ISUSE KAKO JE PRVI SKILL PREOCITA KOPIJA SPECTRE ILITI SAND WRAITHA :(((((((((((((((
Printable View
ISUSE KAKO JE PRVI SKILL PREOCITA KOPIJA SPECTRE ILITI SAND WRAITHA :(((((((((((((((
prema slici pretpostavljam da će biti bruiser
OH NE OH NE OH NE LJUDI KOJI SU RADILI NA DOTI RADE I NA LOLU I PONEKAD UZIMAJU DOTINE HEROJE KAO PODLOGU PONEKOG SKILLA, KAKO PREOČITO LOLOLOLOL :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((= Citat =:
Izvorno postao hansi
Upravo ovakav dojam ostavljaju tvoji postovi.
ovo mi je prvi takav :(
i ocita 100%-tna kopija nije podloga.
Ali nije ni sličan...
Spectre: AoE slow, self speed buff, self ghost. Ako je ikome sličan, onda je Trundleu.
Nocturne: Line speed buff, enemy-generated line speed buff. Slično kao Galio.
Osim što i jedan i drugi speef-buffaju castera u određenom području, nisu ni slični.
odustajem
jel me zajebavas= Citat =:
Izvorno postao The Boz
I sta sad sto je kopija? Nemoj ga igrat i boli te k.
nista samo kazem
i onako ne igram lol vise
Ja sam se presto zivcirat zbog lola :P Radje pojedem bombon =)
Dajte ljudi, radi ove teme imam više ljudi na ignoreu nego radi bilo čega drugog
Evo vam i vedejček..
Sigurno se osijecas posebno i razmisljas zasto nema /ignore u real life. Jer ipak si ti pro osoba koja visi dan noc na forumu i uzitak ti je ignorat ljude :P Obozavas Kicu i njemu slicne =) :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
OT: Kako Jana rula u kombinaciji s Lux Morde u team fightu a 90% ljudi fokusa Mordea i neskinu mu 1%hpa
Brzo ce patchat poslje kada ga izdaju. Gledaj range kako je jebeno op. Bice QQ na forumu i nerf do jaja. Nebih ga uzmio na vasem mjestu
kako je heroj op.
Odgonetni sam.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Zar treba objašnjavati sličnosti dote, hona i lola?
Igrao sam prije dotu hon nikad ;&
Prvi put igram ranked, ali da li mi netko može objasniti zašto u ovom izboru champova za bananje nema Zileana i Shena (I još par njih) ? Zar ne bi trebali bit ponuđeni svi champovi, to mi nekak najnormalnije zvuči :? Ali inače sam jako razočaran s ranked igrama, sve puno imbecila kao i u normalu. Neznam baš na koji način bi mogao podić svoj ELO ako me igra nastavi uparivat s idiotima svaki drugi meč. To je valjda ono što na forumima LoLa nazivaju "ELO Hell".
meni nesto ide u rankedu u zadnje vrijeme 3-4 wina za redom :roll:
Meni nešto ide u zadnje vrijeme u LoLu - od zadnjih cca. 50 gameova oko 40 poraza. A fakat mi je išlo zadnji 5, al opet ništa. :'(
xDDD ako ti team sucka kao ja onda .... :P :D= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ovi novi botovi bi trebali biti nesto posebno? xD Jedino sto sam primjetio da su agresivniji, imaju teamwork i meni se cini kao da dobivaju gold brze nego mi :D
Report them for hack,riot like fair game why made the un fair fckn PRO! bots so sad :(
I meni se zaredalo hrpa poraza za redom prošle godine,pa sam napravio novi account, i krenio redat pobjede :D
Stvar je u tome,da je match making sjeban. Što više ti gubiš, još više ćeš gubiti,a što više pobjeđuješ,još ćeš i više pobjeđivat. Glupo,al iz iskustva znam.
Duke of Earl nemoj ic solo quee :P Idi s nekim kog znas da zna igrat :P Vise se isplati
Mislim da su na tom popisu za bananje champova samo free, i oni koje igrači imaju kupljeno. Nisam 100% siguran u to ali nekako je logično.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Premade i to je to :)
NIJE TO!!!!!!!!
On ima shena
to je mentalitet. nema veze sa matchmakingom.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Smiri se malo s tim caps lockom. Rekoh da predpostavljam samo.
sry ako si to shvatio kao flame