Gotova druga sezona Hell on Wheels. Odličan, emotivan kraj, baš se veselim novoj sezoni. Slijedeće na redu, Luther S3.
Printable View
Gotova druga sezona Hell on Wheels. Odličan, emotivan kraj, baš se veselim novoj sezoni. Slijedeće na redu, Luther S3.
Pogledao Luthera do kraja, genijalna serija. Odlični glumci, od psihopata koji zbilja ostave dojam da su poremećeni, pa do Luthera kojega je Idris pre savršeno odglumio. Scene, likovi, negativci, sve rula...
To planiram počet gledat već mjesec dana pa nikako.
Kak mi je ShamelessSdo jaja. Ženske su brutala, pogotova ona čokoladna.
Nije neka prvoklasna ljepotica, odnosno teško da se može uopće uvrstit među ljepotice.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ali trpo bi. Jednostavno rula.
Karakterno su svi likovi pre dobri u toj seriji, Alice pogotovo, ukrade svaku scenu. I bolje joj stoji kratka kosa, jedino i dalje ima pre velike "čvalje" :D
U prvoj sezoni mi je šefica bila meh.
u zadnje vrijeme odgledao:
Parenthood (druga sezona) - 8,5/10
Star Trek: TOS (druga sezona) - 8/10
30 Rock (druga sezona) - 6,5/10
Twin Peaks (prva sezona) - 8,5/10
Rula Hell on Wheels!
I mislio sam si da će tako biti.
Odgledao sam Luthera. Opet odlična sezona, iako je bilo malo "prazno" bez Alice. Jedva čekam dalje ako ih bude.
Newsroom 9/10.
Odlična serija! Ako vam smeta malo "AMERIKA FUCCK YEAH" smanjite ocijenu za 1, ali dobro je uklopljeno to u radnju.
Sada sam pri kraju 1. sezone.
pogledo prvu polovicu 3. sezone Teen Wolfa. Koji kurac sam uopće gledao to? Od alpha vuka koji se dere kako je on smrt uništavatelj svijeta, do jedne alpha vučice koja, pazite, se bori bosonoga i tako ubija svoje neprijatelje. + dva alpha vuka braća blizanci koji izgledaju glupo ko kurac. Trešm treš treš
Što očekivati od serije koja se zove Teen Wolf?
I to još MTV produkcija.
nebsite vjerovali, ali prve dvije sezone su još bile poprilično ok za razbit dosadu, ali ovo... + Awkward od MTV je isto ful dobra serija :D
/signed na Dream Deceivera
Makar i u prve dvije sezone je bilo malo treši, ali štaš neki to tako vole.
Radije gledajte dobri, stari True Blood.
sinoć završila 6. sezna ako se ne varam?
Je, ali tek danas ću pogledat zadnju epizodu.
Prvih 9 epizoda te sezone su rulale.
Pogledao prve 2 sezone Communitya, odlična serija zasad, u 2 sezoni ima nekih mlakih al ništa strašno, ovo je valjda Chevy Chaseu uloga života.
ShamelessS- druga sezona
slabije od prve sezone, pogotovo prva polovica sezone, ali i dalje prilično zabavno...
7/10
treća je najbolja i najluđa
Shameless definitivno ide kod mene u TOP 5 najboljih. Ne pamtim kada sam zadnji put toliko uživao u nekoj seriji.
čudno, ali na DomaTV su već otkupili i treću sezonu koja danas kreće :D
Ostala mi još zadnja sezona za pogledat the wire pa naletim na ovo.. Proklet bija youtube :)
Počeo s Hannibalom; malo me puca dejavu na Dextera, a povremeno Madsa ne mogu razumjeti bez titlova (mogu shvatiti da mu Refn nije dao ni jednu riječ u Valhalli). Fotografija je odlična :O
Bit će dobar Affleck.
Bolje da se drži režije.
Napokon sam pogleda The Wire i mogu reci da ide u moju top 5 listu najboljih serija, toliku dubinu i dobro razrađene likove nikad prije nisam vidija u nekoj seriji.
Ovisnost od prve do zadnje epizode :pray:
Ide ti na vrh liste, btw.
Shiiiiiiiiiieeet i mogla bi lako :)
@Aerial - vidio im na faceu, fino me nasmijalo :)
Poceo sam gledat Community , isuse kako mi je dobro. Poceo sam prekjucer gledat, a danas sam vec na drugoj sezoni.
Arested developement sam pogledo prvu sezonu i vidim zasto se nekima svidja no ja jednostavno nemogu gledat te ljude jer me toliko zivciraju kolko su glupi i sto sve ne.
Neznam kako bih objasnio. Kao kad gledas onaj r/cringe , tako je meni kroz svaku epizodu.
Arrested Development najbolja serija ikad.
Community je dobar prvu, odličan drugu a dalje ide silaznom putanjom. Četvrta sezona je užas, a u petoj neće bit ni Chevyja ni Glovera tako da će vjerojatno bit dno.
Ja se slažem oko Arresteda s paranojom, to mi je ko kad gledam pticu trkaćicu - samo čekam kako će najebat. Nisu mi zabavne takve serije di stalno i konstantno baš sve mora ići loše po glavne likove
Hannibal ili The Following?
Kaj je bolje, zanimljivije, zabavnije, bolesnije, brutalnije?
Trebat će mi nešt takvo kad Dexter završi.
Hanni bih ja prije nego Slaninka... Dosta brutalno i bolesno i vizualno jako. Mislim i falouing isto ide na to, al dosta slabo. Obje serije su razočaranje, doduše, Hanni malo manje.
:bravo: