Kudos.
Printable View
Kudos.
ali ti imas xp?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pa da. Nikad nisam rekao da ga nemam
Ja sam do prije neke 2 godine imao 256mb rama i ge force 2 grafičku sa 64mb. Nadmašite to!
Najtužnije od svega je šta je za to podjednako kriva loša optimizacija Fifenke i Windows7 koji nenormalno guta RAM-e. Pogotovo mi je milo oko srca kad se pojavi onaj šugavi proces koji mi oduzima pun kurac memorije i CPU-a i još pritom vrti hard ko lud nekih 5-10 minuta da bi rezultat toga svega bila poručica u trayu koja mi kaže da mogu skinut nove updateove. Zabijte si u guzicu i updateove i takve procese.
Zato fino staviš Windows Update servis na manualno i pokrećeš ga jednom mjesečno.
Šta se Windowsi trebaju updateat?
E vidiš... Ma sad ću ja tokom praznika bacit friške windowse i dovest sve u red.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
A kako ja imam Win 7, 3gb RAM-a i nula takvih problema?
Prije 3 godine bio jedno 8 mjeseci primoran koristiti celer 333 i 56k net.= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Očito ne igraš Fifu ili krajzis.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Igram druge stvari. D:
Lajk, Supreme Commandera na full~
I trenutno Dead Space. D:
Iako oke, budem nekad probao krajzis~
4 gige rama ovdje, Windows 7 ultimate sa svim novim updateima.
Nerijetko instaliram 2 igre u isto vrijeme i imam još par procesa otvorenih.
Übergamer
Mi u Srbiji imamo bolje kompove i kvalitetnije komponente.
Kad ne trošite novce na kupanje i takve gluposti.
Zbog toga i pijemo kafe sa reptilima.
Šta kaže krokodil Krešo?
Da si naporan.
Samo se ljuti što mu stalno lajkam statuse po fejsu.
Zvucnici mi pojedose zivce. U milimetar moram namjestati volume da mi se cuje podjednako iz oba zvucnika
Join the club.
Hah. Ja koristim slusalice + subwoofer.
Ja imam zvučnike na dosta jako i onda samo reguliram sa glasnoćom u windowsima. Volume +/- tipke na tipkovnici su zakon.
Tak nekak i ja. Zvucnici cu cijelo vrijeme na jednog glasnoci samo rihtam volume na jutjubu/skajpu/wmpu... Prelijen sam ispruzit ruku do zvucnika.
Meni registrira lijevi zvučnik kao desni, a desni kao lijevi.
Also, ja sam alternativno đubre pa još uvijek imam XP Home edition.
Lošija kvaliteta tako bokte, šalješ slabiji signal i onda ga raspaljuješ. Bolje je obrnuto.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Inače, i ja isto većinu vremena koristim slušalice, koje i podešavam preko potenciometra na zvučnicima.
Na sreću, na njima tada nema problema sa zvukom.
@Chupa
To si ti nešto sjebo u postavkama.
Ne, nego sam desni stavio lijevo a lijevi desno.
E, pa onda si sjebo u postavkama što si stavio ispravno.
Znam, ali ionako imam crappy zvučnike od 50 kuna stare 11 godina. Za bilo šta bolje ionako nemam mjesta, a nisam ni toliki fag za kvalitetu zvuka.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pljujem na sudce, Haye je bio bolji od Klička :(
Ni ti mu se to nebi usudio reć.
Kilčko jede crnce za doručak.
Dosadni konobari!!!!
Oću jeb*no piće i makni se od mene, ali ne, glupan mi uleti s nekom spikom i onda se uvrijedi kad ka pošalješ u 3pm na fin način!
Lol,pa šta ti je uletio?
Htio ga zbarit, a Frky se neda!
A Frky se vazda voli igrati da je težak za osvojit.
Hebemti Postani student i njihove sisteme. Kako je moguce da padam na listi ako je jucer bio zadnji dan za prijavu fakulteta!? :S
Nemoj srat da su te izgurali?
zadnji dan za prijavu fakulteta je bio daaaaaaaaaaaaaaaaavno