Sjecam se da je pingvin imao tak neke RAM-e, mislim da je na kraju ispalo da bi mu slali iz tajvana pa je dobio nove ili tak nes
Printable View
i meni je prošle godine otišao RAM, ove burazu na laptopu...zanimljivo da su svi bili Kingston
DDR (1), Corsairov. Poslao im u Nizozemsku u servis, poslali mi ga natrag, ALI... Kreteni su stavili da ja preuzimam sve troškove poštarine, plus slali su preko špedicije pa sam još imao i problema s carinom tako da im se to sve vratilo natrag. Ispalo je da bi trebao dati preko soma kuna za 2GB RAM-a koje bi trebao dobiti besplatno.
Sad smo u EU pa takvih problema ne bi trebalo biti, ali pazi ako se radi o slanju u SAD ili Azijske zemlje.
Primit će mi ADM reklamaciju, pitao sam. Nego, interesantna stvar: Usput sam kupio novi modul od 4 gige nadajući se da se neće mnogo promijeniti, međutim, Opera se kreša vrlo često, u KSP-u se počelo blesirati sve od UI-ja do time warpa, u nekim igrama zvuk ne radi kako treba ili jako štekaju. To je na Windowsu, na Macu sve zasad radi isto.
Zna li netko kakvu dobru stranicu za elektropneumatiku? Trebaju mi ideje za maturski rad.
Tebi je matična u banani.
Ha, može biti problem čak i u procesoru jer se na njemu nalazi memorijski kotroler. Definitivno je sve sumnjivo kad ima problema sa dvije različite memorije.
I sad kako to onda testirati? Nemam druge DDR3 ploče, mogu jedino napraviti memtest sa ovom sadašnjom memorijom i sa obadvije pa da vidimo.
EDIT: Sad gledam u windowsima, piše da je instalirano 3.88 GB rama (4 giga je keks). Čisto ovako nasumično, stavio sam taj novi keks u drukčiji slot nego ovaj koji ne radi, ako to ima kakve veze.
tako i meni pise:)
apdejt: danas rikli i ovi novi rami, očito je problem sa matičnom/procesorom, baš mi je to trebalo. Sad mi ne ostaje drugo nego da šaljem sve njima...
Siguran sam da Marijanovic ima prste u svemu tome. Nikome ne crkavaju komponente kompa osim ako on nije nekako povezan. Frajer bi uspio pokvariti kućište.
A matična je baš crna i lijepa.
Poslastica...
:rotfl:
Subscribed
Recenzirao je bijele slušalice na hrvatskom i zatim te iste na engleskom. Black. Pretty.
egmlšgmqoqtšjoqetzj+pqekđpqef,fč,čfqekđpgkp q3tzkđpq4zkđpz24kšpz24z24z
Vedran nisam znao da si njegov fanboj :D
" Za povoljne Steam/Origin/uPlay igre, XBox live kodove i slično posjetite:
https://www.g2a.com/r/191x7 "
:)
Cijelo jutro gledam Marijanovica. Ja bi tog čovjeka tukao iz čiste zabave.
jedva ga razumijem šta priča na engleskom.
shit is weird.
but epic fun.
Šteta što nema facecam na unboxinzima
:D
Sto zajebavate covjeka, i onda se cudite sto vam se pokvari hardware :)
Čekaj malo. Frajer recenzira nekakvo kućište za hard i veli da proizvođač daje dvije godine garancije, ali hrvatski dobavljač daje 12 mjeseci garancije. I onda na kraju veli da kućište košta 70 kuna.
Jebote, da radim u tom dućanu i da mi dođe Marijanović reklamirati kućište za disk ili bilo što drugo što košta 70 kuna, izvadio bih tih 70 kuna iz vlastitog džepa, zagurao mu to u usta i onda ga isprebijao ko majmuna.
Pa nemreš mi bit tak analan čak i ako si Marijanović.
Matična je totalno pošandrcala. Bacila je memory fail signal kad sam jutros pokušao upalit, a večeras kad sam opet probao, neki totalno dvadeseti beepcode. Poslat ću sutra ili kada već poštom u ADM sve skupa na reklamaciju. Čak i procesor, iako nije do njega sigurno.
baš je dobar marijanović
Samo mi nije jasno jel kupio iste slušalice druge boje samo da ih može otpakirat na engleskom?
:D
Frend kupuje polovni PS3, našao jednog povoljno, ali je jailbreakan. On želi igrat online i već ima neke original igre, pa ga zanima dal je moguće te igre igrat online iako je PS jailbreakan?
ovisi na koji način je modiran/jailbreakan...pa nek pita tipa koji prodaje dal se može bez problema igrat online...
e sad. kako to najjednostavnije objasniti...
probat cu ovako. zbog xy razloga dali je moguce sljedece ----> spojiti wifiem zyxelov ruter na siemensov koji ima net. i sa zyxela spojiti kablom na komp koji nema wifi. udaljenost 20-ak metara.
Moguće je uz konfiguraciju routera, zyxela pretvaraš u access point. Radio sam to par puta sa thomsonom nakon guglanja uputa. Nije baš jednostavno za početnika, iskreno zaboravio sam i princip podešavanja ali može se pod uvjetom da je na tih 20 metera dobar signal. Guglaj upute ili možda jednostavnije, kupi dobru wlan karticu.
wlan kartica 300 kn. a ovo sve imam doma. a signal je dobar. jer imam laptop do kompa i hvatam odlican signal. i sad trenutno shaream net preko lana na komp. ali problem je sta laptop mora biti upaljen da bi imao net...
Ma za 150 kn kupiš odličnu wlan karticu, čak i za manje. Ali OK ti je ideja da iskoristiš zyxela...potrudi se pronaći upute, izvedivo je.
hm cudno.
jucer sam bio u chipoteci i nudili mi za 300 kn. bio sam u jos jednoj trgovini i nudi mi usb wlan od 150 i kaze da je jeftiniji od vecini wlan kartica...
i sad nadem ovo: http://www.futura-it.hr/katalog/mrez...pl-tl-wn751nd/
jel se ta isplati?
Ha zašto ne, guglaj recenzije ili mišljenja. Također provjeri ovdje ponudu, ima dobar izbor.
http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_32_396_399
Što je sa onim wifi adapterima koji se uštekavaju u ethernet? Ako možeš tako nešto naći, vjerojatno je bolje od USB ili PCI kartica, funkcionira tako da računalo prepoznaje kao da je u ethernet vezi i ne treba nikakve drivere za uređaj ni ništa slično, nego sve hendla sam adapter.