Izasao novi album evergreya, jel iko slusa njih ? :(
Printable View
Izasao novi album evergreya, jel iko slusa njih ? :(
awww :(
slusa tko dethklok? :D
M4zYdav57SA
čim se niko ne javlja, verovatno ih niko ne sluša. što?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ah mislio sam da barem neko slusa :(
Slušo sam ja nešta malo Evergrey :D
itko sluša Isis?
lol,jel tko slusa Vader?:D
Dart Vader lol? :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
i to kakav....
Meni se ne svidjaju.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Vise volim Brutal Truth ili Hounted.
A jel sluša neko Kalmah?
Dethklok - Naravno da slušam. Murmaider FTW.
Vader - Slušam. Imam većinu albuma, svi koje sam poslušo su odlični, al nekak mi zadnji (Impressions in Blood) najbolje paše. Predator im je najbolja pjesma.
Kalmah -
The protest marchers fill up all the streets
Soon will bleed in the hands of police
The peaceful riot dispersed by the fire
In our eyes burning bright we will fight
So my brother, reach out your hand
And receive the true meaning of faith
The seed of the war has been plant
Stand firm
http://i222.photobucket.com/albums/d...dgerslayer.gif
Izašao je cover art i popis pjesama sa novog, nadolazećeg albuma Cynic-a:
01. Nunc Fluens
02. The Space For This
03. Evolutionary Sleeper
04. Integral Birth
05. The Unknown Guest
06. Adam's Murmur
07. King of those Who Know
08. Nunc Stans
http://farm4.static.flickr.com/3012/...e2520f2d14.jpg
Bogami već dugo nisam vidio ovako predivan cover, stvarno pravo umjetničko dijelo, siguran sam da će i glazba biti iste kvalitete, samo da izađe više...
----------------------------------
Evo sada mi se opet po tko zna koji put vrti Insomnium, pa sam ga odlučio preporučiti ako su neki zaboravili na njega. Otkad mi je Mafioz0r ukazao na njih, vrte mi se jako često i ušli su mi među top 10 Metal bendova. E sad, najsmješnija stvar ovdje je ta što ja stvarno ne podnosim Melodic Death Metal, ali ovaj bend je stvarno nešto posebno i mislim da zahtjeva barem par preslušavanja.
Oho, nisam znao da Cynic izdaje novi album. Cover je zbilja odličan, svaka im čast. Evo, sad ih pustih malo :)
Jeli tko cuo za haggard?izgleda da cemo svirati s njima u boogaloou u zg,2.11 ;))
@mafiozor: i meni predator najjaci sa zadnjeg albuma,sad je izasao xxv,novi album sa ponovo snimljenim starim pjesmama i tako,dva cda,genijala:)
Daj ne seri da budete svirali s Haggardom, to je stvarno uspjeh, svaka vam čast. Oni su stvarno odlična Symphonic Metal grupa, imam samo album Eppur Si Muove od njih, i mnogo je dobar. Inače je ovo baš pravi Symphonic bend koji se ne oslanja na klavijature, u jednom trenutku su imali 21 glazbenika, i imaju stvarno unikatan zvuk.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
brutal truth dobra obrada lord of this world, samo da nije vokala..= Citat =:
Izvorno postao GaTa666
e samo se ti ne javljaj, tebi ni fenderov scalloped strat nebi pomogo, cak ni da te yngwie uci licno. :(= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
tropski sabat ownuje :pray:
:pray:
Norther je zakon. Petri's the man :D
hehe istina, al iskreno bolji mi je u Ensiferum.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Ensiferum rula :pray:
Ma to! :thumbs2:
Battle song ubija! Znam ju svirat :cry:
znam i ja, isto kao i into battle,windridera, treacherous gods i guardians of fate :P= Citat =:
Al nisi bolji od mene hehe :P= Citat =:
Izvorno postao Norther
odsvirajte mi tale of revenge i stavite na jutub i onda cu rec koj je bolji :(
Daj mi MSN sad ću ti ga odsvirat odma :D= Citat =:
Izvorno postao MTF*
imas u profilu...btw mos nes od bodoma, recimo bed of razors? :D
Eto mislim da je bilo dosta za danas :D
Moš podijelit događaje s drugim forumašima :D
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
a u pregovorima smo,za tjedan dana cemo znat tocnije,nebi sad najavljivo nista da nebude drukcije pa problemi:)znat ce se na vrijeme:)
^^= Citat =:
odlicno lik svira, stvarno super, odviro mi malo bodome, malo improvizacije, malo growlo :D :D
sve u svemu odlicno, samo tako :bravo:
EDIT= sljedeci put nes od behemotha moras, jelte :D
Haha :D= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Može, eto naći ćemo nešta i od Behemotha za svirat :D
BTW: Ode ja na Tomsona ljudi, ajde vidimo se :D
Korpiklaani 16.11.2008. u 20h, karta 120kn u pretprodaji
Potvrđeno da je Alestorm predgrupa Grave Diggeru
^^
Alestorm predgrupa nekome?Hereza!
Ovakva glupa izjava ti stvarno nije bila potrebna. Mislim, pričamo o legendarnom Grave Digger-u, bendu koji je na sceni već skoro 30 godina, mogu bit ponosni što su uopće uspjeli upast njima kao predgrupa :(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
evo ako nezna u zagrebu u gajevoj 17 je otvoren novi ducan sa metal odjecom i ostalim stvarcicama...
majce kratkih rukava su 100kn...frend si piknul zos kia cultus, predivna je ^^
prodavac je rekao da u 10. mjesecu dobivaju puno novih stvari (behemoth poster i majcu sa logom yay) pa cu opet svratit...
vidio sam u runi reklamu za to, mislim da i je to od rune il tak nes ducan...
sve u svemu svidja mi se ducan, prostran je, a odma do njega je sex shop ako kome treba ^^
btw ovo nije reklama nikakva, samo dajem informacije ako ko oce kupit kakvu majcu ili nesto, pa da zna da ima jos nes osim rupe, planet musica i tak ^^
Provjeriš mi jel imaju Atheist, Death, Obituary, Iced Earth, Sabaton i Gorguts majice XXL veličine? :P
Death, Iced Earth imaju po par primjeraka (tj vise razlicith), a Obituary isto mislim da imaju, nisam 100% ^^
a velicine mi je prodavac reko da ima od S pa nadalje, makar mislim da bi tebi i L bila ok, jer meni je S dobra a nisam mali :D
U usporedbi samnom si vrlo mali :)
pa u prsima i to nisam bas tolko manji (neznam jesam li opce manji, u prsima jelte :D ) da bi ti trebo XXL, L bi ti bio vrlo prostran ;)
sve u svemu ja cekam mjesec dana da dobiju behemoth stuff i onaj Unicursal Hexagram sto nergal ima oko vrata :D