nowi wc3 patch?
Printable View
nowi wc3 patch?
Jao kako mi leži ovaj novi heroj, ja ga zovem žabac. Na 4 levelu 120 napad, na 15 levelu 250, na 20 300, a toliki mu je agility da bez i jednog itema ima regeneraciju 50 HP/s. Još kada se s njime nauči baratati njegovim magijama, imba. Nije dobar za tenka, ali za supportera k'o majka zabijač s bokova. Samo mu treba štediti MP, HP mu ima ogromnu regeneraciju samu po sebi, puno puta sam bježao iz borbe sa 20 HP-a, dok dođem do baze (sa speedom od 522), HP pun, pa se s njime nema smisla vraćati u bazu po MP. Sada kada sam igrao ovu zadnju partiju, pojeo sam Clinkza u 2 sekunde, a bio me 5 levela veći i bio je to njihov najjači, uz drugi napad nema mrdanja, a uz prvi nema bježanja u invis, a ja sam za to vrijeme u invisu, napadam i buffam se. A fora je bila, tko koga bude vidio, taj je winner. Ako ja njega vidim, ja njega pojedem, ako on mene vidi, on mene pojede, i tako sve dok ne bude šah mat. :rotfl:
Za supportera xd
suportera :rotfl: :rotfl: :rotfl:
probaj ti napast sam dvojicu dobrih igraca pa ces vidit kak ces dugo izdrzat snjim,on je 1na1 odlican ali nije bas timski,meni je nekako slican trollu i ursi...
Da, nije timski, zato je dobar supporter. A 1v2, s dobrim igračima, zavisi koji su heroji, ako je stuner, gotov si, a ako je neki agi ili neki int, nemaš nekih problema, jer imaš malene cd-e, samo treba vježbati s njegovim magijama, jer npr. koju god ti magiju s njime uzmeš, heroj ti stane, dok npr. kod trolla uključiš ulti, on nastavlja napadati, a kod žabca, svaki select neke od magija, žabac stane. Ali ono, ulti ti traje oko 5 sec, a cd 20 sec, pomoću prvog pališ svakih 12 sec u krugu oko sebe 300 damage-a, i drugim ga skuriš. Uletiš u fight s prvim i ultijem, lupaš, kada će ti isteći ulti, kreneš bježati, kada postaneš vidljiv, skok s drugim, pa se vratiš i ponoviš proceduru. :D
Slark je carry heroj, a ne support.
Support heroji su ti heroji tipa ; omni, dazzle, chen, lock, bla bla ...
Znaci totalno suporotno od "da, nije timski" :)
zato se i zovu support heroji pobogu ^^
Ne mislim doslovno supporter. Supporter poput npr. Clinkza, Rikija, Gondara, itd. I recimo Veno se smatra supporterom, ali može biti kao i Mirana, čak puno jači od nje kada napada. A u party-u je žabac isto dobar, pogotovo zbog drugog napada. Ali zavisi kako igraš koji meč. Ja sam npr. s Ursom znao otići u šumicu do 6 levela, sklopiti si treads i vladimira, odmah otići po immor, mali gank, i opet u šumu. Kasnije izletiš sam na njih 5, 2-3 killaš, ako si s ekipom sve, ali zavisi i kakvi su njihovi igrači. Kao sa Lychantropom isto sam tako znao raditi. U šumicu do 6 levela, igrom slučaja kroz tu šumicu naiđe snajperist sa mida, Clinkz i još neki, kill obojicu, Clinkz u invis i bježi, jedini preživjeli. Tako da s nekim herojima možeš biti samac, supporter ili jednostavno party igrač. Jednom smo Maginu imali za tenka, a supporter je, i bio je najbolji. A žabac je možda i u party-u dobar. Zašto? Zato jer se sakrije u smog i buffa se napadanjem neprijatelja, dok njegov smog kvati kideo krug protivničkih heroja i sl. Ili 5v5, svakih 12 sec 300 damage-a oko sebe, drugi napad, skidaš, a nema mrdanja. :)
Ocito ne shvacas sto znaci supporter..:)))))
On supporta druge igrace,znaci hila ih / daje armor / warda mapu...
