Zanimljiv pogled, Feanore. :D
Printable View
Zanimljiv pogled, Feanore. :D
RAEP :D
Heh, ma šišam se svako ljeto. Imam jebeno gustu kosu i onda se znojim ko svinja s tim na glavi, a i kad je smočim treba joj dosta dugo da se osuši, a neda mi se zahebavat preko ljeta pa ono, uzmem aparat za šišanje spustim na 3 i onda se ošišam sam, homemade. :D
Crvene oči! Opsjeo ga Sotona zovite Fabiju!!!
OT: Kul slika , ali ta cura pored tebe je totalno bezlična.
A gle Feanor, kako da ti komentiramo sliku kad si i sam rekao da si sada ošišan na milimetar. Mogu i ja stavit sliku iz vremena kad sam imao irokezu i izbrijanu obrvu, mislim ono, prošlost je prošlost...
Sličiš mi malo na jednu kolegicu s posla. Uz blagi make up lako bi zgledal (bar u faci) kao treba. Vjerojatno imaš (bar u faci) **beno lijepu mamu.
Slika je stara 2-3 mjeseca, a slikat mene je teže nego slikat Big Foota. Stavit cu ovih dana jednu noviju...= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Jel može jedna s mamom? :oops:
Ekšuli ova je stara jedno dva tjedna... Samo da još nagovorim frendicu da je uploada.
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nemoze :D, sumnjam da bi moja stara željela da postane ili bar da postoji velika mogućnost da postane forumski meme....
Možda ju zapazi neki lovac na talente, pa snimi reklamu za Lenor i podeblja kućni budžet. xD
Pa daj joj onda bolju mjuzu nabavi, kao Down Under...ne ovakvu rejversku :P
evo tri koje mislim nisu bile:)
Wat? Što si ovo napravio? :D
EDIT: Ah fix'd
Najskuplja košulja koju imam u ormaru je DTR-ova koja košta 150 kuna (bila je na popustu, 50%). Ne znam zašto bi dao više novaca za košulju niti zašto bi ona morala biti "marka" da bude dobra.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
:pray:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Koji ti dio nije jasan? Znaš što je Endorfin i kako se otpušta u mozak i kakav učinak ima na naše osjećaje? Ako se možda hoćeš nadovezati na to što sam rekao "Endomorfin" to je zato jer se u krugu ljudi koji je tebi neshvatljiv zejbavamo na račun da spojimo ENDO i MORFIN kao morfij jel, droga.
Što se "marke" tiče objasnio sam par postova prije pa si malo proskrolaj gore.
Hudini efekt? Kako ti nije jasno? Pa barem si ti pametan dečec jel tako?
Hipokrit... licemjer, sad znaš što znači.
Krahirao? To je ono kad ti malo više trčiš po suncu pa padneš, krahiraš.
Eto nadam se da ti je sad jasnije. :)
A budalo, nije zato citirao te pojmove. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Citirao je jer si upotrebio neuobičajene riječi.
Ono, hipokrit umjesto licemjer, zna on što znači.
Ništa posebno važno :)
Budala je onaj koji citira bezvze. Koja fora ako se kaže hipokrit umjesto licemjer...wow kako über kul. Valjam se od smjeha. Šiškebab. SDP. Sovjeti. Zrcala. Nešto je duda varalica. Kakav kuršlus. Biti će grafiti. Mi smo derivati majmuna, pogotovo ti kroatgejmer. Svi ovi brodovi su odavno otplovili.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
:pray:
Fan zar ne?
Ne. Endomorfin je endomorfin, a endorfin je endorfin. Dva različita pojma (makar su slični po sastavu).= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Endorfin je vrsta enzima. Možda misliš na ENDOMORFA,a to je oblik tjela. Postoje Endomorf, Ektomorf i Mezomorf. Googlaj malo ili posjeti neki bb forum pa pitaj što je Endorfin, a na što se misli kad netko kaže ENDOMORFIN.= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
http://opioids.com/endomorphins/
Usput, imena enzima se ne trebaju pisati velikim slovom (niti oblika tijela).
Šnicla ti je objasnio endorfin/ endomorfin spiku.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Prosklorao sam i pročitao to i dalje ne vidim valjani razlog osim "imam-> mogu" principa.
Nije mi jasno tko je točno Hudini, nisam još čuo za njega.
Hipokrit u hrvatskom nema značenje. U srpskom je drugi naziv za Hipokrata ili licemjera (pošto su srbi poznati po uzimanju rječi iz engleskoga i uporabe bez imalo prilagodbe), a u engleskom za licemjera, dok je "krahirati" potpuno bespotrebna uporaba tuđice kada imamo poprilično kvalitetne rječi u tom području (srušiti, onesposobiti, pasti...).
Pobrisati ću vas, majke mi.
Ne, šnicla je pojasnio onlim linkom da "Endorfin" spada u skupinu Endomorphinsa. Za veliko slovo se slažem, stavio sam ga veliko wow veliki zajeb. Sorry.
Ma viditi ćeš post upućen Angel Eyes, marka mi se dosad nikad nije pokidala i zašto bi je mjenjao?
Hudini sam iz fore napisao, mogao sam Houdini...
Hipokrit: http://hr.wikipedia.org/wiki/Licemjerje
Kao da mora postojati :P
Ne znam kako si to zaključio, ali ne. Samo sam istaknuo da su endorfin i endomorfin dva različita peptida.
"Hipokrit" u antičkoj Grčkoj je bio termin za glumca odnosno osobu koja namjerno zavarava druge.
Way to go.
I nije Angel eyes, nego Angel eye :)
btw. ajmo otvoriti novi topic ako vam se baš diskutira da ne sjebem* ovaj do kraja. Pics gogo.
koji je vama prozor? :?
IDEŠ!
Jesu to nixie cijevi?