Dwarf Fortress :D
Printable View
Dwarf Fortress :D
zemlja snova.= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
očeš rec da ne postoje zabavne 2D igre?
ne, nego zemlja snova dobra platforma.. evo - http://www.megaupload.com/?d=O0TGUBUC
ima i nova verzija
ff tactics, super mario3, advance wars, felix, world of goo, fallout 1&2, arkanoid, micro machines, contra, starcraft/warcraft,= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
pokemon rbg, pong, portal(flash), bloons tower defense, freerider2, desperados...
heh, thx =)
Trebam novi RPG za PC. :)
Pomagajte, komšije (uzmite u obzir da sam se danas skinuo sa DA:O i da sam već odigrao dobar dio RPG-ova). IB Wedran preporuči nešto iz '80-ih.
Prošle godine nije izašlo previše rpg-ova, Mozes odigrat Risen, samo neznam kako ce ti sjesti nakon DA:O-a jerbo smo ga nas par igrali prije Draogn Age-a da ubijemo vrijeme čekanja, ili Divinity II:Ego Draconis, koji je po meni ispao blago razočaravajuće tako da rađe odigraj Divine Divinity ili Beyond Divinity, ako ti se igra ta franšiza.
Edit: Inače ja sam igram Witchera u isčekivanju ME 2, a nakon ME2 igram Vampire The Masquerade - Redemption
Eschalon Book 1 (imam dojam da si sve ostalo što znam odigrao ;) )
Dajte mi bilo koji OK 2D RPG koji podržava veliku rezoluciju. Po mogućnosti da nije asian ili tako nesto.
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Igrao sam sve ove iznad (Risen trenutno nemam volje jer mi nekako nije legao premda je legitiman Gothic nastavak, a Ego Draconis je loš, jednostavno loš i šlampavo izveden), zato i jesam u škripcu. Dajte još neke, ovako malo nepoznate naslove.= Citat =:
Izvorno postao Raz
ne znam šta da ti kažem.. quest for glory 5? odigraj nešto ponovo, hihi.
Igra nije savršena, a studio je također mlad, no ako ti se Eschalon Book I kojim slučajem svidi, evo intervjuSza nadolazeči Book II.
Inače... blog sa indie rpg igrama, možda nađeš nešto za sebe.
Od mainstream RPG-a... neznam, Silverfall? (iako, meni nije bio nešto posebno). Imaš i Diablo-like Torchlight ako ga nisi probao.
Igrao Silverfall. Ništa, zaglavio onda do ME2 izgleda. :)
Možda nešto ne-RPG nađem ili repriziram.
Ma, ja se vratio na F.E.A.R. II i Dead Space, već par dana nemam volje niš posebno igrat kad znam da dolazi Mass Effect 2.
Može neki top-down RPG sličan Falloutu, ne po settingu, već da ima odličnu priču, dobar grafički stil i razvijen RPG sustav. A da nije Eschalon kojeg sam počeo igrati danas. Zapravo, može bilo koji dobar Indie RPG, s obzirom da u životu nisam odigrao nijedan, izuzev Eschalona.
Jagged Alliance ako želiš nešto hardc0re. :)
Indie RPG-ovima nisam još izdvojio previše vremena pa evo link, možda nađeš nešto korisnog.
http://www.gametunnel.com/rpg-game-reviews.php
trazim igru nesto tipa uncharteda koji je za ps3?
A nema baš takvih igara. Eventualno bi mogao probati Gears of war, ali on je sličan po malo čemu... Doduše, ako nisi odigrao ove novije tomb raidere, mogao bi...
ma jesam odigrao sam,takve igre su mi ok!samo nema bas nes slicno tome :wink:
Pitfall:The lost expedition :D= Citat =:
Izvorno postao armagedon
Može neki RPG,ne novi,neki stari,bitno je da je dobar a da ga ja nisam igrao.Fallout,Diablo 1 i 2,Dungeon Siege sam igrao,znači sve ostale kvalitetne RPG možete preporučit :D.
Neverwinter Nights, Icewind Dale, Baldurs Gate, The Temple of Elemental Evil, Arx Fatalis, Jagged Alliance
Thx puno Raz :D.
lol tnx :D= Citat =:
Izvorno postao hvedran
Fable, Dragon Age: Origins, Torchlight, Oblivion...= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jos da spomenem neke koje nisam probao: Witcher, Mass Effect, Morrowind...
Iskreno ti preporučam Fable, kao što je neki recenzent rekao: RPG igre su obično jako predvidive, no Fable je potpuna suprotnost, skoro smo ga smijestili u akcijske avanture.
Stvarno taj Molyneux čini čuda. Spoj humora, grafika, muzike, zvukova, sinkronizacije u engleskom akcentu je jednostavno predivan. Ova igra će te natjerati da je odigraš više puta. Ako si srečan vlasnik 360, preporučujem Fable 2.
DISCLAIMER: ne, nisam bot : )
Već me sram stalno pisati ali: Arcanum= Citat =:
Izvorno postao la50
Ali imam preporuku: najprije odigraj sve kaj misliš jer Arcanum je tolko dobar da budu ti ostale poslije njega djelovale mlako :D
Igrao sam dobra 4 sata mass effect 2. I mogu potvrditi da je igra s(a)vršenstvo
Apsolutno, Molyneux je genij. Ne suzdržavaju ga žanrovske granice i pravila.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Arcanum je zaista :pray: iako je malo bugovit. A i težak je dosta. I dugotrajan.
Rudeboy hvala na preporukama.Fable sam prešao jedno 3 puta,DAO sam isto prešao,Torchlight nisam zaigrao a Oblivion mi se ne sviđa...sad igram Icewind Dale pa kad budem završio s njim(jednog dana) budem započeo ove ostale klasike :D.