carry heroji:oni koji vecinom gamea farmaju(uglavnom)tako da na late gameu ownaju cijeli team i donose timu pobjedu npr. mortred,clinkz,troll warlord, itd itd...
supporteri:oni koji pomazu teamu npr kad je gank supporter se zrtvuje da bi spasio nekog carrya il vaznog heroja i oni najcesce kupuju wardse i chicken umjesto standardnih itema npr:lion,dazzle,omni itd itd...
tankovi:oni koji tankaju damage npr:leviathan,axe itd itd
eo da malo shvatis ,ali kuzim da si pomjesao carya i supportera :)
a za slarka odlican je on heroj samo se trebas malo spraksat sa pouncom jel sam vidio neke likove koji nikako da pogode tudjeg heroja...
ak je magina tnak, veno i bone supporti ja sam fkt zaglupio za dotu xD
hahaha,to ti je neka next gen dota :D
Ja sam samo rekao da svaki heroj može biti ono šta želiš, ovisno koji su neprijatelji. ;)
Viper NIKAD nece biti biti support, ma kakogod ga igro. tj ako ga igras tak krivo ga igras i to je jednostavno krajnja debilana. isto kao sto i maidenica nikad nece biti hard-carry jer to jednostavno nemoze, nikako
Nemoze ^^= Citat =:
Izvorno postao C
Može. :wink:
odigraj maidenicu u non-noob gameu kao hard carry, daj meni replay da ga pogledam i onda cu ti povjerovati.
ovak fkt nemas nikakvih argumenata za to
cek, ni netrebas mi davat replay, znam da neces uspjeti, ali eto. dajem ti priliku. ili uzmi vipera i igraj ga ko supporta (meka i ostali support itemi, bas igraj supporta ne polu-carrya)
Nisi čitao šta sam napisao...
procitah, osim ak fkt nisam propustio zadnje 4 strane topica (a to bome nisam)
ovo ti je valjda ono na kaj si tocnije mislio, ispravi ak grijesim
sad ak si ti mislio da su ti svi nepriajtelji njubeki, a ne neki heroji nebi islo to tvoje.= Citat =:
Izvorno postao C
i da ovisi o popisu njihovih heroja opet nebi islo.
er kakogod okrenes maidenica nema ''ono potrebno'' da ju pretvoris u hard carrya. stagod ti njoj napravio od itema (doduse moze to ici ako su njihovi afk prvih 25min igre dok ti solo farmas mid)
istina,neki,vecina heroja ima samo jednu ulogu,a neki mogu uzet dvije uloge,a sad neznam ali mozda moze neko heroj uzet tri uloge npr mirana,ona moze bit ganker,carry i nekako supporter(ako kupi meku ili arcane il sta vec i sa svojim ultom) zapravo polu supporter iliti semy supporter(izmislio sam novu ulogu :bravo: )
ulti joj je jebeni gankfest ili spasitelj, ali to ju ne cini supportom. ona je semi-carry i vrhunski ganker, ali ne supporter, nikako.
ak joj skupis meku/arcane upravo si failao cjeli game. kao da ides pudgeu skupljati wraith bandove i mask of madness te burizu
Na to i mislim. Dao sam primjer s Ursom, može i Slardar, može i Axe, možeš biti samac s njima, farmati se, šumica i te spike, sam otići na v2 i gankat, možeš biti party igrač i glavni tenk u party-u, a ako ti loše ide taj meč, nema druge nego da budeš supporter i da se krpaš uz team.= Citat =:
Izvorno postao Luka123
A to s Maginom, bio je fight 2v2, ona tipica shadow assassin i furion, protiv mene snajperista i magine. Magina se samo po šumici farmao, na 25 levelu je imao ama baš sve, i još je ležao na parama dodatno, dok sam ja pokušavao push na dvije strane (nt). Tako da je njihov tenk bila assassinka, a naš Magina, čovjek je znao s njime igrati, kad te krene udarati, samo se vrti sa bashom.
