Dijete u tvojim godinama nebi trebalo znat za flame trebalo bi se igrat u pijesku ili zurit u sunce. Bože Petra= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Kicooooovantutri kacemo neki premade bacit nadji neki team za 5v5
Printable View
Dijete u tvojim godinama nebi trebalo znat za flame trebalo bi se igrat u pijesku ili zurit u sunce. Bože Petra= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Kicooooovantutri kacemo neki premade bacit nadji neki team za 5v5
:o= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Sto nisi razumio?
Sto vise gubis imas manji ELO(normal ili ranked) sto znaci da te mm spaja sa losijim igracima.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ako padnes previse biti ces puno bolji i pocet ces carryat cijeli tim, ako odes previsoko umirat ces i gubit ces borbe. sistem nije savrsen, ali to ni ne moze biti.
Isto je i u rankedu ljudi koji se zale da ne mogu dici svoj ELO nakon ~50 borbi vec su cijelo vrijeme na istom u stvari nisu dovoljno dobri za veci rating. Naravno da ti se moze zaredat par poraza, no ako si toliko bolji od ostalih morao bi carryat i pobjedivat. Zalosno je da ponekad full losi igraci pobjede zbog tebe no tako to ide. Na oko 1450 losim igracima pocne padat rating jer nisu dovoljno dobri, a na 1600 bi vec trebali biti svi iznad prosjecni igraci. Uvijek ce se dogodit da neki bolji igrac ima manji ELO od nekog losijeg zbog tima no statisticki gledano ako te mm spaja sa jednakima pobijedit ces 50%, ako si bolji od nih postotak pobjeda raste. Tako da na kraju vecina dode na svoje mjesto.
Tesko je biti carry kada imas kretene kojima nije stalo do pobijede....Ja budem jebeni carry kad idem s tenkom na soloq
E pa to. MM umjesto da upari timove kak treba, odnosno da je u svakom timu po jedan igrač sa jednakim ELO-om kao onaj u suprotnom. Tako npr, u 3v3 bi bilo u timu 1 sa visokim, 1 sa srednjim,i 1 sa niskim, a u protivničkom timu bi bilo isto tako, tako da bi bilo izbalansirano.
No umjesto toga, 90% vremena je sukob tima u kojem svi imaju niski ELO-om protiv tima gdje svi imaju visoki... Dakle, u biti vrlo loš sustav, koji umjesto da balansira radi baš suprotno, stavlja jednake protiv drukčijih. Šta oni misle,da ćemo mi čudesno početi pobjeđivati ako se nađemo u timu sa jednako lošima?...
Ili se meni čini ili je ovaj champ malo više zakon :pray:
on dolazi next week?
Bilo bi kul kad bi napravili nekog kvazi Space Marinca : )
Chainsword + Bolt Pistol
OMFG!!!!!!!!!
Ja pwnao a moj team ... http://img683.imageshack.us/f/sdasu.png/
BRATE MILI !!! :thumbs1: :thumbs1:
nemaš pojma koliko nikoga nije briga
:pray:= Citat =:
Izvorno postao hansi
iiiiiiiii ode malph u pm. Kao da ovako vec nije dovoljno slab early game. Zalim onoga tko ce ga igrati
Lol. Da. Malph. Slab early game. Da. Baš to.
Ako je slab onda ga dobro ne igraš.
Ja sam isto bio jedan od onih koji misli da je Malph previše oslabljen, dok ga nisam vidio na midu sa Ashe. Sa Q skillom mi je otkidao 1/3 healtha svakih par sekundi, a na lvlu 6. više nisam bio u stanju napraviti ništa, combo ulti, E i Q su mu bili insta kill. U side laneu sam se uvijek puno lakše nosio s njim, ali na midu rijetko ko ima sanse protiv njega.
mislim da si fulao topic.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Sta pricas ti haahahah. 1/3? znaci on udara 150 na lvl 1? jel imo ap rune jer je Q oslabljen ko kurac na lvl 1 udari 60-70 ovisno protiv koga i kakav im je pocetni MR. Zakotrljas taj kamen 4 puta i nemas mane .S Malphom imam 40% odigranih meceva sve ukupno nekih 650 sam odigro. Malphite je prije bio jak na midu sad je govno kojeg se neisplati igrat.(i prije ovog nerfa rijetko kada sam ga picko za ranked jer ima jacih i boljih tankova).= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
I btw kazes 1/3 kolko imas heltha ti na startu 400?
@ Boz usporedi bilo kojeg drugog tenka snjim u early game svi su bolji od njega cak i "nerfani" morde
Uzmimo Jaxona na primjer skoci skine ti stit i jos te udari 70-100
90% timova koji pickaju Malpha za mt su ili predali ili klasicno izgubili. Bilo koji malo bolji igrac ce ga konstantno harrast bilo range bilo melee kao mali teemo ubode i ode
Ne na lvlu 1., nego tamo oko 6.-7., (a s obzirom da se radi o midu, do tog levela dodemo za par minuta) kad mu taj skill može bit na 4 lvl-u, znači radi 220 dmg svakih 8 sekundi, Ashe na lvlu. 7 ima oko 900 HPa i 30 MR što znači da mi otkida oko 1/4 healtha (pogotovo ako ima 15 % MP iz offense treea, i MP rune). A uz mana regen rune, meki pendant i meditation u utility treeu nikad nećeš ostat bez mane za harassanje. Kombo ulti, slam i shard skida 650 HPa instant, 2-3 autoattacka (koje je lagano izvest zbog stuna i MS stealanja s Q) i rijetko koji champ to preživi.
a vi shvacate da se i njega moze dosta izharrasati? pogotov sa rangeom
a vi shvaćate da možete mijenjate govore annoncera u igri.
Možete staviti od Dote, Hona, Unreal Torment, Quake 3 i ostale :D
Evo i kako:
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=492609
Npr, stavite ovaj voice:
Radije bih si žlicu nabio kroz jedno uho do drugog nego slušao HoNove fail announcere. GENOCIDEe!2!!1eleven!"
Sebi sam stavio iz Unreala, predobro nešto :pray:
Lakse je napisati da je op.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Krasno, idu nerfat heroja kojeg ja igram i za kojeg sam preko 9k na rune potrosio :s
+ mislim da je on jedan od heroja koji zapravo i jest izbalansiran.
Jel još ko pročitao ovo kao pičkaju umjesto pikaju? :D= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Enivejs, ne znam odakle ti to, al malph na midu apsolutno razara. I ne znam o kojim ti tenkovima govoriš, zato što malph bez jebemti može raditi poprilično više dmg-a sa full tank buildom nego drugi "najbolji" tenkovi poput shena i alistara. Da ne govorim o tenkanju, pošto sa punim buildom možeš prošetat pravo do njihove baze bez osvrtanja.
A fala bogu da ga se može harrasat, ta ipak je melee lik, i to mana-heavy. Iskusan igrač može harasat i jebenog chuck norrisa,kad bi ga bilo u igri... A i običan početnik sa ranged likom zna pomalo harasat lika poput malpha... Problem je jedino što ti početnici nisu oprezni poput iskusnih,pa to harasanje često zna završit smrću harasitelja.
@Looky- slažem se u potpunosti.
Kupio sam prije sat vremena Urgota i sada vidim da je free :shock: :shock: :shock: :shock:
ŠOK!
Always representing
http://riot-web-static.s3.amazonaws....20Malphite.JPG