= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Good old nudge never fails :D
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Good old nudge never fails :D
Čujem sad na teveju, neka reklama:
"Hidratantna krema od doktora Theissa."
Uznemirujuće. :)
Počeo Ezel na rtl-u pa chekiram kakva je serija.
slušam frušantea, a trebo bi se ič tuširat, mogo bi zaspat na stolici.
Osjećam se super jer sam se upravo sjetio da sam u subotu u Tkalči navečer vidio jednu butru kak trči u štiklama i žena se raspadne i padne na stol gdje je neka ekipa sjedila, razbila se do jaja a ono Tkalča puna do vrha, svi su se trgali od smijeha najviše ja, brijem da je ženi bio neugodnjak sam tak lol.
Pokusavam na tony hawk american wasteland prec misiju u kojom moram parkourat
trebam uradit wall flip al nikako da mi uspije :-x
Ustao i istuširao se maloprije, sad dvoumim, LoL, SP ili FT
Ustao se, imam još danas slobodno, pa kontam pogledat Fear and Loathing in Las Vegas, Batman: Begins, Dogma i Almost Famous.
Idem na trening, maloprije sam igrao CoD4 Search and Destroy.
Oko koliko se dogodila ta zgoda?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Hm, negdje predvečer, oko 21h mislim.
Slusam Lotr glazbu i radim pripremu za posao. Osjecam se super.
Pripremam stvari da malo matematiku radim,pecem si malo krumpira za zakusku jer sam lijen i citam white dwarf
Išao do pumpe, nestalo im plavog Fiće Morisa, pa sam morao uzet bijeli Ronhill, iako poštujem Ronhill nije to to poslije mog plavog Fiće. :(
Sada kontam ić spavat.
Zašto pušiš? Ostavi se toga.
Inače, trenutno sjedim na stolici, surfam netom i razmišljam što ću raditi sutra.
Molim se Bogu da me ne otvore danas, već imam 4 komada u ovom mjesecu, a još je danas roditeljski.
Ne želim. :(= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Test iz kemije meni, u ovo sam gotovo siguran da ću 100% fejlat :(= Citat =:
Izvorno postao hrčak
A fak, i biologija me isto jebe, imam 1 jerbo nastavnica ispituje u jebene nevažne detalje.
Mi pišemo biologiju, nije teško ali mi se neda učit, pita informatiku, a profesorica je iritantna, kemiju pita i to moram učit ko manijak jer moram povezivat sve sa svačim, latinski pita, a ja nemam blage ni gramatiku ni riječi i pita fiziku, test iz kojeg sam jučer dobio 1, preljepo.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Čekam fakin predavanje, dosadno mi je. Predavanje će biti dosadnije, al bar imam knjižu!
Popio nekakvo mutantsko piće u stilu kave/kakaa proklinjem pospanost i smišljam izgovore za danas, nadam se da me neće prozvati fiziku, lako ću za ostalo.Osjećam se ispodprosječno, prokleta prehlada
U kafiću sam na kafi, sviraju hitovi iz 80-ih te obavljam posao preko neta. Čekam inače predavanje iz matematike. Osjećam se dobro
A eto, oko prolazi, kapi ftw; digla se prije kojih pola sata, zaspala u 4...
damn bioritam mi ošo u k...
Doso doma sa faksa,napiso kolokvij iz engleskog..razmisljam o postelji..hmmm
Sretan sam jer sam dobio 5 iz matematike, trebao bih sada učiti hrvatski. :)
Štreberu.
Zaspao u 10, probudio se u 22. :)= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Sad ustao, prebacujem neke filmove na USB, malo me glava boli
Čilam u školi, upravo napisao test iz matematike, valjda će biti više od 2 :)
Bio u gradu, vratio se, super mi.