ne kontam, na darksorrowu ima 4k ljudi a uvijek pise da je full
Printable View
ne kontam, na darksorrowu ima 4k ljudi a uvijek pise da je full
to smece od sajta ne racuna tocno..
Mda...
Da ste se potrudili pogledat tekst i FAQ tog sajta, mozda bi vam neke stvari bile i jasnije...
Ako misliš odabrati server po principu "gdje ih je više, tu imam bolju šansu da nađem ekipu", razmisli još jednom :)
Prvo, odaberi PvP servere. Tamo su uglavnom ljudi koji poznaju igru i imaju barem malo skilla. Malo je iritantno kad te netko ganka dok levelaš, ali puno iritantije je kad dođeš na lv80 i shvatiš da si okružen njubovima.
Drugo, odi na raid progress stranice (tipa GuildOx) i pogledaj za realm koji te zanima kakvo je stanje sa guildama.
Na primjeru GuildOxa, ako ima najmanje 20 guildi na serveru koji imaju score viši od 20, to je ok server.
Ja sam na Aerie Peaku.
Taj server ima navodno 25,000 igrača, ali 80% ljudi su kreteni. Na tom serveru granica od 20+ scorea je već na 16. mjestu.
Za razliku od toga, server Outland (jedan od boljih), tu granicu ima tek na 31. mjestu (što znači da ima duplo više dobrih guildova nego na Aerie Peaku).
...
Uglavnom ,ako tek počinješ ili se vraćaš, zanemari brojeve i igraj kako te volja, biti će super :D
Ako oćeš malo kvalitetniji end-game, obrati pozornost na dotične rang liste :)
RP server i cyb0rz u Goldshireu. :)
:O= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A znači TO se zbiva iza onih kutija u krčmi, tsk tsk :D
Napravi alta i rastegni noge do tamo na nekom RP serveru, smrknuti će ti se.
Ono, to je Alliance varijanta Barrens chata + RP wannabe ekipa. :)
= Citat =:
zaboravio si idiote koji nemogu ni RPat na Say...
prosetajte tamo na Darkmoon Faireu
inace igram tamo jer volim dobar RP (DOBAR) a zbog ovog Dngn findera nemoram kicmu polomit trazec grupu pa je realm dost dobar
Da, time više jer su oduvijek vladale predrasude kako ekipa na RP serverima ne radi ništa nego cyb0rza sa maloljetnicima i ljenčari u krčmama, a zapravo se većina RP-ovaca bavi i svim ostalim. LFG je sada fenomenalan dodatak za ljude koji su u ekskluzivno RP guildovima pa nisu mogli tako lagano naći ljude za PuG-ove.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Argent Dawn je bolji... ima vlastitu RP stranicu sa rasporedom eventova, bazom likova i svim ostalim. :)
The Argent Archives
Jel zna mozda neko di ce padat drop ovaj novi mount Celestial Steed?
8KvDDFi0 ... r_embedded
Vrlo vjerovatno s Algalona.
PS. Trebao bi mi neki addon koji prati buff koji mene zanima, u ovom slucaju to je buff sto mi daje totem, buff se stacka 5x i traje 30sec, da bi odrzao uptime 100% trebam bacat flame shock koji nije dio rotacije, a ionako ima puno toga za pratit i bez toga, pa jel ima nade za neki addon il mi treba sam jos malo koncetracije?
Bilo bi dobro da kad naprave ovu ekspanziju, naprave za 1 godinu jos jednu al da hero klasa bude demonhunter.
Netreba vise ni klasa ni rasa dodavat, ionako ih ima previse
rekli su da je dk prva hero klasa, znaci da bi ih moglo bit vise
priznajte...wow ce nas sve nadzivit...tuzno ne?
Bilo bi tužno da i ja imam 10 milijuna fanova, ovako nismo baš na istoj razini za raditi usporedbe. :)
Inače, da ne bi spržili kartice, bacite oko na ovo ako imate nVidijine i stavili ste nove drivere.
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/t ... 709/page/1
@bananac:= Citat =:
Long story short:SIf you've installed the 196.75 drivers already, uninstall them and roll back to 196.21.
Koga bi ti to dodao u Cati za heroic klasu, a da tematski odgovara?
DK je odgovarao u WotLK, zato je dodan... i uveo je još veći kaos u ionako teško balansiranje klasa.
= Citat =:
errm jel nema neka bolja tema za to?
Klasika, uvijek neka sranja s nvidia driverima (općenito, ne samo WoW)... Hvala bogu da sam prešo na Radeon :)
imam te drivere i temp mi ni na full opterecenju ne prelazi 40 C
Odgovor na pitanje koje još nitko nije postavio? Nema bolje teme. :)= Citat =:
Izvorno postao Delirium
jel se nest dogodilo sa paladinima proslih mjesec-mjesec i pol?
sad vidim da mi lik ima 2% vecu critu neg prije
ima li nekih pretpostavki kad bi trebao doc ovaj 3.3.3 patch? nemrem docekat ove random bgove :D
Turki da ti slucajno nisi onaj voditelj turki sa hr2
Ima li koja raid hrvatska ili neka dobra guilda na Hellfire-u EU ally side, sad tamo pocinjem zbog frenda pa da vidim ako ima koga, cega? Human Warrior ce bit lik
nisam taj al se prezivam kao on :D= Citat =:
Izvorno postao LichGa
Ne vjerujem da ti tamo bas ima hrvata. ako ti se bas igra sa hrvatima odi na sylvanus, korgall, rangoras, dunemal, outlands... tamo ih ima sigurno= Citat =:
Izvorno postao grizli
Pomagajte - zna li tko ime addona koji omogućava slobodnu rotaciju likovog paper dolla (znate, kad stisnete C)? Da se ne moraš oslanjati na strelice?
Znam da addonsi tipa Inspector omogućavaju isto kod inspectane mete, ali uvijek zaboravim koji omogućava isto kod tvoga lika. :)
You`re so finicky!
Fuck, to sam imao prije nekog vremena i onda ga pokušao opet naći.. al se imena nikako sjetiti.. ima neko čudno ime.. damnit :D= Citat =:
EDIT:
aaaaaa evo ga
http://wow.curse.com/downloads/wow-a.../close-up.aspx
i ja ću skinuti :D
Care, taj je. Zahvaljujem. :)
taj WoW opće nema privatnosti :(