možda su i oni u oblivionu?
Printable View
možda su i oni u oblivionu?
neznam, nisam se jezio kad sam pwnao orke
2 fast 2 furious... Film kao da je pisan prema dječijem domaćem "Ja i moj crni prijatelj". Niz nebuloza, loše glume (ali fakat loše glume) i one uber leet niggaH spike je jednostavno bio lolastičan tokom cijelog filma tako da sam poželio da ako ikada sretnem osobu koja je ovo se usudila staviti na papir, jednostavno lišim života. Ili barem ruku... 1/10
In BrugesS- Predobar film. Zanimljiva priča, dobra gluma, sve na svome mjestu. Na momente je film bio dosadan, ali kažem, na momente.
Odgledao još There will be blood, WallE i niz drugih pre*ebenih filmova =) jej =D
Pogledao Never Back Down.
OK film. Inače volim ovakve borilačke.
The Curious Case Of Benjamin Button
Fenomenalan film, dođe ti nešto kao Forrest Gump.
Čista desetka.
The Count of Monte Cristo, ovaj što je bio jučer na televiziji. Film mi je i dalje isto toliko dobar koliko je bio i kad sam ga prvi put pogledao. Općenito mi je drag film.
Meni je to jedan od najboljih filmova koje sam gledao.
Uvijek ga mogu ponovo pogledati.
Stvarno fenomenalan.
j...no valentino pa j...ni romantični filmovi_ukratko nisam večeras ništa gledao__zadnje što sam gledo je original od Hills Have Eyes (1977)_nekako mi remake bolji
mogao si gledati miris žene :P
Jučer smo u kinu gledali Twilight. Mislio sam da mi se film neće svidjet, no nije bio toliko loš, uglavnom bolje nego što sam očekivao. Uglavnom u prvom planu je ljubavna priča, no meni se više svidjela priča o vampirima, njihovom životu i to sve. Jednom od mojih frendova se najviše svidjelo to što jedan od vampira liči na Jarija iz Wintersuna :D
7/10
ma film je teško smeće, svi mitovi o vampirima i njihovim moćima su bačeni među govna kako bi se mogle zadovoljiti klinke...
dobro, to bi nekako mogao probaviti da film nije koma, ali neuvjerljivi citati, neuvjerljiva gluma je učinila svoje :roll:
Isto tako i za knjigu za koju je i sam Stephen King napisao da autorica nema pojma pisat :)
E da, zaboravio sam napisati još da je gluma loša, pogotovo ovaj lik koji glumi glavnog vampira, i općenito nema niti jednog poznatijeg glumca i sve djeluje dosta neprofesionalno.
Istina, pogotovo glavni vampir je potpuno neuvjerljiv...
najbolje mi je ono kad je rekao nešto u stilu : Say what i am !, a klinka odgovori : A vempajr...
ajma, kako sam se popišao od smijeha na tu scenu xD
Nemojte mi o tome, i ja sam ga pogledao ovih dana (ajde pogađajte tko me vodio, ajde ozbiljno, jer znate da nisam svojom voljom išao). Jednostavno, znaš da je nešto loše i krivo sa scenarijem kad se ne možeš suzdržati od cereka kad dođu, tzv. "ozbiljne i dramatične situacije". I da, cura sve uzdišu uokolo, a ja se bojim otići iz kina ranije jer bi me određena osoba linčevala kasnije. Fangirl movie, eto što je to (bez uvrede Helena).
kad se ja sjetim kad sam mogao birati otić na Taken koji je počeo prije 20 minuta ili na Twilight....
pogodite šta sam odabrao ? :D
taken -.-
My Bloody Valentine :bravo:
predobro
nek je Bloody :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Sex Drive, dobar film rikno sam na par scena ^^ (thnx flander za preporuku)
V For Vendetta -> zao mi je sta sam ga tek sada pogledao, najbolji film koji sam u zivotu gledao.
a sada, dajte opet neku preporuku dobre komedije :D
Pogledao i ja Sex DriveSi mogu reći da mi je film smećast! Klišeizirana radnja gdje lik ide za nekom ženskom a ustvari je zaljubljen u frendicu koja je uvjek uz njega! Priznajem, nasmijao sam se par puta, ali film (kao cjelina) mi se nesviđa baš!
5/10
= Citat =:
Izvorno postao Norther
Postal - t3h movie
8/10
Sad ce svi lolove bacati, sta ja gledam, a film mi je predobar! Gledao sam ga 3 puta i jos cu ga gledati!
+ likovi
+ radnja, i sve sto ima veze s radnjom
+ humor
+ glumci
- C produkcija
MORATE POGLEDATI, NAJBOLJI FILM KOJI SAM POGLEDAO U OVIH 2-3 GOD!
Sex Drive...
Par predobrih scena...uglavnom sve film ima sve sto mozes ocekivati od teen komedije...not bad..
8.5/10
The Heartbreak Kid
Dugo se nisam ovako dobro nasmijao uz neku komediju .Pogledati .
Step Brothers
Također , dobra zabava ali ne poput gornjeg filma.
Pogledao Schindler's List.
Odličan film o Holokaustu.
Pogledao American Psycho blu ray konacno.Mrak film,jedan od boljih u zadnje vrijeme.Glavni lik je tako dobro odglumljen,mljac.
Takodjer iza toga Shaun of the dead sa curom,umirao sam od smjeha,obozavam taj tip humora,i jos se u pozadini skroz nesto dogadja,dok trash zombiji napadaju.:)
Jesi gledao Hot FuzzS? Isti glumci, isti tip humora, samo kaj mi je ovo duplo bolje od Shauna, a Shaun mi je jedna od najboljih komedija koje sam gledao.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Hot fuzz :pray:
do pola filma ima smisla, ali onda nema nekog prevelikog smisla već samo zajebancija :pray:
yarp :rotfl:
Da, al favorit su mi totalno neočekivani prizori bolesnog nasilja :)
@duke nabavio i to danas takodjer al nisam stigao pogledat,mozd budem nocas,neki su rekli da je Shaun duplo bolji neki da je Hot fuzz:)vidjet cemo:)
scena kad uđe u prodavaonicu i vidi dvd Bad Boya :pray:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
nešto nezaboravno :D