sad bi reko puno grubih stvari ali mi se neda opet ic pod jelacica
Printable View
sad bi reko puno grubih stvari ali mi se neda opet ic pod jelacica
To je zvučalo gej, hansi.
8)
evo prava religija:
Nisi vidio reklame na teveju? Ja se fejspalmam svaki put...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:pray:
Lol, ako ti smeta ne moraš čitat. Slobodno se drži svojih preferiranih izroda i mamojebača, nikoga ne zanima.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
da, treba ignorirat ovo zatupljujuce smece od casopisa, nece nikom naskodit.
Da, na tebe već djeluje.
Potvrđeno: Predo ipak gleda tv.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Onak, TV od 42 inča mi je na metar i pol od kompa i praktički stalno je upaljen. Ne pratim program, ali ne mogu ne uhvatiti okom neke stvari.
GOLE KRAVE :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Koji kurac? Zašto artikl o golim kravama? :pray: :pray: :pray: :pray:
Tek sad skontao. xD
Valjda se misli na žene... :)
Treblo je pisat kurve, ali bog ne voli pismene ljude.
Lol, bar neće naživcirati i privući više ako se spominje što više.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
dakle, odlazak u krapinu je bio nacin da se sjebu nas vjernike i potaknu nas na alkohol i droge i kurve?!= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jebemu, ovo je baš bio loš odgovor :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Usput, mi imamo vece zlo u našoj državi sa Islamskom zajednicom koja je puna kriminalaca i pranja novca. K tome se u sve miješaju i imaju izuzetno jaku poziciju jer je naš narod ispacen od rata pa je islam sada svetiji nego ikad.
Dodje mi vas zao. :D
ljudi koji na youtube pjesmama pisu "thumbs up if xyz brought you here" . pa jebo vas bog retardirani
mogao si samo napisat "ljudi na youtubeu"
Ljudi koji u youtube komentarima pišu "I like the part where he x" . Retaji prokleti :(
I ljudi koji samo citiraju nešto iz videa. I ljudi koji pišu "thumb up if you agree". I ljudi koji pišu "xy people [random bieber fora]".
Ukratko, youtube ljudi.
"92% people listen to hip hop,blahblahblah, dont let rock die". Jebeni retaji
Oh,i bičam po funny junk communityu. Tako loš community se rijetko sreće.
Thumb up if you still listen to this in 2011. Dis-I-Like. Dislike bar looks like Bieber's penis. Na LMFAO - Party Rocku, komentari o shufflanju petkom.
To je ono najgore.
Ukratko, ljudi?= Citat =:
Izvorno postao Babitz
Posebno ljudi koji svakodnevno na status pišu 'INBOX NETKOOOO :)))'.
Zanimljivo, niti jedan glazbeni hit ne može proći bez komentara o Biberu. Ljudi su toliko opsjednuti njime da nisu ni svjesni.
Bičam po vrtiću zvanom CoD4. Sprej sprej sprej heli repeat. Ogavno :( A neki dan na LAN partyju igrali 3v3 i 4v4 bez helija i gejstrajka, bilo je zakon.
Promod :pray:
Hardcore mod? E, da, to već je nešto.
@Devil Dog, ma znam, ali teško naći servere sa išta ljudi =(
@cham3leon, nije HC isto što i Promod. HC mod postoji unutar igre, i opet se mogu koristiti helići, gejstrajki itd.
Ja se sjećam da su prije otprilike god. dana postojala 3-4 hrvatska promod servera. I bili su uvijek puni, sad sumnjam da se baš u godini dana izgubila baza igrača.
I ako igraš preko Xfire, skoro svi španjolski su ti promod, i uvijek ima dosta ljudi. Ping je odličan.
UAV, airstrike i drugo bar malo razbije monotoniju... Ali nije bitno, sad uglavnom igram Armu koja je mnogo zanimljivija.
Ugrabio i ja onu oriđiđi ARMA-u ali mi je muka instalirat i pokretat uopće na 7600GT :(
Bičam po dosadi i danu od ~16 sati. Jebeno ubija.
Grafička bi mogla biti dosta, onda bar možeš grafiku smanjit i to, glavno da je procesor dobar.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Bičam po pijanim biciklistima zbog kojih bi mogao okinuti vozački.
Ma gazi to, ko ga jeb* xD
@cham3leon, probat ću.
Bičam po jebenom Ribaru, govno i u bambusu udara ko ludo.
Bičam po starom i jebenom betoniranju u pol jebenog dana po najvecoj zegi.
IMAD!
Jbt digneš se ujutro i betoniraš...
Lol, stari biča što su mu prekinuli Mentalista zbog Sanadera xD
Bičam po T-Comu, teta uzela 15 GB umjesto flata još prije mjesec dana i ja zovem da promjene paket i kažu oni "unutar 24 sata će se paket promjenit".
Ulogiram se tamo na njihovu stranicu da vidim koji mi je trenutno paket - 15 GB.
Zovem opet - halo, rekli ste da će doć, koji je problem - "proslijedili smo kolegi a njegov kolega nije to još pokrenuo..." wtf? Ajde opet 24 sata, valjda će više doć.
Novi dan, nove radne pobjede. I dalje 15 GB. Ja pizdim, zovem ih koji vrag sad ne valja i nešta im serem, taj lik (Jadranko) mi kaže da će doć Flat oko ponoći, i eto došao sad prije par sati. Jebogapas jel to tako teško bilo >:(