bičam po bičerima....zašto bičate??
kao što u zombielandu kaže Tennessee ''enjoy the little things''
Printable View
bičam po bičerima....zašto bičate??
kao što u zombielandu kaže Tennessee ''enjoy the little things''
kao što je bičanje :P= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Ma heboga prsti su mi u nekom kvazi-grč položaju, kažiprstom jedva obuhvatim sve žice tako da mi prst ide OKOMITO ali se i dalje mučim da pritisnem sve žice (uvijek budu zadnje dvije ili prva koje zaštekaju) i bježe mi prsti s polja koji "određuju" taj barre, jel. A baš si hoću svirat Hotel California, neznam kako ću. Možda da slomim sve prste, valjda će bit ugodnije.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Kupi ovo i stavi na 7. polje pa sviraj akorde..... Imaš drveni (kakav ja imam), košta nekih 20kn= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
nemoj jos. vjezbaj barre, trebat ce ti, a ne mozes uvijek koristiti capo.
To sam mu stavio za Hotel Californiu.... Neka vježba barre, naravno, trebat će mu za G-mol i F-dur.... A i dosta je teško svirati Hotel Californiu u barreu, gotovo nemoguće od bolova :?= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
pa ono spusti si action. ne znam tu pjesmu, pogledat cu sutra.
Ma spuštat svaki put, nema šanse... Pjesma se može na barreu, da, al svirat ćeš prozoru nakon toga od bolova....= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Koliko sam ja upoznat, barre trebat ucit dok te ne pocnu bolit prsti..
Kad te pocnu, stanes i nastavis sutra.. i tako iz dana u dan.. Za 2 tjedna dodjes do tocke gdje te prsti nece opce bolit i mos svirat sta os..
Bar je meni tako bilo, ali mene otpocetka prsti nisu nes pretjerano boljeli, samo onak mala bol, ali dost neugodna O:
Kako kome, samo treba vježbat... Barre je awesome....= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Moraš se malo poduprijeti palcem, e to me ubija. Tek kad uspijem sve žice pokrit sa kažiprstom (uz bolove, jej) onda mi počnu ovi ostali prsti bježat prema pragovima i nema boga da zvuči normalno. Ali opet, uspio sam par puta cijeli akord čisto odsvirat, naravno uz ogromne bolove. Meh.
Koliko dugo već učiš?= Citat =:
Bičam po upgradeanju WinXP Professional SP1 na SP2.
Imam grozan gadan usran dan, i jedva čekam da sjednem za komp i to instaliram, jedina svijetla točka u danu...
ALI NE! Pred kraj instalacije izbaci da je corrupted dtscsi.sys, installation aborted. Nabijemtenakurac900000puta, bacim miš u zid i otpao je komadić plastike.
Jebemuživot bez SP2.
Regeanje po periferiji je mucho gej.
A po čemu drugom? Osim toga, nemaš pojma koliko usran je dan bio. Ovo je samo bila kap koja je prelila čašu.
bicham po sugavom signalu, di god da idem pun samo u kuci ne valja (mislin na signal na mobilnom, mada ni ovaj od tva nije nesh....)
To je i mene zajebavalo jucer, nigdje u kuci nema signala osim u sobi od mog starog...
A ja baš dogovaro kak cmo skupit pare za cigare :(
Joj kako si kul.
Znam.
Ti nisi, lol.
bičam po bičarkama koje bičaju bičeve...
doslovno :D
Naj se srditi, iskusit ćeš to jedno 70,000 puta :D= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
sviraj sa palcem preko prve tri zice ala hendrix.= Citat =:
Što objašnjava zašto ja mrzim školsku učionicu informatike.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
@nee joe: ane, tu bi najbolje pripadala ona scena iz South Park the Movie: "Fucking Windows 98! Get Bill Gates in here!" *headshot*
Uuuu, foxy lady ^^= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
A bokte... koji si ti lik! To ti je gore od onoga kad suptilno kažeš da imaš curu, mislim ono, nisi jedini na forumu sa curom, ima i oženjenih ljudi na forumu ;) al to za cigarete, pa koji samo bunt. Faca si, kao i pun k foruma, samo pogledaj temu o pušenju.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kolko ovaj blood4me ima godina, po pisanju se cini da mentalno jos nije dostigao razinu fetusa...
Nažalost, mlađi je od mene jedno godinu dana ako se ne varam.... A ja imam 18 pa se sad čudi :|= Citat =:
Izvorno postao Ninja
Pa ovaj, jedini razlog za počet pušiti je upravo bunt i to da si u svojoj glavi "faca", tak svejedno hoćeš to naglašavat ili ne. Poslije samo pređe u naviku i ovisnost.= Citat =:
Izvorno postao Korpse
A da, tu bas ima istine.
Kad se sjetim samo srednje, ja i ovaj frend smo jedini bili nepusaci tada. Tad jos ni ne obracas paznju na marke cigareta, cisto samo da budes vidjen kako ti je u ustima :D
Pa onda profe zabrane okupljanja tokom velikog odmora za pusenje pa se ovi nesto bune i tako....bas ti pocetci bunta sto kazes
Mene je to nekako fulalo, posto sam propusio tek prije neke 3 godine