Garaža u Petrinjskoj ulici ti je doslovno dvije ulice dalje.
Printable View
Garaža u Petrinjskoj ulici ti je doslovno dvije ulice dalje.
Koliko kampanja ima Supreme Commander: Forged Alliance?
Jer vidim na početku prve misije da me pita koju stranu želim, pa me interesira dal se onda kasnije misije granaju, ili budu iste neovisno o izboru?
Ako nisi, odigraj SupCom prvo, meni osobno ima bolje misije.
Ugl, svaka strana ima svoju kampanju i misije se granaju, tako da se isplati odigrati sa sve tri kampanje.
Čuj njega, da nisam igrao SupCom. :)
Uglavnom odabrao sam UEF za prvu misiju, ali sad mi u meniju prije druge opet nudi da izaberem stranu, niš mi nije jasno. :s
Also, bar nisam zaboravio koliko su duge misije u ovoj igri... OTL
Eh i da, nešto mi je zajebavalo u prvoj misiji... Ne znam jel bug ili je namjerno blockano, al nikako mi se nisu htjele nagradit njukice, napravim onaj strategic missile launcher i onu podmornicu koja isto njukice puca, i nikako da mi se nagrade rakete, ili bloka negdje usred, ili pak na podmornici, napuni se bar do kraja, a ostane 0 njukica. Ne kužim. :s
Zato i volim SupCom. Toliko mi je gušt igrati tu igru da sam znao sam čitavo popodne prelaziti jednu misiju na normalnoj brzini.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Sad me opet hvata volja za igrom, jebemu :)
Koliko je ugodnije tipkati na mehaničkoj tipkovnici, odnosno je li uopće? Vidim da imaju u Linksu popust na onu malu Coolermasterovu gaming tipkovnicu, mada mi je 470 kn i dalje ful skupo, koliko god tipkovnica bila kvalitetna, a pare će mi trebat za upgrade kompa.
Pitam zato jer je ovo kao neka gaming tipkuša, a meni je tipkovnica primarno za tipkanje, a onda tek za gaming. Inače preferiram tipkovnice poput onih na laptopu koje su kraćeg hoda i dosta sam brži na njima nego na ovoj svojoj starudiji.
Mani se gaming keyboarda. Čisto bacanje para.
Ja već 5 godina imam šrot logitech internet pro od 100 kuna i radi perfektno i dalje, samo što su se WASD i C izlizali. Imam i neku gejm tipkovnicu ali su tipke debilno razmještene (čudno su zakrivljene) i moram gledat u tipkovnicu dok pišem.
Imam i ja šrot stari i radi i dalje, ali nije baš ugodno tipkati na njoj. Već od silnog blata ili čega tipke niti ne idu kako bi trebale. Recimo Ctrl ako zahvatiš iz lošeg kuta pruža takav otpor da jedva ide. Negdje sam čuo da na mehaničkoj čak ni ne moraš stiskati tipke do kraja i da lakše idu.
ja sam za rockas trebo dobit od staraca tu Coolermaster storm (al sam izmudrovo kes za komp) pa sam otisao u links da ju malo vidim i probam. Meni se svidja, ugodnije mi je tipkat. Dao bih pare za nju. Mozes otic ako ti se da tamo do njih da ti pokazu i da probas tipkat.
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Done.
Sad ćeš dobit kitu.
CvijeČa.
ak te tolko sekira onda nemoj ispuniti, naci ce se netko drugi
frendica treba 100 ljudi da to ispuni pa sam se obratio vama za pomoc
Pa ispunio sam ne seri.
iz ovog bi reko da nisi= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
nemam ja brojac nit ista, nemrem znat dal jesi il nisi
Done.
Jel tko koristio one flastere za herpes na usni?
Jel ima to kakvog efekta?
Milostivi Bog me pred veliki party blagoslovio vulkanom na usni.
ja sam koristio, ima ucinka ako je u ono ranoj fazi, kada ga osjetis jezikom, zubima na usni ali se jos ne vidi, ako je vec krasta nema pomoci.
ah ok.. bleh, znači pasta za zube :D
Bilo kakva prirodna kiselina će ti tu pomoći da ubije virusnu bradavicu (herpes, jel).
nema štraca za tebe ovaj vikend (ako mogu stajat) :P= Citat =:
Izvorno postao Aerial
a ni sljedeća 2 for that matter. to masu traje
Kako se zove ona stranica na kojoj se mogu učiti strani jezici? Poprilično je poznata online komuna.
livemocha možda?
Vjerojatno.
Thx.
Cuo sam u tramvaju da te kontrolori ( zetovi ) nesmiju trazit osobnu ako su u civilu. Tako neka fora pa me zanima jel je to obicno sranje il ima neceg u tome.
Navodono te ni u "uniformi" nemaju pravo tražit, odnosno može on tražit, al mu nisi dužan dat.
Prelistaj ovo eventualno, tu su citirali zakone baš u par navrata: https://www.facebook.com/ZetKarta
nisi duzan nikome osim policiji pokazat osobnu.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Busuu.com je po meni puno bolja i praktičnija. Možeš preskakati govorne vježbe, dok na Livemochi moraš submitati da bi mogao dalje otključavati lekcije. Plus, busuu.com je više eye candy i user friendly.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull