Igram Cigane Total War (NOT again!!!!)
Printable View
Igram Cigane Total War (NOT again!!!!)
Tomb Raider: Underworld
Totalni geeking out sa Wizardry-em 8 + Nox u pauzicama, za opuštanje.
MicroVolts:
Phun. :3
css i lol i dmc4 :(
Forsaken World.
Igrao bih Kotor, ali ne može na Vistu :(
Postoji li kakav patch za to?
Već mi je bilo neugodno da svaki put kad sam online na PS Networku mi piše da igram Bayonettu, no nakon 27 sati, konačno:
PLATINASTI TROFEJ
http://trophy01.np.community.playsta...7AB0E2B73B.PNG
Kaj si napravio?
Btw preporuci mi jos par dobrih PS2 igara
reci meni što ti se igra
Nisam izbirljiv iako......
bilo bi dobro da te igre imaju cheat za sve levele jer nemam memory kartice jos pa predjem danas par nivoa, ugasim PS2, nastavim sutra gdje sam stao s cheatom i tako
Ako se ne varam, na istom flooru di je agripa imaš sobu s bunarom, tamo zakačiš kantu za uže i pokupiš krv...= Citat =:
Izvorno postao anatom
Zašto ne kupiš memory jednom, nije toliko skup :/
Nemamo ovdje ni kruha za jest, otkud mi memory?
Ozbiljno nema to nigdje vise za naci ovdje ali poslao mi frend jednu al treba da stigne za 5-7 dana pa cisto da imam sta igrat do tada
Dajte igre sunce li vam vase!
Yakuza serijal, Rogue Galaxy, Shadow of Rome, Klonoa 2, Rez, Way of The Samurai (prva dva samo, treći je dosta smećast),Shadow of Collossus, Ico, Kingdom Hearts, X-Files: Resist or Serve, God Hand, Ghosthunter, Ratchet and Clank serijal, Jak n Dexter serijal, We love Katamari, Killer 7, Viewtiful Joe, Spartan Warrior, Gungrave: Overdose, Okami, Dark Cloud 2, Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King, Baldur's Gate: Dark Alliance, Aggressive Inline, Primal, Mercenaries, The Warriors, NBA Street V3, Spider-Man 2, The Mark of Kri, Monster Rancher 4, Transformers, SSX 3.
Vjerojatno si većinu odigrao, ali eto da se nađe, sve odreda meni osobno "must-play" igre, a dosta njih nije toliko poznato.
Jebemti, sad me ovo sjetilo koliko je PS 2 najbolja konzola ikad, morat ću si uskoro kupit neki rabljeni :(
EDIT: Evo cijelo vrijeme nešto novo dodajem, sjećanja naviru :D
Zapravo PS3 je najbolja konzola ikad... igraš sve PS2 igre + zakon PS3 igre
igraj shadow of colossus
ponovo.
kk samo cu morat izbacit rpg-ove s liste jer jbg moram nekad i spavat. Sve ono sto mogu preci u roku od 12-15 sati moze proci= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Evo dodao sam još dosta igara, većina se može proći u tom roku, skužit ces i sam koje su to.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Divine Divinity. Igra je apsolutno genijalna i prezarazna.
Kid A, James Bond: Quantum of Solace
Brza, zabavna, kratka, olična igra za jedan prelazak
Ima dosta dobru grafiku za PS2
Ej hvala ti druze uspio sam naci onu resetku gdje se uzme krv. Mapravio napitak i sve cool. Jel normalno da kraj bude onakav, oborim ona tri stuba i to je to, ostane mi glava od agrippe i kanta vode, nisam upotrijebio :|= Citat =:
Izvorno postao Dania
Hvala jos jednom. :bravo:
Sad sam malo preso na bioshock 2 8)
Nabavljam Way of the Samurai, Gungrave: Overdose i Ghosthuntera pa sta prije bude
Hvala
Misliš, šta ti poštar prije donese?
Pa moze li se ona izjava ikako drugacije protumaciti?
Može
City Express :eyebrows:
Trenutno derem Odin sphere
Napokon nabavio Demon's Souls.
Savršeno. Dat combat, dat level design. Isse.
Dođem do nekog mosta, na njemu hrpa neprijatelja, pitam se na koji prokleti način da ih ubijem, kada odjednom iznad mene proleti zmaj (i ja se userem) i sve ih spali (zamalo i mene, ali sam se uspio baciti iza nekog zida). Ovo su valjda najepic zmajevi ikada, tolika količina epičnost da se riječima jedostavno ne može opisati.
Ako ti mogu sugestirati, igraj 1-1, 2-1, 3-1... onda tek zatim 1-2, 2-2... igra će biti manje frustrirajuća. Isto tako, ne iskorištavaj duše bossova, poslije ti kovač može od svih složiti unikatna oružja i iteme. I ako ne igraš s knightom, kupi onaj štit za 2k, spasit će ti glavu nebrojeno puta.
I ja ću to jednog dana uskoro igrati, ho ho he he! :D
Igram Twisted Metal: Black
Kako morbidno bolesna igra :pray:
U nekim verzijama igre su cak izbacili sve cutscene zbog uznemirujuceg materijala, sakacenja, silovanja itd
Ali ostavimo pricu malo po strani, ovo je povratak dobrog starog TM-a jos od dvojke (ona dva nastavka su bila srednja zalost)
Far Cry, kako teska igra! Ali izuzetno lijepa, i zarazna :wink:
I San Andreas tu i tamo
NFS Shift 2
Sjetio sam se još jedne odlične i relativno nepoznate igre koji će ti se sigurno svidjeti, survival horror Haunting Ground. Meni je bila prestrašna za prolaženje, to i Silent Hill su mi jedine igre koji nisam mogao odigrati jer sam curica :D ( S time da Siren i Fatal Frame nisam ni probao igrati, bilo mi je dovoljno par slika i filmića iz igre da shvatim kako nisu za mene)
Hm nisam uopce cuo za tu igru a bas bi isprobao nesto da nije iz ustaljenog SH i RE svijeta. Nabavlja se
Final Fantasy I :D
Onda obavezno uz to moraš probati i Forbidden Siren 2, od onog što sam čitao (i vidio) o njoj, radi se o možda najstrašnijoj igri ikad, i uz to je još iznimno teška.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Bice jebeno sve to malo prelazit, jos nemam memory kartice :D al dobro bar sad imam neke koristi od svog ovog nespavanja
Zaigrao WAR i ostao razočaran :(