pih= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Printable View
pih= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Jel ima kaki noviji Lov na zivotinje iz sume :P?
@la: Ja isto hejtam nove neiznometrijske rpgove..
Divine divinity, Lionheart i naravno Baldur.
Ove igre = meni apsolutni rulež
Ne vjerujem da prati netko te stvari... Kad je zadnji put neki Deer Hunter recenziran ili uopće spomenut u PCPlayu ili na forumu? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Imaš Hunting Unlimited 2010 i Cabela's Outdoor Adventures.
Cabela ima dobru grafiku i par fora stvarčica (poput vida organa i kralježnice kod gađanja), ali ono... meni je lejm zbog konzolaškog pristupa. Mogu gađat u patke no ne i u nešto drugo zbog restrikcije... wtf, nemože tako, želim ubit partnera sa kojim lovim ako baš to želim... no can do, uninstall.
HU 2010 je skroz open world, imaš brdo oružja, dodataka, životinja, područja za lov i svega toga pa ako ti grafika nije jako bitna uzmi nju.
Nemam više previše za reći, jer ni nju nisam dugo igrao... suviše monotono za moj ukus, pošto bi za igru u kojoj se tek nešto sitno puca morao barem imat napetost da će i mene netko sredit... ovako prozor. :)
Lovačke simulacije su mi nekada bile interesantne. Uvijek je bio realizam do daske, oprema i sve, čeke, vozila čak...
Doduše ne bih rekao da ima takvih u kojima možeš ubit svog druga, čemu to :D
To je ko da kažeš da ti se Gran Turismo ne sviđa jer se ne možeš s autom zaletit među publiku.
Tražim neki dobar RPG tipa Oblivion, koji radi na računalima generacije 2004/2005.
Ma dobro, nije bitno druga baš :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ali sjećam se da je bilo užasnih restrikcija... više je kao CoD (imaš početnu točku, ubij toliko i toliko životinja, krećeš linearnim putem dalje, itd... ili pak malo više open-world mod ali si ograničen na određenu pušku i vrstu životinje i pri lovu na patke si mogao primjerice ispalit metak samo ako nišaniš u nebo... da ne pričam o aimu koji kada nanišaniš patku, odmah je na auto-locku, samo lijevi klik i gotovo... premalo hardcore za mene) dok je u hunting unlimited rulalo sve... dođeš na vrh brda, promatraš sa dalekozorom, lurkaš vamo-tamo, postaviš mamce, skriješ se na obljižnje drvo i to sve, kada krećeš dalje možeš imat i konja ili vozilo... zakon.
...ili odeš u safari pa bježiš glavom bez obzira kada te lav napadne :D
gothic 2, morrowind= Citat =:
Izvorno postao Grammar nazi
[center:2msi7sa0]Hvala lijepa.[/center:2msi7sa0]
E thnx mogo bi probat. =)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ima ti besplatna igra the Hunter. Nisam uspio instalirat, ali igra definitivno ima najbolju grafiku dosad za f2p igru.
Neka igra sa tučnjavom za PC. Po mogučnosti da ima demo ili da je besplatna.
Može i u flashu, samo da je dobra. :)
To su skoro sve igre osim simsa. Budi precizniji.
Tipa Street Fighter, Teken, Mortal Kombat, UFC Undisputed...
Street Fighter 4. Inače, takve igre se zovu beat 'em ups.
OK :D
Nope, zovu se tabačine.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Beat em ups je žanr koji je praktički mrtav danas. :)
Little fighter 2 :D
Bolje od svega navedenog :P
U beat em upsima ideš desno(isključivo) te se koljaš sa nadolazećim valovima neprijatelja rukama, šakama, nogama, stolcima, šipkama, uz komplicirane kontrole i kombose za koje moraš imat 16 i pol prstiju da bi ih izveo.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ahhh dobra stara vremena i Final Fight 2 sa frendom ili rođakom na SNES-u :cry:
EDIT: Little Fighter je beat em up...
I Little Fighter je nenadjebiv. Meni je najbolji beat-em up svih vremena.
koja je neka dobra pucaćina???
Nekako imam blagi déjà vu, jel to možda Hrvatina?!= Citat =:
Izvorno postao ivan94
lol
Šta si pametan brateee...= Citat =:
Izvorno postao ivan94
Eno igraj Crysis, samo nemoj slučajno upalit multiplayer jer će svi odjednom prestat igrat. Zato nema smisla bit sam na serveru.
Davajte nešto sa sniježnim/polarnim settingom da je atmosferično po mogućnosti.
Syberia ako voliš avanture!
Crysis, kasnije u igri.
Modern Warfare 2, dva levela na snijegu.
Cryostasis.
The ThingS(TPS, Horror)
Mini NinjasS(zadnja 1/4 igre|platformer)
PenumbraSserijal (nije baš po snijegu ali je unutar zapuštenog rudnika na Grenlandu, jako atmosferična igra|FPS, avantura, horror)
Jel mi možete preporučit neku igru, žanr uglavnom nije važan samo da ima zbilja jaku priču i atmosferu (Nešto u stilu mafie ili max paynea)
Fahrenheit: The Indigo Prophecy
Bioshock