Da, prilično je urnebesan. A kako djed od crnokose rula, isse... "Gramps will protect you, master Nagi" :pray:
Idem pogledat 5. epizodu :)
Printable View
Da, prilično je urnebesan. A kako djed od crnokose rula, isse... "Gramps will protect you, master Nagi" :pray:
Idem pogledat 5. epizodu :)
Jao ta Hetalia izgleda zanimljivo, sad mi se gleda a trebo bi završit ovo već početo, čak i učit bi trebo :(
Svaka epizoda Hetalije ti je ~5 minuta tako da možeš i to ugurati. :)
U tome slučaju može
Pomozite mi odabrati novi avatar nyaa~! :3
Lijepo izgledaju i nisu previše upadljivi, za razliku od većine ostalih.
sign= Citat =:
Izvorno postao Raz
Da, fora su ta dva... Iako, trenutno razmišljam o ponovnom postavljanju rotairajućeg avatara, pošto ne želim maknuti ovoga, hm hm... :P= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače...
Howl's Moving Castle
Wut. :pray:
Nije link na anime.
Ne rotirajuće opet, nisu fora. :(
:@
Kako je ludo složen castle, epic :pray:
Heh,vi tek sad saznali za to.
Oooooćuuuu odmaaaa :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Animal Detectives Kiruminzoo ima najčudniju i nasjmješniju pjesmu u OP-u ikada :rotfl: :pray: .
Evo pogledao prve 3 ep Hetalije i iako je početak malo zbunjujući(ona velika svađa) dosta je zabavno, pogotovo parodiranje odnosa između zemalja :D
Hehe, ako se ne varam OP je na korejskom jeziku :)= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
Pogledao inače 5 epizodu Nyan Koi... još jednom, djedica owna :pray:
OMG sad vidio, japanski premijer izdao album, koji je objavio prije 20 godina i sad ga je ponovno snimio i otpjevao. Ludi japanci :rotfl: :pray:
Nije samo to žena mu tvrdi da su je oteli vanzemaljci :rotfl:
Pogledao 5. ep Sora no Otoshimono. Kao što kod filmova imam Dude, Where's my car tako u animeu imam ovo XD
Toliko dramatiziranja da je to strašno, zaboga čak se i tentacle "čudovište" pojavilo :pray:
I da, opet nov ending ima... vjerojatno će tako u svakoj epizodi :D
Joj da, i to isto haha :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Novi chapter Kampfera uploadan samo par dana nakon prošlog? Može... :)
Also, this.
Double post nyaa~!
Pročitao gore spomenuti chapter... This was... Better than the anime, actually. S time da između dvije verzije postoji nekoliko razlika u priči, zanima me kako će to utjecati na daljnji tok radnje...
Eda, pogledao Aoi Bungaku...
Sljedeća je dakle nova priča, nešto mi govori da će biti smješteno u raniji vremenski period.
News just in:
Idiotic otakus are idiotic. :I
Btw, imam 400 postova ovdje, woo! ^^
Raz, spameru jedan, da se nisi usudio komentirati ovo. :@
Wat :D
Nego... napokon je izašla 13 epizoda Bakemonogatari!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
A ja još ne mogu to pogledati... >_>
Ja sam prvi linkao ono Razu. :rambo:
Sad sam siguran da je cijela sezona smišljenja da sprda fanove.
Jesam li te to možda ja navukao na Sankaku Complex? :P
Slabo nešto kure animeji ovih dana... ispalo da gledam samo FMA:B, Aoi Bungaku i Erin kad izađe, a izlazi kad i ja na MSN.
Nije baš sezona nešto.
Ne gledaš Railguna? :@
Kimi no Todoke bi izdvojio od boljih, provjeri ako već nisi. Btw, zar ne pratiš i Darker than Black drugu sezonu?