-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Tak da ću očito morati trenirati kod trenera, inače nikad neću razviti taj skill jerbo rijetko kada primim udarac.
Znaš da ga možeš odmah pickpocketat i vratit si pare...mislim, teoretski možeš sejvat svaki put pa tako power levelat, al ja sam si digao speech na 30 i uzeo onaj perk da mogu guarda podmititi, pa onda čim njega podmitim mu uzmem lovu i tako u krug xD
-
Ili mozes postati Thane pa ti sve oproste.
@Bartuc..prelazak igre mi je nevazan, glavno mi je da se zabavim i probam sto vise razlicitih kombinacija i rasa.
-
Razočarali me vampiri..pobio cijeli njihov dungeon bez po muke...
-
Proizvodio daggere, enchantao sa petty, lesser i common gemovima, prodavao. Koštalo me GRO novaca i vremena. Svaki put kad bih kupio novi Smithing perk, složio bih cijeli armor i enchantao ga, i prodao stari.
Potrebno je jako mnogo krugova po kontinentu da pokupuješ sav iron, leather, straps i pune gemove.
-
-
Kaj nemres jednostavno uzeti Azure Star i sa njom enchantati?
Gemovi sluze za enchantanje i za refilanje enchantmentsa na armorima i oruzjima.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Čemu točno služe gemovi?
Njabe gigantski.
-
Haha, znao sam :D Koji god dobim, sve prodam, samo mi smetaju. Ne smitham, ne enchantam...koji će mi vrag. Moj mage može bez problema i bez toga...barem zasada.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Kaj nemres jednostavno uzeti Azure Star i sa njom enchantati?
U Azura's Star stane samo jedna duša. I nemreš soultrapat conjurane stvari. Dakle ne.
-
-
Kaj, da ubijem cijelo selo dok enchantam? Nije li onda jednostavnije pokupovat ih?
-
Jednostavnije je, ali jeftinije nije. A ubijanje npceva wabbajackom je neprocjenjivo iskustvo.
-
Draugr Overlord u mudcraba > sve
-
Jel zna netko koju klasu duše imaju gianti? Greater? Grand?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Odi radje u onaj koledj,kupi si black soul gem od onog wood elfa i razbij nekog bandita. To ce ti dati najjacu dusu.
-
Da ga jebes, ja nikako nemogu skuzit sve te potione, to sve bildanje oruzja na vece razine i opcenito pola postova u ovoj temi-.-. Jest da igram mozda tek 10 sati al opet.. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kako se levelup-a Enchantment?
Echantiranjem...
Ja sam zajedno Enchant i smithing unaprijeđivao: svalki loot poboljšaj i onda enchantaj pa prodaj
= Citat =:
Čemu točno služe gemovi?
Da smithaš prstenje i ogrlice... i prodaš... ili enchantiraš pa prodaš... lijepe pare se dobiju (pšosebno ako imaš Transmute spell pa Iron Ore pretvoriš u zlatni ili srebrni pa je velika zarada za mali utrošak)
Osim ovoga, ničemu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Mamut je grand, tak da brijem da je i Giant grand!?
-
Nisam skužio tu foru sa enchantanjem, kako biram kaj ću dobit kad enchantam. Jel to ovisi o mom skillu? O nekim stvarima ili što već? Uopće se nisam pozabavio time, fakat neznam kaj očekivat od toga.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Mamut je grand, tak da brijem da je i Giant grand!?
Ae,.. u biti, probati ću koknuti jednoga, pa pogledati što je s gemovima... imam nekoliko Black Gemova, ali štedim ih za top gear :D
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nisam skužio tu foru sa enchantanjem, kako biram kaj ću dobit kad enchantam. Jel to ovisi o mom skollu? O nekim stvarima ili što već? Uopće se nisam pozabavio time, fakat neznam kaj očekivat od toga.
Dakle, ovako :D
Item + Soul Gem + Enchantment = Enchanted Item
1) enchant naučiš disenchantanjem postojećih itema. Ako disenchantaš neki "Sword of ice" koji radi +10 ice dmga, izvući ćeš iz njega taj "ice dmg enchant" kojeg možeš onda upotrijebiti za enchantanje bilo kojeg drugog oružja. Enchanti si ne troše kad ih ugradiš u oružje, tako da jednom kad ga naučiš možeš enchantati koliko hoćeš itema s njim.
2) jačina enchanta ovisi o perkovima u Enchanting tree, a količina "chargeva" kojeg neki item može primiti ovisi o kvaliteti itema i o tipu soul gema kojeg upotrijebiš za enchantanje (Petty je smeće, Common je prosječan, Grand je super itd).
3) Prije nego možeš upotrijebiti Soul Gem za enchantanje moraš ga "napuniti" dušom. Sva bića (dobro, većina) imaju duše koje možeš upotrijebiti. Princip je pronaći biće/čovjeka/štogod, soul trappati ga (putem spella ili putem oružja koje ima taj efekt) i u trenutku kad to biće umre jedan od tvojih gemova iz inventorija će "povući" dušu u sebe, ovisno o klasi gema i duše (ako imaš petty gem i greater gem u inventoryiju i ubiješ štakora, onda će se petty napuniti tom dušom jer nema smisla hvatati štakora u grand gem).
4) Nađeš enchanting table kod lokalnog magea i kobiniraš iteme s enchantima = win item :D
5) Armori i necklaci su permanentno enchantani i nemaju chargeve (punjenja), ali oružja koriste chargeve. Svakim udarcem troši se punjenje, koje treba obnoviti soul gemom (koji ima dušu u sebi). Obnoviš ga tako da u inventoryiju pronađeš oružje koje treba recharge, stisneš "T" po defaultu i onda odabereš soul gem (s dušom) kako bi ga napunio.
Recimo, ako tvoj Axe of Fire ima 200 chargeva, ali se isprazni, uzmeš Common Soul Gem (u kojem je Common Soul od nekog tamo medvjeda) i jednostavno njime napuniš item kao da je baterija.
Soul Gem se pri tome *potroši*, pa pazi na to :D
...
Phew, ajd sad odi diži enchanting :D
-
@Aral
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Njabe gigantski.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Ench ... 8Skyrim%29
-
Ah da, vidi vraga :) Mah, i ono vremena kaj provodim za kompom, igram samo Skyrim, ne sjetim se i ovoga.
Enchanting falls under The Mage play-style. Ja mage, a ne koristim to. Koji sam njub. Aj dobro, jedino mi kod armora pomaže, oružja tak ne koristim.
-
Je'l se pune enchantmenti ko u MW s vremenom? Meni se čini da ne, al imam tolko gemova da odmah rechargam
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Koji sam njub. Aj dobro, jedino mi kod armora pomaže, oružja tak ne koristim.
Jesi, njub si, enchantment je najbolji mage skill. Pogle ovo i odgonetni mi zašto...
http://i.stack.imgur.com/hr3pB.jpg
-
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Je'l se pune enchantmenti ko u MW s vremenom? Meni se čini da ne, al imam tolko gemova da odmah rechargam
Mislim da se ne pune sami... treba ipak trošiti gemove.
Živine po cesti dobro dođu za recharge :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Koji sam njub. Aj dobro, jedino mi kod armora pomaže, oružja tak ne koristim.
Jesi, njub si, enchantment je najbolji mage skill. Pogle ovo i odgonetni mi zašto...
http://i.stack.imgur.com/hr3pB.jpg
OMG :pray: Kako doć do toga? Ili barem nešto slično tome.
-
-
To svaki malo bolji robe ima.
-
Mda, 100% manje košta Destruction... aka ne trošiš manu za spellove :P