Spoznala sam da me glazba prije spavanja totalno razbudi :/
A mene uspava.
10-11-2009, 17:43
croat1gamer
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Teamviewer je najkorisniji program dekade za pomaganje oko problema sa kompom.
10-11-2009, 19:44
Paran0a
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Spoznala sam da me glazba prije spavanja totalno razbudi :/
A mene uspava.
OVo..Uvijek zaspim sa slusalicama na usima :(
10-11-2009, 20:02
Sonic_Moronic
Znam kako ti je. :(
10-11-2009, 20:40
RIDER32
= Citat =:
Izvorno postao 1GBRAM
spoznah da maybe imam šanse kod jedne cure...
Blago ti se :(
Spoznao sam da sam sebe nerazumijem u previše situacija :(
:(
10-11-2009, 20:45
Deadwalker
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
= Citat =:
Izvorno postao 1GBRAM
spoznah da maybe imam šanse kod jedne cure...
Blago ti se :(
Spoznao sam da sam sebe nerazumijem u previše situacija :(
:(
eh...poznato nazalost :( ...bit ce bolje
10-11-2009, 20:56
loo
Spoznah da ipak ima mjesta još da mogu s školom na interliber :killyou: :killyou:
10-11-2009, 20:57
majstoro
da sam sve bolji u c walku
11-11-2009, 07:54
RIDER32
Da sam se razbolio :( nezna sta je ali može biti da je prehlada, svinjska gripa ili maci kasalj...
11-11-2009, 11:11
skilz
spoznah da mi je torrent za mw2 na 85 %
11-11-2009, 13:06
cham3leon
Spoznao sam da će skilz dobiti ban :>
11-11-2009, 13:12
Delirium
Da idem na Interliber u subotu
11-11-2009, 14:49
Arbiter of Change
Da mi se Hrvatska Pošta strelovito penje po listi kandidata za odstrel. Em mi poštari ne nose pošiljke na vrata jer živim u zgradi pa im se ne da penjati jadnima (jedan je nosio, ali su ga izgleda po Hot Fuzz logici preselili), em mi ne znaju ni obavijesti o prispijeću staviti u sandučić kako spada (čitaj, trebaš nositi rasvjetu da bi vidio papir koliko ga zabije u sandučić).
Naravno, paket u pitanju je Dragon Age... pain, lots of pain.
11-11-2009, 14:55
Electromaster
I ti se žališ?
Kod mene u pošti radi samo jedna ženska, i ona nema vremena biti na šalteru i raznositi poštu, pa ju pošalje po random susjedu koji prođe pokraj pošte. Ne moram ni spominjati da pola računa nikad ni ne dobijem, a par puta se dogodilo da mi je pošta [uključujući i neke pravne stvari sa suda, o podjeli ostavštine i tako to]Sdošla u kuću otvorene, rascjepane koverte. Kao, nisu bili sigurni kome točno treba dostaviti, pa su provjerili po sadržaju. Divno.
11-11-2009, 14:59
Arbiter of Change
Ti onda živiš u nekoj selendri, ovo moje se odnosi za koliko-toliko normalan grad. :)
11-11-2009, 15:01
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ti onda živiš u nekoj selendri
Ne podsjećaj me. :(
11-11-2009, 15:03
cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I ti se žališ?
Kod mene u pošti radi samo jedna ženska, i ona nema vremena biti na šalteru i raznositi poštu, pa ju pošalje po random susjedu koji prođe pokraj pošte. Ne moram ni spominjati da pola računa nikad ni ne dobijem, a par puta se dogodilo da mi je pošta [uključujući i neke pravne stvari sa suda, o podjeli ostavštine i tako to]Sdošla u kuću otvorene, rascjepane koverte. Kao, nisu bili sigurni kome točno treba dostaviti, pa su provjerili po sadržaju. Divno.
O bokte, pa toga nema ni u najgorim zabitima gorskog kotara, ono, stvarno...
11-11-2009, 15:04
Raz
Predo, počinjem te sve više žaliti.
11-11-2009, 15:06
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovo je bilo nepotrebno okrutno. :(
11-11-2009, 15:10
Raz
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovo je bilo nepotrebno okrutno. :(
Lol, nisam mislio ništa lošeg *hug*. Well, i sam kažeš u kakvom kraju živiš.
11-11-2009, 15:45
cham3leon
Ma ne mogu vjerovat da je ta Korčula tako sirova. Mislim, nije toliko izolirana ni pusta ko Lika i slični krajevi.
11-11-2009, 16:06
Carp
da ce me stari opet hamprcit u vezi kobasica! pa ja jeb3n0 ne vjerujem!
11-11-2009, 16:33
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma ne mogu vjerovat da je ta Korčula tako sirova. Mislim, nije toliko izolirana ni pusta ko Lika i slični krajevi.
Dakle, živim na otoku Korčuli, u selu Žrnovu udaljenom nekih 4km od grada Korčule. Mjesto se ne nalazi na obali, nego više prema središtu otoka, tako da je, čak i što se turizma tiče, minimalno razvijeno. Od nekih ono ustanova, ima maleni i jadan vrtić, osnovnu školu [sa svih osam razreda, ali u njima nema gotovo nikoga], te poštu. U selu su i dvije trgovine, jedan birc, poneka konoba/wannabe restoran, kao i par apartmana. Iako površinski zauzima relativno dosta mjesta [naspram drugih sela ovdje]Spola toga su stare i napuštene kuće, ili pak vrtovi, kućice za koze i što sve ne. Ima oko 1000 stanovnika, koji svojim mentalitetom [a dobar dio njih i svojom dobi]Sspadaju u neko prošlo stoljeće. All in all, teška je vukojebina.
S druge strane, Sonik me prezire jer živim praktički na rubu šume koja inače prekriva poveći dio otoka i tako to. ^^
11-11-2009, 16:36
Kid A
skilz,ohladi se malo i drugi put bolje procitaj pravila foruma.
11-11-2009, 23:10
RIDER32
Da imam temperaturu 37 sa 7 °C :(
11-11-2009, 23:14
Kid A
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dakle, živim na otoku Korčuli, u selu Žrnovu udaljenom nekih 4km od grada Korčule. Mjesto se ne nalazi na obali, nego više prema središtu otoka, tako da je, čak i što se turizma tiče, minimalno razvijeno. Od nekih ono ustanova, ima maleni i jadan vrtić, osnovnu školu [sa svih osam razreda, ali u njima nema gotovo nikoga], te poštu. U selu su i dvije trgovine, jedan birc, poneka konoba/wannabe restoran, kao i par apartmana. Iako površinski zauzima relativno dosta mjesta [naspram drugih sela ovdje]Spola toga su stare i napuštene kuće, ili pak vrtovi, kućice za koze i što sve ne. Ima oko 1000 stanovnika, koji svojim mentalitetom [a dobar dio njih i svojom dobi]Sspadaju u neko prošlo stoljeće. All in all, teška je vukojebina.
S druge strane, Sonik me prezire jer živim praktički na rubu šume koja inače prekriva poveći dio otoka i tako to. ^^
Tvoj zivot je bol.
11-11-2009, 23:23
croat1gamer
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Da imam temperaturu 37 sa 7 °C :(
Bice da je svinjska.
11-11-2009, 23:50
RIDER32
Može biti :)
Ali dan prije toga sam pokisao i onda i podosta vremena sam sjedio u boxericama i vesti na hladnom pa mi je ovo logicnije...
12-11-2009, 10:44
TeraBajt
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Tvoj zivot je bol.
SAV MOJ BOL SAV MOJ BOL SAV MOJ BOL SAV MOJ BOL
12-11-2009, 12:14
Death By Sexy
Interliber ove godine saka... Nisam ništa našao, kupio 3 one male knjigice: fil jezika, dawkins i sebični gen i heidegger, habermas i mobitel..
Bacio oko na pcp arenu, al bilo pred zatvaranje pa nije bilo nešto aktivno.