Ima li gdje jeftinije Max Payne 3 od ovih 100 kunića na steamu?
Printable View
Ima li gdje jeftinije Max Payne 3 od ovih 100 kunića na steamu?
A je ti skup...
Na amazonu je 90.
Imaju i Arkham city GOTY steam verzija za 8$.
Pa nije Wind samo pitam :)
Uzeo jučer (ili prekjučer) zadnji Total War. Konačno da i to zaigram^^
Gledam ovaj MP 3 na popustu, veoma primamljivo. Jedino nemam dovoljno love na kartici :/
Dark Souls na amazonu 15$, može pojašnjenje kako kupiti ako dopušta samo US and shit.
Za billing adresu staviš neku random američku i toeto
Batman franšiza -75% i onda ima samo AA u ponudi. :rotfl:
Kako mrzim te njihove unavailable region spike.
Btw jel ima netko euro za posuditi? Kako mi se neda raditi transakcija zbog jednog eura. :P
Što ću sa brojem telefona kojeg tako željno traži= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
nađi adresu i tel nekog hotela
Našao sam neki program koji generira random američke adrese i sranja, ujedno i telefon. Ne postoji šansa da se tu osobu stvarno nazove jel? :D
Kada budeš kupovao igru, prvo kupi si gift karticu i 'uplati' na svoj račun. Onda sa tim gift iznosom kupi igru. Tako sam ja radio u 99% slučajeva jer time ne rizikuješ da ti broj CC-a dobije neki random lik u USA ako se ikada desi neko sranje. Ja sam doduše prestao sa tim kupovanjem na Amazonu...
Mater bila preparanoična pa sam ipak kupio odavdeSna kraju za 13 eura, ali se zato može aktivirati na steamu pa sam zadovoljan. Hvala svejedno :wink:
Da, kao da je to sigurnije lol
To sam joj i ja pokušao objasnit :D Ali key je stiga već, igra se skida, pa je sve prošlo u redu I guess :P
Uboh sad za 5 dolara 2k shooter pack (bioshock 1 i 2, borderlands goty i duke nukem forever).
Amazon je ove godine kriminalno jeftin naspram steama.
Steam Saleovi su me ove godine malo razočarali. Hrpa naslova se ponavlja pošto sale traje užasno dugo, a uz to nema neki metagame kao prethodnih godina.
Ne samo ovaj. Zadnjih par saleova je totalna pušiona. Bilo je bolje dok nije bilo greenlighta i tolike poplave indieja. Ovak ono, veliki sale, 12 igri na popustu od kojih je barem 8-10 indie, sniženih sa šest na tri eura.
Kak za 5 dolara, imaš kupon za to da linkaš? Piše mixed drm, nešto od toga nejde na steam?= Citat =:
Izvorno postao Outmind
A ok je sale samo sto se nema sta kupit, ili vec imas dosta igara ili te ne zanima nista od ponudjenog
Ok sale ko i svake godine. Par naslova koji su izašli prije mjesec dva su bili na 50%. A to što skoro sve što me zanima imam ili neću kupiti nešto ako nije na 75% je moj problem.
Evo uzeo sam si jos i Simse (nazalost onaj dlc s Katy Perry nije nude mod pa sam preskocio) i to je to
Život nije vrijedan življenja ako nisi kupio sve ekspanzije vrijedne 160 dolara. Do it.
Pošto sam ovih dana kupio još neke stvari dobio sam $5 popusta na bilo kooju 2k igru ili pack, pa je taj koji bi koštao $10 zapravo koštao pola. Nisam još ništa aktivirao, tak da ne znam što ide na steam, što ne.= Citat =:
Izvorno postao Shepard
Ide sve na Steam (to iz packa jel), piše DRM: Steam.
Kupio sam D&D Deal na GOG-u. Cjelokupni BG, BG2, NWN1, ID, ID2, PST i još par manje poznatih igara za 120kn!!!
Bit će to za penziju.
Deal traje još oko sat vremena pa požurite.
Kupio na GmG Space Marine za 4.2 eura. Valjda se isplatilo :)
Itekako :D
Jel ko igra PoP: Forgotten Sands? Jel čemu? Sands Of Time trilogija mi je awsm inače :)
+1= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Uzeo jedino zadnji Total War koji imam namjeru ubrzo odigrati. Razmišljao još da uzmem Max Payne 3, no pošto ga sigurno neću reprizirati do proljeća, čekam iduću rasprodaju. Još me ionako čeka u bliblioteci Batman: Arkham City kojeg nisam još odigrao.
Generalno više nemam namjeru kupovati igre samo da se nađu. Bacanje novca u vjetar.