mislim da nije pitao za dosadnu igru
Printable View
mislim da nije pitao za dosadnu igru
Preporucite mi nesto fantasy settinga ili neku pucacinu, uglavnom ako cete rpg dajte neki sandbox po mogucnosti, nesto mi se neda slijedit pravila...
hm...baš je i meni Bioshock prvi pao na pamet iako mi se ne sviđa igra.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
EDIT:još sam prije toga i SubMerged temu stavio.lol
snežni predel.. murder on orient express, al nije ništa posebno.
curse of monkey island= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Upravo je to razlog zašto mu nisam preporučio ništa dosadno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Da li postoji kakva igra nalik Mafiji,da nije godfather,akcijska avantura?
za dobru akcionu avanturu - shadow man.. nešto nalik mafiji... pun prozor sandbox igara, ali nijedna nije tolko dobra - scarface, saint's row 2..
driver :? ali .... nije baš nešto :)= Citat =:
Izvorno postao la50
ima li kakva onlajn igra slicna world of goo...
Trazim neku dobru zombie igru koja bi radila na racunalu od 1 gigabajta,128 mb intergrirane graficke i 2.8 ghz
Plants vs Zombies :D Pre genijalna igra. Ili si snimi "stari" ali legendaran Return to Castle Wolfenstein :pray:
+ Stubbs the Zombie i Zombie Shooter 2. :)
To mi je jedna od najgorih igara svih vremena. Počne dobro, humor odličan, prava zajebancija. Ali kada kreneš "dublje" u igru, postane dosadna i monotona do ruba igrivosti :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
to su mogli rešit povećavanjem izazova, a i poboljšanjem sistema, dobro je on zamišljen, no previše je haotičan. u svakom slučaju, neće to radit na toj kanti.
Stubbs, nikako :S. Half Life, ako već hoćeš zombija jelte..., ali evo nešto hardcore preživalački, Land of the Dead: Road to Fiddlers Green, mislim da je to puni i točan naziv, neda mi se provjeravat na netu.
Tražim kvalitetan RTS/TBS sa tematikom Prvog svjetskog rata.
Tražim neki RPG tipa Fable. Znači u fantasy settingu, 1st person, sa kvalitetnom pričom i radnjom kojeg mogu pokrenuti sa grafičkom od 512, 2gb rama i dual 2.0 procom.
Fable nije 1st person.
Probaj Morrowind, nema baš toliko sličnosti sa Fableom, ali priča je dobra i ova konfiguracija će je vrtiti glatko.= Citat =:
Izvorno postao cyberangel
Nevjerujem da će mu se svidjeti Morrowind ako voli Fable. Ja isto tražim igru sličnu Fable-u i moram reć da odkad tražim (ima preko godina dana) nisam našao ni jednu igru.
Jedina igra koju sam našao najsličnija po atmosferi, grafici, humoru, muzici i sl. je Overlord. Nema nekakvu priču no dobra igra ovako za razbibrigu :D ..
the bard's tale je nešto najpribližnije, mislim na rimejk.. ne postoji ništa što ima gameplay baš kao fable, ali po ugođaju je slična, nije toliko komplikovan, nema izbora koji utiču na tok priče, itd. lite rpg. onda venetica dosta podseća na fable gameplayski gledano, no ona ti neć radit, a i ima shit priču i dijaloge, mnogo gore neg fable. dakle rudeboy, obrati pažnju - the bard's tale, a može i venetica, ak ti je samo ugođaj bitan. no, venetica je usled debilne priče, questova, dijaloga (možda posledica lošeg prevoda) naprosto smešna (ne na dobar način), dok je fable, ipak, inteligentan.= Citat =:
Probajte Gothic I i II moci ce na gore navdenoj konfiguraciji a i igra je meni predobra. A ako ce te igrati 2 proporucujem da nadjete gold verziju to mi je jedan prijatelj preporucio i nisam se razocarao, inace tu imte ukljucenu ekspanziju prosiren svije ti jos mnogo dobrih stvari.
Probaj Sudeki.= Citat =:
Anyone?= Citat =:
Izvorno postao Ray
Prvi svjetsi rat... hmm nema puno takvih igara. Igraj WW2, Company of Heroes (Odlican RTS).
= Citat =:
Izvorno postao Ray
WWI: The Great War
Evo ti i reca
http://pc.ign.com/articles/492/492745p1.html
http://uk.videogames.games.yahoo.com/pc ... e4165.html
Ja je nisam igro tako da ti nista ne mogu reci.
Zanzarah, Sacrifice.= Citat =:
Prvo si pomislim: "totototo" a onda: "ili ne, asian" :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Lol, nije ti to mmorpg da imaš tu reakciju.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Bilo rpg ili mmorpg, loše je.= Citat =:
Izvorno postao Raz