Trenutno se pitam da li mi se isplati učiti, pošto me sutra budu sve pitali.
Printable View
Trenutno se pitam da li mi se isplati učiti, pošto me sutra budu sve pitali.
mozda nesto malo....
Igram heroja 3,a osjecam se nekako zapanjujuce.
Vratio se iz menze,idem malo za komp pa cu objesiti veš,predati račune,otići do Algoritma i malo učit elektrotehniku...fuuuuuun -.-
Igra mi se nešto Z ali ideja da ću za pokretanje igre na Win 7 potrošiti više vremena nego li na prelaženje iste lagano me ubija u pojam. :(
Upravo se malo provozao na motoru, koji neopisivi osjećaj nakon tjedan i tjedana ove glupe zime.
Čitam white dwarf i novi skaven armybook..sad cu malo na team fortress 2 i onda ucenje elektrotehnike :/..osjecam se dobro.
Prva vožnja biciklom ove godine. Super je.
Spremam se za kurvanje.
mob surfanj, a cili dan san u kurcu , ne osjecan se dobro :S
Saznao da sam začet zbog pijančevanja, genijalno.
ti to ozbiljno ili??
Završio osmosatni lan party, nemrem više gledat :) Half fakat rula sve fps-ove.
:pray:
Hej barem nisi bio "drugi pokušaj" :P,da prvi lik nije krepo mene ne bi bilo.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Skidam podatke za ref iz biologije
Trgam sve žive žice da se u Drop C naštimam, sve mi zvuči onako ŽBLJONG.... Mora da je do debljine :|
Radim esej iz engleskog.
Opet će me dropati? :D= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Inače, osjećam se osrednje solidno i planiram ići gledati TV, nisam dugo.
Trebao bi učiti pun fifi za sutra,a ne da mi se.
Osjećam se usrano zbog toga...
Ne daju mi hrvatsko državljanstvo u ERepublik, nisam ja kriv što sam prebjegao u Norvešku da zaradim malo para. Sad bi se vratio u domovinu, šmrc. :(
lezin bolestan, znajuc da ujtra moran u jebenu skolu,prvi sat ispit iz matise, za dobrodoslicu.....
Pijem čaj i čitam Terry Pratchetta
dobro ga citas xP
Zgažena, završila još jedna upala bubrega, sad me temperatura pere i stara mi neda da idem na koncert u Varaždin :(
Well, ja budem otišla ipak, jednom se živi xD
I jednom umire.
Da xD
on ti oce rec da ne ides na koncert nego da pazis na zdravlje jer ako umres falit ces mu :oops:
Wait..what what WHAT..tko ti je dopustio da izvlacis koncepte iz moji recenica O__o
aa cek ti nebi da ona zna da ti se svida, srry nece se ponovit :D
O___o
I need some drink nao.
Znao sam da ces odma doc :D samo si ceko. Ima da das malo kad dodjem ponovo u Bg da vidim kakva je dedina radja :D
Na studomatu rok za prijavu ispita bio jucer, ispit je sutra; idem ja prijavit i naravno nemogu. Cekam odgovor asistenata na forumu faksa. Le fuu.
Upravo doso iz skole. Umoran sam.
Mamuram :'(
Ubio sam se sinoc ko sveta zemlja.
Sad igram Psychonautse na mute lol
na praksi sam,visim na forumu,dosadno je i vrat me boli
nema nikoga na forumu....
EDIT krivi tab kriva tema xD
Ucim njemacki, pisem test danas.
http://www.newgrounds.com/portal/view/416353
Pokušavam dobiti grand master u svakom. JOŠ SAMO MALO.