealth likovi ionako potrgaju igru. Sneak attack for 30.0x damage!