Sad se izmotavaš.
Da je koji boss tenk, bilo bi 10/10.
Printable View
Sad se izmotavaš.
Da je koji boss tenk, bilo bi 10/10.
Jebiga kad nije, da bar je.
Uh, da si imao VR još, bilo bi 9/10.
Uf, brijem da bi ma sa time bilo previše strah igrati taj naslov. Nije to za mene. Samo old school.
Igraj Outlast.
Mass Effect Andromeda 7/10
Uopće nije toliko loša iako više sliči na DA Inquisition nego na prijašnje ME. Šteta što su imali hrpu problema u produkciji, mogla je biti odlična igra.
Ne kužim kak može biti da nije loša, a istovremeno je ko Inquisition.
Nema scenu u kojoj likovi pjevaju.
Znam da se volimo šalit i govorit kako je sve smeće, ali jebeš mi majku ako ta Andromeda nije jedno od najvećih smeća ikad.
@Hexfire, meni je Inquisition bio dobar. :p
Dvaput sam Inquisitonu dao šansu, dvaput sam odustao zbog dosade, i ne da mi se vraćat.
A daleko sam došao drugi put, ostalo mi svega 3-4 mape, i iako sam nekakav kompletist u krvi, ovo mi se ne da završiti.
Bioware je smeće, jedni od najgorih game developera današnjice.
Mene je WoW istrenirao, pa mi nije bio toliko dosadan.
Ali WoW-u ide u prilog kaj je MMO i kaj to grindanje možeš s nekim igrat, pa ne djeluje tako besmisleno.
Dok su nove Biowareove igre kao singleplay grindfest MMO-i. Besmislene.
Ajd još da imaju stvarno vrhunsku i prezanimljivu priču i likove, pa da prožvačem grindquestove samo da bih došao do main.
Ali DAI to nema. Priča je teški, jedva osrednji fantasy klišej.
Isto tak ovaj Mad Max koji igram.
Je dobar u početku, i gameplay je fora, kao nekakav sirovi, tromi Batman, i auti su ok za vozit i zakon zvuče, onak moćno, i vizualno dobro izgleda pustinja.
Ali kaj onda? Proteže se i proteže.
Samo pustinja i pustinja, samo hrpa kampova koji dosade nakon petog, samo skupi ovo, skupi ono, a sve skoro isto.
A priča je nikakva, ne vuče dalje.
I ok, ne očekujem od Mad Maxa zanimljivu priču, nemaju je niti filmovi.
Ali filmovi su zakon (drugi i četvrti), jer su kratke, usmjerene, odlične akcije u tom post apokaliptičnom settingu.
Naglasak na kratke. Dva sata uživancije i gotovo.
A za razliku od Maxa, Horizon je tako savršen open world da savršenijeg još nema.
Sve je tako dobro dozirano, kampovi, sidequestovi, oružja, pojavljivanje novih neprijatelja, i novih područja koja vizualno skroz drukčije izgledaju od prethodnih.
I što je najvažnije, priča je zanimljiva i vuče dalje. Nije nešt oskarovski, ali je zanimljivo, zanima te kaj je bilo i kako će završiti.
Dok Max traži motor za auto, i pred kraj će ga naći.
Dobar je cijelo vrijeme, bude monoton povremeno ko i svaka igra. Priča dobro objašnjava likove iz filma, koji su ostali neobjašnjeni. Igra mi se nastavak ako ga bude.
A Mad Max je samo dobar demo.
Pa nije loš, jedno tridesetak sati dugačak.
Ja ne kužim, jesi ti dugi bio u komi zadnjih 20 godina pa su ti sad ti Evil Withinovi, Dying Lightovi i Mad Maxovi dobre igre?
Pa bolje sve to nego tenkovi.
A Max je ok, kaj je da je. Bolji od Ubisoftovih i Biowareovih pizdarija.
Jesam. Da sam bio budan nadigravo bi se sa frustracijama tipa DS i bloodborne ili bi uživao u animacijama u Uncharted serijalu. Hebiga kad ja nemogu igrati taj JC 3 na konzoli u 22 fpsa i uživati u filmskom iskustvu.
I u 22 FPS-a je zabavniji od Maxa.
Onda samo udri :cool:
Ne znam, igram Horizon na pro konzoli i uopće ne kužim tu foru sa fps-om, i Bloodborne također. Koja je fora sa time da igraš na visokom frejmu? Nije mi jasno, sve mi savršeno radi, baš guštam.
Koliko sam samo mp cod-a odigro na kompu i bilo mi je jedino bitno da bude zabetonirano 60 na max postavkama, znači kupim dobru grafu i uključim vsinc i dosta aj bok. Ovo kak ove avanture ps ekskluzive zgledaju i igraju se na ps4 i 50 inča ekranu je bolesno.
Jesi igral na pc? 60 fps je nista,imalo iskusniji gamer bez problema uoci razliku izmedu 60fps i 100fps,a da ne pricam koliko je dobro imat 144hz monitor i isto toliko fpsa...meni je 60 fps puno premalo i to se odmah promjeti pogotovo ako igras mp gdje je svaki fps bitan i da ih ima sta vise...
Preskupo za to što meni treba, isto kao i onaj Threadripper, stoga totalno nebitno 60 ili 100.
Pa i Bloodborne i Horizon su u 30 FPS-a. Ne znam kak ti može biti isto ko 60.
Možda mu televizor to ispegla u nekom modu pa izgleda glađe nego je.
Ne primjećujem razliku.
Jel ti pala možda paleta na glavu koji put u skladištu?
Igre su slowpaced i zbilja se ne osjeti, za razliku od recimo Destinya.
U Horizonu zbilja nisam skužio da je 30fps dok mi frend nije rekao, ali zato u Destinyju fakat zaboli glava.
Kojem Destinyju?
Dvojci u usporedbi PS4 i PC?
Jer jedinica je bila savršena takva kakva je.
Niti jedan zaštek, niti jedno usporavanje, čista fluidnost.
Jedino se server rušio, ali to je druga stvar.
Bila ti je savršena jer nisi igrao ništa drugo.
Probaj Titanfall 2 pa ćeš vidjet kaj je fluidni multiplayer na konzoli.
Ne igram MP.
Destiny je bio izuzetak, i ostat će.
A ionak sam 90% vremena igrao PVE.
Mislim, glupo mi raspravljat, to je jebeni Sony, sve radi savršeno, milijarde ljudi koristi konzolu i ne bune se, činjenica.
Godinama sam slinio i nisam si mogao kupit, više me ne brine koliko košta jedna igra i boli me kiki. Komp je ugašen otkada sam kupio taj Sony i preporuka svakome ko voli igre.
Miljuni ljudi umiru od gladi. Bit će super dođi i ti!
Kaj misliš da si najpametniji?
Overcooked 10/10