Evo.. nekidan sam ju prešao. Lvl. 20. Kraj je mnogo razočaravajuć. :(
Printable View
Evo.. nekidan sam ju prešao. Lvl. 20. Kraj je mnogo razočaravajuć. :(
Jesi odigrao sva 3 DLC-a, posto ih ima vec 3 dodaju podosta igri, i s Broken Steel level cap je povecan na 30 i nakon kraja igra nije gotova. :)= Citat =:
Izvorno postao Dawg
Čemu da to odigram kad sam pobio praktički skoro pa sve u igri. Skoro cijeli BoS sam pozaklao. Cijeli Oasis. Enclave skup s predsjednikom. GNR. Tenpenny tower. Megaton. Klince one u onoj špilji/pećini.. Nema mi smisla igrat DLC-ove
broken steel ti može bit za epic uništavanje enclavea ili BoS-a
S prvim DLC-om aka Operation AnchorageSnades jednu bazu gdje udes u simulacijski uredaj u kojem moras proci simulaciju da dobijes ub3r iteme i tako se nades u potpuno drukcijem setingu gdje se sve mota oko stealtha i kulan je, vrlo.= Citat =:
Izvorno postao Dawg
U drugom DLC-u zvan The PittSnades jednog lika koji trazi pomoc od tebe i otkriva ti put kroz planine do The Pitt sto je ustvari Pitt(sburgh), tamo se sve mota pak oko robova te ima vrlo mracan stil i opaku atmosferu.
U trecem DLC-u Broken Steel moci ces pocistit ostatak Enclavea, level cap je povecan na 30, nema kraja igre, itd..
To ti produzuje za nekih 100 sati igre + to sto se jos rade 2 DLC-a, tako tocno kada odigras ovo dode jos jedan a taj sljedeci bi trebao biti Point Lookout koji je najmracniji do sada: trailer.
I peti bi se trebao zvati Mothership Zeta o kome neznam nista.
U Mothership Zeti te otmu vanzemaljci i počne koljačina s njima,navodno se sve nastavlja na one padove brodova u orginalu.
Nema trailera ni SSova,navodno dolazi kasnije ove godine.(makar na Wiki nešto piše kraj 6. mjeseca,dunno)
good stuff, nisa vidio trailer do sad. zgleda mi na koketiranje s južnjačkom utjehom i deliverance :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Neznam zas ali mene nekako podsjeca na stalker clear sky, vjerojatno zbog swampsa :)= Citat =:
Izvorno postao shai_hulud
Jesam li ja jedini na ovom forumu koji jos nije igrao ovu igru?
Nevjerujem, iako vrlo moguce. :)= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
Ccc, dosao novi DLC a vi nista :D
Ah, ja cu mozda nes tek za tjedan dana, mozda :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja nisam :(= Citat =:
Aral ak si probao DLC aj reci kakav je :D
Naravno, evo ima o ovoj temi o point lookoutu
viewtopic.php?f=26&t=32027&start=15
;)
Ne znam da li je bilo riječi o ovome problemu pa ću napisati problem i riješenje.
Problem:
Nakon stavljanja Patcha, igra pri pokretanju izbaci error "the ordinal 5360 could not be located...xlive.dll"
Logično riješenje je instalirati Games for Windows Live 2.0 ali sustav će vam gotovo sigurno izbaciti error prilikom instalacije istoga, tako da je riješenje sljedeće...
Riješenje:
1) Skinuti i instalirati Fallout Mod Manager
2) Pokrenuti Managera
3) Pri dnu imate opciju Install Tweaker
4) Stavite kvačicu na "Use fake xlive.dll"
5) Kliknite Apply i to to je, igra radi
Također, od patcha v1.6, igra nema nikakve zaštite, može se igrati bez medija u kompu i bez ikakvih nodvda.
Danas sam prvi put patcho s v1.6, i od tada mi je nestao Fallout Launcher, koji k je to?
Je vama nestao ? :?
omfg nakon patchanja mi više uopće nema saveanih igra, al nisu se pobrisale O.o
Nisu se pobrisale, premjestile su se, sada su sejvovi direktno u "Saves" folderu, vise ti nema foldera prema likovima. :D= Citat =:
Izvorno postao elferin
našao sam ja saveove al mi se ne pojavljuju u igri
Pa da ali ih moras prebaviti iz Saves/"Kako ti se lik zove" u Saves da ti prorade.
http://i40.tinypic.com/2wd841e.jpg
ovak mi je od početka
Ne znam, onda bi ti trebalo radit... neznam... btw je ti imas Fallout Launcher, meni je nestao? :/
nisam ga prije ni imao
Napokon prešao igru. :D
Zakon uglavnom. Odigrat ću još jednom.
Ako nisi odigraj igru s sva 4 do sada izasla DLC-a, DLC-ovi rulaju.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Ali jos nisi presao igru, jer jos DLC-a dolazi :D
Kad dolazi sljedeći? Mothership Zeta je sljedeći?
Ja sam ga jednom slučajno izbrisao,ali ubaci FO3 DVD i prekopiraj ga= Citat =:
meni do sada dobro radi
To sam i bio napravio. :D= Citat =:
Izvorno postao Nemo159
Hvala na napomeni. :D= Citat =: