Kako si to uspio riješiti? Kao treba bi i ja izgubiti 10ak kg!
Printable View
Kako si to uspio riješiti? Kao treba bi i ja izgubiti 10ak kg!
Kaj misliš kako, pravilna prehrana, teretana i hrpa volje i motivacije :D
PS: Svaka čast, 10kg nije malo. Dosta toga je voda (i do 4kg), dalje će malo sporije ali nemoj posustati!
E baš tako ja radim kako je Bartuc rekao i lajk Bartucu
Vidi se utjecaj Fejsa :P
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
kaj ne.... lajkaš.... Tele 2 LOL
Je ono, pravilna prehrana pored ovih božićnih blagodati i enormne količine mesa! A ono, čeka se onda polovina prvog mjeseca pa ću se pokrenuti!
Ja sam hvala Bogu ranije počel s tim pa mi neće blagdanski stol falit
Ma kontroliram ja hranu koliko toliko, ali jebemu sve, kad ti na stol dođe jedan vuneni nemoš odoliti!!
Zasto bi kontrolirali hranu? Osim ako ste trebe :D
Filipe, šta spamaš?
Promoviram svoj lik i djelo. :D
EDIT: Da ne ostane na kraju zadnje stranice -
Trenutno sam između trebe i bauštelca! Ono, imam cice i nešto labavo pivskog trbuha!= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ja hranu ne kontroliram, pa mi fali jos 20 kila :(
Nije samo do hrane, ima nešto i u stilu života!
Kakav mi stil zivota treba za debljanje? Posto sam ih probo sve xD
Ja već neko vrijeme razmišljam ovako: zašto nebi bili lijepi i sexy barem dok smo mladi, al ipak je na prvom mjestu zdrastveno stanje, bolje spriječit nego liječit. Vjerujem da većina forumaša ovdje su još mlade osobe uključujući i mene, ja imam 23 god. možda jesam kasnije se sjetio iz sebe nešto napravit, al nikako prekasno.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Da bar sve cure razmisljaju poput tebe, ne bi bilo brkatih, dlakavih i pretilih.
Ja sto nezdravije zivim, vise kila GUBIM, a po svoj nekoj mogucoj logici, ne bi trebalo bit tako. oh well, valjda cu i ja jednog dana imat kilazu koju zelim :(
Strikers, si se to ti nama malo udebljo?
ma nije, on je nama uvijek sexo
Ovo je sada ispalo ko da hoćeš reći da sam gay :?= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Lezbe još da, al gayeve ne podnosim nikako.
lol, seljačine
Našao se jedan prepametan možda ?= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Jer su oni možda potajno cure 8)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Kad ćemo tebe Bartuc opet vidjeti? Sigurno si se udebljao kroz godine.
No, no, budimo kulturni.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Malograđančina.
Ispričavam se, nisam htio reć' da si malograđanin, svaki pravi čovjek mora ne podnosit gejeve i slušat Vucu!= Citat =:
Izvorno postao Peyo
Inače mu se kurac ne diže.
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Daj nabaci koji Bartuc, tebe treba vidjet :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
KWCvFdA-Z-0= Citat =:
Izvorno postao Carp
00:30
Ma odma sam se toga sjetio :D
O bog te :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Htio sam reci bas to sto sam i napisao i to DOSLOVNO. Nema mi ruznijeg za vidjet nego kad se mlada curka zapusti ili pocne furat darkerski stil koji IMHO poruznjuje svaku trebu osim onih koje su vec previse ruzne. Cura treba bit cura, a ne previse brijat na nutarnju ljepotu, jer nju ili imas ili nemas i to su im samo opravdanja da se zapuste i ne briju intimne dijelove tijela.= Citat =:
Izvorno postao Peyo
Ne znam otkud si ti pomislio da se ova moja izjava tice tebe?!
Valjda jer ga se i tiče, pa onda mora odma udrit kontru da nebi netko primjetio. :eyebrows:
Baš sam mislila reći da je smršavio :D= Citat =:
Izvorno postao hrčak
gg, also Bartuc pic now
Predo fora kapa i bolje ti je bez naočala.
N.Bellic_baci jos koju sliku iz wc-a :D
Ja slušam Hard Core Rap= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Htio sam reci bas to sto sam i napisao i to DOSLOVNO. Nema mi ruznijeg za vidjet nego kad se mlada curka zapusti ili pocne furat darkerski stil koji IMHO poruznjuje svaku trebu osim onih koje su vec previse ruzne. Cura treba bit cura, a ne previse brijat na nutarnju ljepotu, jer nju ili imas ili nemas i to su im samo opravdanja da se zapuste i ne briju intimne dijelove tijela. Ne znam otkud si ti pomislio da se ova moja izjava tice tebe?![/quote]= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Sorry, onda sam te krivo shvatio
Ne, nego postoje neki ljudi koji briju: Bilderi su gayevi... ima ih al nisu svi, gay danas može bit i dimnjačar, a može i igrač šaha.... a da ne pričam kak mi se modni mačak gadi. No ja sigurno nisam gay.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Samo rad spasava problematicnu omladinu.