E imam 1 pitanje u vezi kupnje preko Steama. Znači ako ja kupim Fallout 3 preko Steama, hoće li mi se DLC-ovi automatski skidat ili ću ih morat posebno kupovat na nekim drugim stranicama(kolko sam gledao nema ih na Steam-u)?
Printable View
E imam 1 pitanje u vezi kupnje preko Steama. Znači ako ja kupim Fallout 3 preko Steama, hoće li mi se DLC-ovi automatski skidat ili ću ih morat posebno kupovat na nekim drugim stranicama(kolko sam gledao nema ih na Steam-u)?
Svi DLC-ovi se placaju, tako da ih posebno moras skinut.= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Onda čekam jesen kad će izać onaj paket sa svim DLC-ovima :(
krajem mjeseca bi trebo= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
3. kolovoz, službeno
Prije mjesec dana sam nabavio igru i napokon sam je nakanio odigrati ,za 13 sati sam preso igru na 12 LV skoro 13,nisam se puno obaziro na sporedne qwestove mada sam ih preso jedno desetak,moram priznat igra je odlicna mada prvi sat vremena posjeca na oblivion,a poslije veliki osječaj nesigurnosti,hvata te jeza na pojedinim mjestima,atmosfera je odlična.Jos ostaju expanzije da odigram.
Steta, glavni quest je tu tek toliko, sad si si mozda unistio igru, ako ti je dobra igraj je ispocetka sa cim vise sidequestova. Trajat ce ti mnogo mnogo duze. I naravno, veci je gust igrat.
A sa novim DLC-ovima je sve podignuto na novu razinu, plus lvl cap je pocean na 30.
Ja prelazim ponovo Fallout 3, sve ispocetka. Kada prođem original, stavit cu jos i DLC-ove i to proci. Savrseno za ove dosadne ljetne dane.
Mislio sam igrati GTA 4, al nemrem radi kompa, pa prelazim opet ovo...i bas mi je zabavno :)
Tak i ja, ponovno ga prelazim, ali sa dlc-ovima, fino laganini...uzivancija.
Meni je najbolje samo lutati po Wastelandu, fakat je detaljno napravljen, uzivancija cista. :pray:
Sad se i meni igra, još dok instaliram dlc-eve, uživancija :)
I jos bi trebala doci 2 dlc-a. Covece, materjala za zabavu kolko ti srce zeli :)
Da, tko nije igrao niti jedan dlc ima lagano kaj radit cijelo ljeto xD Mene ceka jos samo broken steel, odnosno nisam dosao do kraja igre, a onda cemo mothership zeta kad izadje!
I nemaš baš, jer po meni će tek kad SVI izađu ti DLC-ovi biti ekvivalenta nekakvoj dobroj ekspanziji. Trenutno su malo kratki za tako nešto.
Dobro, malo jesu ali kako ih igras niti nezas da su dlc-ovi, produljuju gameplay za par sati svaki. Naravno, ovisi i kojim intezitetom igras.
Fallout 3 + svi DLC-ovi = mnogo, mnogo sati odlicne zabave :D
Onda kada ti to dosadi, bacis se na modove, i jos minimum +50 h igre. :D
Da, modovi su prava prednost PC platforme...steta sto mnogi developeri neznaju to prepoznat :|
Naravno da sam konto ispocetka samo mali odmor,dok nenabavim sva 4 DLC,i svakako, nema se ništa bolje igrat preko ljeta.
Za one koji ne prate, izašao je novi 1.7 patch.
Pune patch notes:
Code:Bethesda has released a big patch for Fallout 3 fixing different bugs related to quest, repairing glitches, and fix crash related issues.
Update 1.6 Patch Notes (PC and Xbox 360)
- New achievements for Point Lookout
Update 1.5 Notes (PC and Xbox 360)
New Features
- New achievements for Broken Steel
Bug Fixes
- Fixed issue with VATS calculations not appearing properly for perks (PC)
- Fixed crash related to altered references between master files
- LOD objects render properly when loaded from DLC worldspaces
- Fixed issue with companion NPCs not loading into cells immediately after player
Update v1.4.0.5 Notes
- New achievements for the Pitt
- Support for multiple downloadable content
Update 1.1 Notes (All platforms unless otherwise noted)
New Features
============
Trophy support. (Playstation 3)
Bug Fixes
=========
Friends notification no longer causes the game to pause. (Playstation 3)
Fixed occasional crashes during loading and waiting.
Friendly or neutral NPC health bars, when taking damage, no longer flicker repeatedly.
Fixed issue where certain NPCs would occasionally disappear from the game.
Fixed issue where dead NPCs would occasionally come back to life.
Fixed rendering issue with the Gatling Laser gun's tracers.
Fixed issue where the haircut menu would occasionally not appear properly.
Added ability to remap your VATS and pip boy buttons.
Fixed rare load/save issues that would cause NPCs to behave incorrectly.
Fixed issue where quest objectives would occasionally not update properly due to talking activators,
intercoms and conversations.
Using Radaway from the Pip-Boy's Status Menu repeatedly no longer crashes the game.
Player no longer gets stuck in level up menu if their skills are maxed out.
Fixed issue where multiple followers would occasionally not load into an interior.
Fixed rare issue with getting stuck in VATS mode.
Fixed rare crash with fighting NPCs with corrupted data.
In game radios will now play properly if player was listening to the radio in the Pip-Boy first. (Playstation 3)
Fixed rare crashes while loading and saving games.
Fixed rare issue where player would fall through the floor while in VATS.
Fixed occasional crash after scoring a critical hit in the head with a Railway Rifle.
Prevent NPCs from inadvertently dying from falling.
Fixed occasional issue where the controller would stop working properly.
Fixed crashes related to repeatedly equipping and dropping clothing and armor into the world.
Quest Fixes
Fixed several instances where quest item stayed in inventory permanently after completing quests.
Fixed an issue where the distress message would occasionally not play in Trouble on the Homefront.
In The Waters of Life quest, the Citadel gate will open properly if the player fast travels away after exiting the Taft Tunnels but before reaching the Citadel gate with Doctor Li.
For the Home Sweet Home quest, the broken protectrons in Big Town become active at the proper time.
In The American Dream quest, fixed specific issue which prevented the player from accessing their belongings in the locker by the door if they left the room first.
Fixed infinite caps exploit in Strictly Business quest.
Fixed rare instance where Dad would have no valid dialogue during The Waters of Life quest.
Prevent issue during the Finding the Garden of Eden quest where player would fade to black, instead of traveling to Raven Rock, while in combat with a follower.
Fixed several XP speech exploits with certain NPCs.
Fixed XP exploit with a robot in Fort Bannister.
Fixed issue where player's controls can become locked permanently during The American Dream.
Sad bi vjerojatno bilo dobro vrijeme za odigrati F3 opet, posebno jer su izašli svi DLC-ovi i skupilo se više materijala.
Otprilike kao jedna solidna ekspanzija koja te vodi svuda pomalo.
Already did, svi ostali koji niste, duboko preporucam.
:D
xD danas ak ce biti srece cu kupiti fallout :)
e sry za dabl post , ali saada sam dosao do galaxy news radija i trebam doci do nekakvog laba di je nekakav lik koji me treba naučiti nositi odjelo, kak do tamo doći ?=
Gledaj, odijelo, to jest power armor možeš nositi tek kada te istreniraju u Citadelu, a do toga će vjeruj proći još dobrih 3 sata igre ako pratiš samo glavni quest, ma i više. Ne može te nitko istrenirati u Galaxy news radiu, samo ti obavi sada misiju i stavi antenu na obeliska i signal GNR-a će ti se čuti preko cijelog wastelanda, jazz i blues cijelo vrijeme :). Strpi se još malo za power armor, preporučam ti metal armor ili combat armor, ili instaliraj operation anchorage pređi ga i za nagradu dobij najbolji armor u igri koji se ne kvari...
xD jucer to prosao ali mi biloglupo raditi triple post :P
sada sam na putu do vaulta 87 ili 89 nisam siguran..
bisajds uspio sam si nabaviti fallowera S[fuckyeah]S
a sada da pitam, ko je bolji fallower, onaj Charon ili ona BoS teta u njihovoj bazi ?
Follower! Charon. Nego, najbolje bi bilo uzeti Fawkesa poslije zajebancije iz Vaulta 87, on ti se ponudi kao pomoćnik, iako trebaš imati Jako Dobru ili Dobru karmu, nisam siguran. Uglavnom, ja sam svugdje išao sa svojim pesom, Dogmeatom.
Dogmeat > ostalo.
Razumiješ ti mene :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
e pa sa onim super mutantom sam ja završio igru, on mi je bio follower
pa sam onda nekaj naprcil i moral sam reinstalirati fallout
evo poceo i ja igrati Fallout 3 :D
ali nekako mi graficki ne pase, kao STALKER... pa cu si skinit par onih graphic modova za teksure i to