Već si stavio ovu :)
Printable View
Već si stavio ovu :)
slika sa jackom 10/10 bodova !! zbog jacka ofc :P
A di je brada? :(
Mislio je na braduSbradu. Da, i ja sam očekivao bradu.. :'(
Zakržljao ko i ja u tom pogledu :D, 22 godine skoro i 40 dlaka na bradi :(
Same here. Moram se brijat, ali ne bih mogao pustiti ama baš nikakve brkove ni bradu.
Ane, ako se ne obrijem svaka dva dana, izgledam ko jako nadobudni klinac iz prvog razreda srednje, trč trč pa dlaka rekla bi moja frendica -.-'= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Haha kako su mi smijesni decki koji nemaju dlaka na licu, pa se kao "zapuste" a ni ne skuži se xD šta će vam žileti, pa to gumicom obrišite :D
Also strik3r <3
Would love to, ali ako mi je duža od 3 milimetra, aparatom ne ide, a žiletom se svaki put porežem, tako da nema ništa pozitivno kod moje brade :(= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Uslikat cu se ja jednom s bradom
Ja napunio 17 prije 2 dana, imao sam bradu od 5. mjeseca :S, obrijao sam se prije 5 dana i sad jedva čekam da mi opet naraste, ne mogu ja bez brade kakva god bila.
A inače nije ni gusta ni rijetka, mogla bi biti gušća, ali zasigurno nije rijetka, i dobro stoji na meni :).
sry na double postu...
Ja napunio 17 prije 2 dana, imao sam bradu od 5. mjeseca :S, obrijao sam se prije 5 dana i sad jedva čekam da mi opet naraste, ne mogu ja bez brade kakva god bila.
A inače nije ni gusta ni rijetka, mogla bi biti gušća, ali zasigurno nije rijetka, i dobro stoji na meni :).
talking about brada?
http://img543.imageshack.us/img543/5743/123jy.jpg
Moja je veoma slična.
Znaci isto si lijep covjek?
Naravno :D Majko jedva čekam kad naraste opet, mislim da ću sad iz fore pustiti lincolnušu...
jel ima tema "brada i brkovi" ili tako nešto?
sick jel tebi sta wolverine u rodu?
:( :( :(= Citat =:
Izvorno postao angel eye
I share your pain. :(= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Kad kažem smiješni, mislim da je to nešto pozitivno :(
Sick Bradonja haha :D
Ako ima imalo humora u jadu, onda da :D
Najgora stvar kod brade je sto dok ides dolje moze da se zapetlja :(
Jedino ako ti utera skroz do grla, inace ne
O cemu ti pricas :?
:rotfl: :rotfl:
Jebem ti bogove umro sam
uzmi si novi žilet ;)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
inače, najviše sam puštao bradu 2 tjedna, sad krajem devetog mjeseca, možda čak negdje i imam sliku
Samo se na gamerskom forumu ljudi mogu hvaliti činjenicom da su u stanju pustit bradu :pray:
Ja pustam hlace, efikasnije je,nikad mi nisu male.
Get cultured: grow a beard.
Moja brada raste od 7. mjeseca. Zasad nije prešla 2 milimetra :(
Fix'd= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
nekome jednostavno stoji, već sam rekao da sam imao bradu od 5. mjeseca i kad sam se obrijao prije 5 dana svi ljudi od roditelja do cure preko bake i tete su mi rekli da mi bolje stoji brada, tako da :)
p.jebeni.s. mrzim ovaj obični smiley, prenapadan je, umjesto da lik napravi malu smješkajuću facu on se iskesi...
Kameleone, da ti u danom trenutku avatar nije bio crven benao bih te.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 6235_n.jpg
ja na harmonici i pored mene mlađi braco :)
oooo
jerry se vratio sa bradom! :)
I osmijehom!
Prijatelj lijevo, ja desno.
disi sistematik :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
http://b.imagehost.org/0787/DSC0000011.jpg
Dosađivanje na satu rvackog~
Wtf, bar ne licis na bilo kog drugog osim na sebe, kad bi se usporedjivalo s prijasnjim slikama