Kad smo već kod thrash metala...
Totem - Thrash the South
Najbolja thrash metal pjesma ikada, barem meni.
Printable View
Kad smo već kod thrash metala...
Totem - Thrash the South
Najbolja thrash metal pjesma ikada, barem meni.
Death/thrash nije isto sto i thrash
Slabo,slabo,to nije ni pravi thrash, premoderno zvuci,poslusaj ovo= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
7TInN7_z ... re=related
kad smo vec kod death/thresha ^^= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
-Dhyxc4hbhM
Najmocnija thrash pjesma Sodom - The Saw Is The Law
Ak ovo budu svirali live u zgu mogu umrijet sretan :pray:
Najbolja death/thrash pjesma LOTD - Werewolf CorspeS :pray:
kad smo kod Sodoma, Tired and red, meni najdraza njihova pjesma= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
2aAU-RzGrcc
Onaj riff poslije akusticnog dijela mi je nesto najbolje kod njih, zove na benganje :gitara:
Sodom uber alles : ))
E da, tko ne slusa annihilator nije pravi thrasher, bar prvi album :Đ
Ova pjesma je premocna...
Annihilator - Alice In Hell
ofc, samo sto tu izgledaju ko holandski reprezentativci iz 67' :(
Je, prvi album je odlican, pogotova ta pjesma, moze i drugi proc, al su se kasnije promijenili na gore, stvarno steta.= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Nekako sam znao da je to to i prije neg kaj sam kliknuo na link ^^= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Sepultura je čisti Thrash s primjesama death metala do zlokobnog Chaos A.D. kad su odlucili promijenit zvuk u groove :thumbs1: I od tad svaki album sve gori i gori...= Citat =:
Izvorno postao LL21
Zadnji album im i nije baš tako loš. Ali Arise je vrh ^^
Dobro, zadnji jos moze proc, al arise je sigurno vrh, makar je meni osobno najdrazi morbid visions koji su napravili dok su jos bili maloljetni i koji s uzasnom produkcijom, jednostavnim sviranjem, smijesnim tekstovima ipak ima ono nesto radi cega ga tolko volim.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Evo, poslusal antithesis od Evoken-a, i ono :shock: jebeno odlicno, sigurno u top 5 Doom albuma.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Shttp://www.metal-archives.com/band.php?id=291= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
7 reviews, average 100% !
Annihilator, Sodom, Cradle of Flith, Slayer...
na tome sam sada.
Upravo sam otkril jos jedan jebeni Doom bend, Like Drone Razors Through Flesh Sphere, totalan uderground, sviraju Drone Doom, ali ima i primjesa funerala u nekim pjesmama. Nemaju vokala, zapravo se i nis nezna o bendu. Ali ovo je totalno bolesno, kakva mracna atmosfera, poslusat pod
obavezno. Uspio sam na netu nac za skinut Ex Nihilo Nihil, Ad Nihilum Nihil Posse Reverti, to je kompilacija demo izdanja. Stavio bi link tu, al posto se nesmije, ko oce, posaljem mu na pm.
http://www.myspace.com/sabaton
Tu mozete poslusat novu pjesmu od Sabatona, Cliffs of Gallipoli
7Hd1QSARzSc
Novi spot za pjesmu Metal Crue
Ima ovdje heretika koji nisu čuli za Aeon? Meni su jedan od najboljih death metal bendova ikad.
Aeon - You Pray to Nothing
Aeon - Forever Nailed
Aeon - God Gives Head In Heaven
Aeon - I Hate Your Existence
Meh, europski death nije ni blizu americkom... U europi samo melodeath valja
Ljudi jel zna tko od vas kak se zove onaj band, gdje nema instrumenata (ili ima samo jedan) i gdje likovi daju glasove svakom instrumentu i mazu obrade od Metallice :/
niko nije čuo za Yearning? razočaran sam= Citat =:
Izvorno postao Booby
Evo preslusao do kraja novi album od Sabatona, Art Of War.
Njihov najbolji album dosad :D
= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
o stvarno?budem, nabavio,thx
Prema onome šta sam vidio na Metal Archives, zvuči zanimljivo. Poslušat ću ih kasnije.= Citat =:
Izvorno postao Booby
nemoj srat??= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
ak je bolji od dosadasnjih to je ownage cisti, to se nabavlja odma!
ty na preporuci ^^
Upravo sam poslušao do kraja. Nisam veliki fan drone dooma, ali ovo je odlično. Uber mračno i sporo - bolja (mračnija) atmosfera od svih funeral doom albuma koje dam dosad čuo.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Na Metal Archives nema apsolutno nikakav info o njima, ali evo quote koji sam vidio na jednom forumu :
= Citat =:
Like Drone Razors Through Flesh Sphere, from spain. And that's all that is known about the band. No information about the members or whatsoever. The band has released 4 demos, 5 full-lenghts, a promo and two compilation albums, from all this stuff, i'm only aware of "Ex Nihilo Nihil, Ad Nihilum Nihil Posse Reverti" and their new album "D.R.O.N.E.R.E.X.I.A.". The metal-archives page says that you can get D.R.N.E.R.E.X.I.A. by reservation only, but that is not true. I've send them an e-mail some weeks ago because I wanted to order it and it worked perfect, if you get a chance to order it, do it, it's limited to 60 pieces, has the cd, handmade cover, a shirt (fucking brilliant one), a rusty razor blade and an old key in the entire box, got mine some days ago. I've ordered it with cash in letter, so it seems like they're trusty.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... =326416788
http://youtube.com/watch?v=2xYzQ-SRs4g= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
ghost division!
:pray:
Sabaton - Panzerkampf
Meni najbolja pjesma ^^
...i novi album od Kataklysma razara... :thumbs2: