Gledam sad na vijestima neku paradu za Hallowe'en u Japanu, preko pola maski su anime likovi, razni Gundamsi i slično. :P
... Ali bila je i cjeloukupna postava stare SW trilogije. ^^
Printable View
Gledam sad na vijestima neku paradu za Hallowe'en u Japanu, preko pola maski su anime likovi, razni Gundamsi i slično. :P
... Ali bila je i cjeloukupna postava stare SW trilogije. ^^
Vidio sam to, bio je jedan, ne znam što je točno ono bilo, neki robot ili nešto ko iz power rangersa, rofl veliki uglavnom :D
Naišao sam danas na jednom anime forumu na thread zbog kojeg sam se osjećao kao dijete u besplatnojtrgovini sa slatkišima. :P
...
On a completely unrelated matter, nedavno sam nabavio kompletnu muziku iz To Aru Majutsu no Index, Ga-Rei Zero, Chobits, Strawberry Panic, Kenko Zenrakei Suieibu Umisho... And counting! :)
Double post nyaa~!
Holy crap, izašao novi chapter Kampfera i Driftersa. :O
*reading it*
Zamrzila je nisam, ali je svakako kraj kojem se nisam nadala. :shock:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Mislio sam na muškog lika :)= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Meni je užasno ljigav bio :(
Njega da, on je kriv za sve. :(
To je pravi jebač, nemate pojma. 8)
Manga ima drugačiji kraj. :?
Hehe... i ti si došla u napast da provjeriš :oops:
Manga ide malo drugačijim tokom, a Visual Novel ima čak 21 mogući kraj :shock:
Maštoviti su (: bolji mi je kraj serije nekako.
Mene samo zanima kako će Madhouse izvesti Aoi Bungaku do kraja i koliko će odstupanje biti od originalnih priča koje su u biti ekranizirane (jedan od razloga zašto taj anime nema baš neki odaziv je taj da je u biti ekranizacija više klasičnih japanskih priča).
U vezi SD-a... što da kažem;
I da, prvi spoiler tag.
Poslušao sada Strawberry Panic OST... Eheheh... Očito, nakon što mi se vrati komp, slijedi rewatch.
EDIT: ED me i dalje nevjerojatno nervira, jer se uvijek sjetim one dvije japanke u nurse cosplayu ili whatever, koje su totalno out-of-place.
Šalješ mi to.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Lol, taj ED mi je baš nevino hepi i kul.
Da, baš i nema neki odaziv pošto je "dosadan" i premalo moe... blah. Rula, zanimljiva je i zadnja epizoda bila, jedva čekam sljedeću. School Days je inače baš poučan i svaki će tinejđer koji će to pogledat biti svjestan da se nesmije tako ponašat :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledaj ovo :)= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
@Sonić
Ja brijem da nikada nisam uspio taj ED odgledati do kraja. >_>
Da li ima neki u kojem njemu prospu mozak a njih se dvije odvezu u zalazak sunca? :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ima :)
Svi To Aru Majutsu no Index i Ga-Rei Zero albumi apsolutno ownaju.
Jedva čekam da izađu i To Aru Kagaku no Railgun singlice...
A u međuvremenu, evo prezakon OP i ED animea:
<3
Inače, pročitao novi chapter Kampfer mange...
Meni pjesma True Attack iz Ga-Rei nevjerojatno rula... koji nastup na klavijaturi, e :pray:
Eda, pročitao sam i novi chapter Driftersa, koji je očekivano awesome, ali me čekanje od mjesec dana za dvadeset stranica jebeno ubija u pojam.
Naletio sam i na neku oneshot mangu, ''Ability Shop'', pa sam i nju pročitao... Fora.
Ja mislim da ću počet skidat 4. sezonu Marimite, nedamise čekat.
Da, OP je baš dobar, i od Railguna i od Indexa! Ajde da ja isprobam taj youtube i spoiler tag xD
Ok... može mi netko objasnit ovu sliku?
http://www.imagesforme.com/upload/b576218d.jpg
Allies napadnu Axise i odjednom iz oceana izroni ogroman "djed - rimsko carstvo" i počne pjevat pjesmu...
Dali je to metafora na neki događaj? XD
Povijest nije bolja strana?
Axis (barem Italija i Njemacka) su nastali po uzoru na Rimsko Carstvo. :)
To je Hetalia, rajt?
Moram gledati.
Ma znam to, ali pomislio sam da ima još neko značenje. :)
Doduše, pola sam gradiva iz povijesti već i zaboravio tako da ću morat obrisat prašinu sa enciklopedije povijesti i počet čitat.
Yep, Hetalia je... urnebesan anime XD
Jebiga.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Doduše, Marimite već imam spreman, mogu ti ga odmah sutra poslati, a ostalo kasnije, hm hm... :3
To bi bilo jako dobro. Ja ću pogledat 1-2 epizode da se napalim malo. :3
Nyan Koi :pray: .
Ovo bi mi ubrzo mogao postati fav. anime, ali teško je boriti se sa Haruhijem :D . Ono, Haruhi nije običan anime, ima nešto posebno. Ali samo zbog Mizuno ( <3 ) bi mogao Nyan Koi bit prvi. Hmmm....
O, vidim da već ima par epizoda vani, zanimljiv plot :D