opet unavailable (
Printable View
opet unavailable (
yup, its annoying as hell!!!! dobim zelju za odigrat koji mec i onda pljusku pokupim :twisted:
Ako ideš na AD build onda joj je Q glavni dmg output samo na početku igre, kasnije to postaje njezin auto-attack.= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Ako na Poppy gradiš više od jednog damage itema, bez obzira jel ideš na AD ili AP, failaš žestoko. Sheen>Trinity Force je doslovno sve kaj joj treba.
i kaj dalje od itema?
What she said. Isto tako obavezno Philo. Stone.
Ovisi o tome tko je glavna meta u neprijateljskom timu, ako se radi o nekome tko ima hard CC (npr. Annie ili Malzahar) ja uzimam BV ili QSS, ako se pak radi o nekome tko nema hard CC (npr. MF) onda uzmem Phantom Dancer.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Nakon toga uzimam Infinity Edge ili nešto što ima Life Steal na sebi.
Ako ideš AP onda valjda uzimaš Lich Bane, a ne Trinity Force.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Da, al prvo Sheen, pa onda odluči kaj. Na AP ide i Deathfire za maximum trololo, al to je stvarno to. Dva itema.
kupio poppy. probat cu ju AD raditi. shen->trinity->phantom dancer->infinity->neki random item.
onda poslije toga AP neka kombinacija.
al s onom pasivnom joj bas i hp nije potreban za raditi (ni armor)
Movespeed, regen, vamp. Poppy je OK sa Aegis i Stark's nakon svog osnovnog itema (šuze plus trinity/lichbane).
oke znci shen->beserkerice->trinity->starks
shen->magic penetration shuze->lichbane->hexatech pljuca
jel iko probao raditi tank poppy (warmongers->onaj nature sta regenrira %hp /sec i magic armor->atma->sunfire)?
briem da bi uz njenu pasivnu i ulti to moglo jako doro raditi, samo jos nsiam uspio to isprobat
bas zbog pasiva je to lose...najbolje ju drzat na 2k hpa...
Regen/Lifesteal AD Poppy je gotovo neubiva na 15% hp i niže.
ma kuzim to sve da je neubiva itd al ono. briem da bi mogla bit brutalna kao tank. 10%hpa od 4k hpa je 400, a ogromna vecina heroja kasnije radi prek 400dmga sa spellovima (dakle radili bi neki mini dmg na tolki hp) i napadima.
naravno nije pro win build vec vise luztime build
kul edit jos radi
ima ko za partiju sada?
Advice:isprobavajte alternativne buildove,pogotovo ako se čine ludi. Ako dobro potrefite, šanse su da će te totalno sjebat protivnički tim,pošto nemaju pojma kako se suprotstaviti nečemu totalno opičenom.
Primjeri: HP Shen (3x warmonga, frozen mallet, atma, boots)=oko 7k hp-a, što rezultira u jebačkom pasivnom svakih 8 s, a i dalje tenka ko lud. (jedini minus je što je slab protiv madreds bloodrazora i teema)
Također ap/as taric. Jebeno jak 1v1. Dps mundo isto pobije sve pred sobom, samo sam sad zaboravio kako točno ide taj build :P
igrat munda ne ko dps je idiotski.
rushas sunfire i gg. onda warmongers i force of nature
Krivo si shvatio njen pasiv. Ako damage pređe 10% njenog trenutnog HPa, onda onaj i samo onaj dio koji je iznad 10% se smanji za 50%. Dakle ne cijeli paket.= Citat =:
oh, onaj visak se prepolovi :o e jebat ga onda. svejedno dobro joj je nakrcati pun kurac armora :D (thornmail i force of nature sa trinity iz prosle partije) nemres ubiti to cudo nikako xD
shen->magic penetration shuze->lichbane->Deathfire ->Deathcap= Citat =:
Jedini razlog zbog kojeg AP Poppy uopće postoji jest DFG-a, igrati je bez DFG-a nema nikakvog smisla jer joj je AP scaling na Q i E očajan.
Za taj build ti treba 15k zlata, za Bloodrazor ti treba 4k zlata.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
a tesko je umjesto 1 warmongersa ubaciti force of nature da madreds postane zanemariv.
Ja sam taj build uspio nekoliko puta bez problema sastaviti... Barem sa shenom mogu fino farmat sa vorpal bladeom i brzo mijenjat laneove, pa nije frka.
A još je teže uzeti Thornmail i ignorirati Shena dokle mu ne pobiješ suigrače.= Citat =:
Uz to Bloodrazor mu i dalje oduzima 2% hp-a po udarcu, a to je samo jedan predmet od njih 6.
Dok ti uspiješ sa Shenom skupiti 15k zlata svaki DPS bi trebao imati barem 25-30k zlata.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
vi pricate ko da najskuplji item u igri ne kosta 4k golda
rofl, 30k golda u lolu
Nije stvar u tih 30k zlata što bi DPS trebao imati kada Shen dođe do 15k zlata već u tome da će DPS što se zlata tiče uvijek biti daleko ispred Shena te da će zbog toga DPS vrlo lako napraviti item s kojim će se suprotstaviti Shenu s onakvim buildom.
Isprobao blitza, sviđa mi se.
Odigrao Jarvana kao cistog tenka, nije lose O.o Ne svida mi se champ rotation ovaj, bas ni malo >.<
Alistar mi je forica, samo neznam kak da ga buildam. Nešto u AP/support stilu mi zvuči ok, al neznam koje bi iteme uzimao. Ne bi uopće pretjerivao s tanky itemima, s obzirom da mu ulti izdrži stvarno puno, jedino mi Aegis zvuči odlično zbog supporta. Flash i Clairvoyance mi najbolje leže na njemu, uz 9/0/21 masteriese zbog CDa.
Great, taman kad sam lijepo skinuo LoL, ne mogu uć jer je Busy..
@Duke: Ja sam počinjao s bootsima, h potom i wardom; al u zadnje vrijeme doran's ring, sheen (kasnije lich bane), uzmem glacial shroud i abyssal scepter, a bootse po potrebi (uglavnom CDR).. I sad imaš AP, CDR solidan, MR, armor i manu.
Sad, nekad uzmem neki tenacity item - ili philo stone, pa upgradeam na ono s tenom i regenom; ili uzmem wand pa upgradeam ono s tenom i AP; ili mercse..
Meni isto Doran Ring, boots i Sheen zvuče kao dobar core. S tim da sam razmišljao da dalje krenem prema sorc. shoes i Abysal Scepteru, samo moram nać tu mjesta za Aegis, uvijek me taj item privlačio :D
Jel sam to samo ja ili Yorick jucer nije bio free, a danas je ? O.o EU server
Jup... I rekli su da žena tenk neće doći odmah s patchom.
Su najavili kakav buff za Yoricka u tom novom patchu ? Tražit ću refund po prvi puta ako ne dobije ozbiljni buff ili totalni rework.
meni je sasvim okej champ :?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Yorick sucka žestoko HC full jako mnogo. Najavili su buffove, nije poznato koje.
Kako ownam sa Alistarom, od toliko isprobanih likova, sa njim mi ide daleko najbolje ^^
Nakon 35 minuta žestokog gubljenja smo ipak pobijedili, lmao :D
Team fight by Galio: Baci gust pa brzo uleti sa štitom u neprijatelje i pukni ulti. Ako tvoji u timu znaju šta rade sve je vrlo brzo gotovo :)