Na nekim skladbama je zbilja izazov raspoznati kada svira ("cvili") Zornov alto sax, a kad Patton proizvodi nerazumljive i manijakalne vriskove. Još nemogu vjerovat koliko je vokala taj čovjek u stanju proizvesti.
10-01-2010, 19:50
Sonic_Moronic
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
Evo još jedan pirate metal band ( :) ), samo što Swashbuckle nudi nešto više od isprazne zabave, za razliku od Alestorma. Sviraju thrash/death metal, i osim što znaju zapaliti odličan riff, otprilike trećina albuma se sastoji od instrumentalnih folk stvari koje su dobro tempirane i stvarno genijalne. Gotovo bih rekao da je album vrijedan slušanja samo zbog takvih uleta.
Kul stvar kad skužite da zapravo nisu cheesy, bez obzira na imidž.
E da, album sadrži bonus track koji je obrada teme Spužve Boba... :)
10-01-2010, 20:16
beba nema zvečku
Na nekim skladbama je zbilja izazov raspoznati kada svira ("cvili") Zornov alto sax, a kad Patton proizvodi nerazumljive i manijakalne vriskove. Još nemogu vjerovat koliko je vokala taj čovjek u stanju proizvesti.
Zorn <3
Kako god ovo manijakalno moglo zvučati(ne znam nisam poslušal) Zorn sto posto ima to zapisano u nekom obliku.
Npr:
10-01-2010, 20:58
The Great Duck
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Swashbuckle - Crewed By The Damned
Evo još jedan pirate metal band ( :) ), samo što Swashbuckle nudi nešto više od isprazne zabave, za razliku od Alestorma. Sviraju thrash/death metal, i osim što znaju zapaliti odličan riff, otprilike trećina albuma se sastoji od instrumentalnih folk stvari koje su dobro tempirane i stvarno genijalne. Gotovo bih rekao da je album vrijedan slušanja samo zbog takvih uleta.
Kad ste već tolko navalili s pirate metalom,svakako provjerite Running Wild,prvi (i po meni najbolji) takav bend (ali stilski ne baš sličan Alestormu i swashbuckleu).
I još su nazvani po pjesmi Judas Priesta.
10-01-2010, 21:36
Grim
Vrlo puno lajkam, to ću poslušati.
10-01-2010, 23:05
Feanor
A ja idiot ih propustio u Češkoj prošle godine, ležeći pijan/napušen na nekoj livadi...ili na cesti? (Ne, na cesti je bio frend :))
Kako god, nebitno, jer pitaj isusa kad ću ih opet moć vidjeti uživo :(
11-01-2010, 16:25
beba nema zvečku
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
lol, tip je Pattona nazvao "annoying douche" :pray:
Ma tip je neki Wolfmater fan,a evo što Patton misli o Vuk-majka:
Svaki put se strgam na Patton-ovu reakciju dok skuži da ovi sviraju
11-01-2010, 16:44
Duke of Earl
[quote=beba nema zvečku][quote="Duke of Earl":29uzksy6]
lol, tip je Pattona nazvao "annoying douche" :pray:[/quote]
[youtube]
Svaki put se strgam na Patton-ovu reakciju dok skuži da ovi sviraju[/quote:29uzksy6]
:rotfl: Sad mi je jasno sve. Ali ovaj imbecil je stvarno izvor humorističnih quoetova: "Mike Patton (who?) disrespects the Grammy award winning kings of rock & roll" :D
A pazi ovaj video: [url="7XT26VjTfug&feature=related"]7XT26VjT ... re=related[/url]S :pray: :pray: Žalosno je da većina ljudi nemože skužit bolno očiti sarkazam.
11-01-2010, 16:47
Norther
Reel Big Fish - Our Live Album Is Better Than Your Live Album
predobro nesto, predobri su live.
also, komentari između pjesama :pray: :pray: :pray:
11-01-2010, 19:07
Feanor
[quote=beba nema zvečku]
= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":26l36vve
lol, tip je Pattona nazvao "annoying douche" :pray:
Ma tip je neki Wolfmater fan,a evo što Patton misli o Vuk-majka:
Svaki put se strgam na Patton-ovu reakciju dok skuži da ovi sviraju[/quote:26l36vve]
Hahha, a baš sam mislio stavit da sam preslušao Wolfmother - WolfmotherSčisto zbog toga što treba ''cijeniti'' i trash kulturu.
Mislim ista stvar je i sa Evil Deadom, ali da netko danas snimi onakav film....
11-01-2010, 19:11
Wishmaster
[justify:127xy7l5]Tri glazbena genijalaca udružila su snage kako bi nama smrtnicima priuštila 50 min čistog audio užitka u obilku koji bi najbolje mogli opisati kao trip-hop. Bernocchi i Laswell stvaraju savršenu pogledu Toshinori koji se na ovom albumu stvarno razmahao i pokazao svu raskoš svog talenta i stvarno gledajući samo ovaj album( ujedno i prvi na kojem sam ga čuo) možemo ga staviti uz Milesa. Jedina zamjerka ovom albumu: bubnjevi su malo preglasni i dok vas pukne up-beat glava vam sama počne lagano skakucati, al uostalom album se zove Charged :D[/justify:127xy7l5]
11-01-2010, 20:47
Feanor
Možda i najljepši album koji sam čuo u svojem životu. Neznam kako da uopće opišem glazbu, recimo da je slično Philip Glass-u, ali je neusporedivo bolje. Pri prvom slušanju sam doslovno skoro počeo plakati od sreće na nekim dijelovima, jednostavno su toliko puni života, sreće i optimizma da je to neopisivo riječima, treba samo slušati.
15-01-2010, 15:49
Raz
The platypus has the brain of a dolphin
and can be seen driving a forklift in his habitat of kelp
He is the larva of the flatworm
and has the ability to regenerate after injury
Dugo me neki album nije ovako ugodno iznenadio. Očekivao sam samo iznad prosječno solo Wu izdanje, a dobio sam meni najbolji solo Wu album uz Liquid Swords. Nema nimalo praznog hoda, beatovi su vrlo raznovrsni i orginalni, uz naravno puno sampleova starih azijskih Kung-Fu filmova. I cijeli album zvuči nekako organski i osjeti se da je uloženo dosta truda i srca, tj. da nije samo još jedan cash-in na račun popularnosti Wu-Tang Clana.
16-01-2010, 18:55
Kid A
A ne znam sta bih ti rekao,ja ovaj prvi put slusam(i prvi njihov album od njih da slusam) pa uzmi ovaj...
...ili sacekaj Raza za preporuku.
On je valjda sve slusao.
16-01-2010, 19:32
Feanor
= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
*gets mr bungle discography*
Kojeg da prvog poslusam?
Ili Mr. Bungle - 1989 - OU818 koji je demo tape, ili Mr. Bungle - Mr. Bungle, moje preporuke...
16-01-2010, 19:42
smartass