Zato sam i rekao, ovisi protiv koga se boriš, i kakvi su protivnički igrači.
ursa/slardar support? o bokte. vecina heroja ima 1 i samo 1 ulogu dok u ostalima je totalni promasaj. igrati slardara sa meka/hex je totalni promasaj.
to sto ste ti i magina igrali vs 2 retarda je potpuno drugo, ak si ti sam mogo braniti 2 linea.
i nema nekog znanja sa auto-attack pobjediti. mogu i ja uzeti maginu, nakon 40min sume izaci i napraviti triple kill u 2v2. u nitijednom dobrom gameu ti to nebi mogao napraviti te bi vas jednostavno pregazili.
shadow assasin=mortred/lanaya/riki/nerub ??
shadow assassin nepostoji u doti :E
zato i pitam x)
jos sam isao gldati na stranicu koji k je shadow assassin xD
Maiev i Warden, kako već, joj je pravo ime.
Mortred the Phantom Assassin
Nisu bili retardi, ali logično je da ja nisam mogao biti tenk. A Slardar, npr. ako imaš dobrog Axe-a, Slardar je tu samo da baci ulti i stun...jučer sam bio Barathurm, Ursa je bio samnom, ja sam bio tenk, a on je bio loš, pa nije mogao biti tenk, tj. išao je stalno iza mene kao supporter. Pri tome ne govorim na build itema, nego igranje. I meni se znalo par puta dogoditi, jučer isto, s Lychantropom sam bio loš, a protivnička Luna i Mirana se nafarmali, i šta, oni 20 level, a ja 13, i da budem tenk? Ne, nipošto, krpao sam se iza dobrog Centaura i Kunke kao supporter, jer ako igram kao 1 uloga, pod kojom Lyhhantrop valjda MORA igrati, bio bi mrtav, s toga, rekao sam, zavisi o toku igre. Nisam govorio o itemima kako ti valjda misliš da sam govorio. Ursa s hex-om, mislim stvarno, i sl., govorim o toku igre. Naravno pokušaš biti ono što tom heroju leži, ali šta ako si na početku loš, i igrom slučaja više nisi za ono što trebaš biti. Pa Bog te, ja s Lychantropom 13 level Cent i Kunkić 15 bili protiv nafarmane Lune i Mirane. Ne možeš biti tenk da ga jebeš, možeš se samo krpati dok ne ojačaš, pa biti tenk kasnije, ako ne bude prekasno.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
BTW Shadow sam zamjenio s Phantom...Phantom Assassin.
I da, branio sam dva line-a od kripova, oni bi uvijek išli skupa, pa bi Magina doletio...kada ja već poginem, ili bježim, pa ih zakuca 1v2. Ali fightovi između nje i njega su bili super, jedan drugog tjeraju, i totalno ne znaš koji će duže izdržati te mahnite operacije.
Edit: Da, ali u DOTA-i su im dali druga imena. Kao npr. Slardar, pravi nick mu je nekako od Nage neki Guardian, ili na Demon Huntera, Magina, itd. Tako da jedan lik u kampanji ima jedan nick, u standardnom meču drugi nick, a u doti treći nick...
koristi dota imena, ko da znam ova 3. imena.
axe+slardar: jedino kaj AXE moze napraviti je baciti prvu jer je slardar puno sposobniji od axea pobjedit te je puno jaci u bilokojem setupu od axea.
poanta supporta je da supporta ne da bude tu kao topovsko meso koje se skriva iz centaura. hex je support item, jer supportas svoju ekipu u ubijanju x heroja.
lycan nikad nece biti support, stagod ti radio sa njime. isto kao sto axe niakd nece biti korisniji od slardara u long runu.
i da, bili su retardi ak se igra 2v2 (recimo -nt) i da su stalno isli zajedno. da je svaki osao u svoj line pogazili bi vas.
C pricas gluposti , tebi ocito nije jasno značenje rijeci support , nisi ti support heroj ako u fajtovima stojis iza centaura i kunke , suport heroj služi za hilanje , hex , wardanje mape itd.
nenen viper je support ako ga igras ko supporta.
ako je to ikako moguce.
i pimp, ja isys mu to vec 3 strane to objasnjavamo. ako igras ursu ko supporta ili miranu fulao si cjeli game