Da, ecchi dodaje umjetničkom dojmu.
Printable View
Da, ecchi dodaje umjetničkom dojmu.
;D
Inače, nije mi toliko interesantno gledati pantsu svakih 5 sekundi, ali fora je koliko se dobre komedije može razviti oko istog tog ecchija, ako autori znaju što rade. Umisho i Desert Punk su odlični primjeri, recimo... Neki likovi tamo takve pervezarije izvaljuju da je to za nevjerovati. ^^
Inače, izašao je chapter 3 Candy Boy-a, mange rađene po najslađem wannabe yuri twincest animeu ikad. <3
Sve je to super, ali ja sam i tako trollao u zadnjim "moj animej je bolji a ti gledaš male japanske curice" raspravama. Ono lol, pokušavamo odrediti koja je kvalitetnija od nekoliko serija koje se samo natječu da bolje predstave svoje klišeje. Koga briga, uživaj i tojeto.
Evo, u Bebopu me iritiraju neke stvari koje se ponavljaju u takvim animejima (i serijama općenito), a recimo u novima ne. Poput totalne nepovezanosti epizoda gdje često ne kužiš jesu li uopće dobili nagradu i zašto im baš uvijek fali love. Tako da i da tu vidim mnogo klišeja, ali baš me briga.
:pray:
Koji ste vi bogovi e
TV Ecchi je mrtav, dotukla ga je cenzura (Sora no woto je navodno u originalu neki soft-core ecchi tako da će ekipa za "pravu" verziju morati čekati DVD izdanje) , a i moe~ će uskoro za njim koliko se pretjeruje i ubacuje svugdje (danas je čini se postao standard da anime mora imati i jednog iznimno moe lika, pored svih ostalih stereotipova industrije (kao što je Sonic rekao "bookworm u vrtiću?". Rajt)). Nema kvalitete u ovim animejima, samo "šok vrijednost" i već prokušane formule.
@Raz:
Ja osobno ne podnosim Haruhi zbog junakinje jer mi stvarno nije jasno kako bi to ona trebala nama biti draga kao lik.
Da sam ja zadužen za nju jednostavno bi je klonirao i spičio originalu jedan metak u čelu. :)
Mudri Arby je mudar.
Inače, da pojasnim što sam rekao u prošlom postu jer vjerojatno zvuči kao glupost. Smeta me kad je u bilokakvoj seriji neodređen timeline, tako da ne znaš da li se slijedeća epizoda događa dan kasnije ili za pola godine. Ostavljene su samo minimalne poveznice sa bivšim događajima, a oni kao takvi se više uopće ne spominju.
To mi nikad nije bilo jasno i liči mi na trik kojim se olakšava "ulazak" u seriju ako je nisi gledao od početka.
Evo, Star Trek mi je dobar primjer toga pa ću njega uzeti. U jednoj epizodi lik doživi neko nevjerojatno iskustvo koje bi trebalo promijeniti način na koji ga posada doživljava, i njegov život općenito. Ali u slijedećoj epizodi ništa od toga ne ostane i kreće se od nekog "defaulta". Ide mi na živce.
Nije ni meni baš draga (drugu sezonu nisam još pogledao, no sumnjam da se promijenila), baš kao i tsundere iz Bakemonogatari na koju svi fapaju. Likica iz Toradore je s druge strane čist ok.
To je zbog epizodne strukture animeja kakve viđamo u američkim sitcom serijama. Nije bitno jesu li dobili i kako su dobili, nego čisto jer imaju ili nemaju para. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
I da, kao što sonik kaže:
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
E, baš to. Takva struktura previše ograničava i teško je iz nje izvući nešto originalno.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ono, serija zahtjeva od tebe da se koncentriraš na trenutni događaj, makar se možda u prošloj epizodi dogodilo nešto čak kontradiktorno trenutnom događaju.
@Sonic_Moronic:
To nije problem, to je samo epizodni pristup radnji kojeg neke serije koriste (Star Trek je oduvijek bio takav, iako postoje poveznice čak i između sezona, Andromeda je sve više postajala takva nakon 1. sezone, itd... SF primjeri, kad si se već uhvatio). Iskreno, ja toga nisam baš vidio u animejima van harem i drugih moe uradaka (recimo, Lucky Star i Azumanga Daioh su namjerno takvima napravljene jer su fokusirane na slice-of-life). Casual faggotsi su i anime industriju uništili... /sad panda.
Jednostavno, drugačija naracija i osobne preference. :)
Da, takav pristup daje naglasak na čistu zabavu i tojeto. Dok gledam samu epizodu, ništa od ovoga me ne dira i super mi je, a sad mi ovako možemo razmišljati unedogled jer zaboravimo koliko smo zapravo uživali.
Jel', teško je prosječnom gledatelju prisjećati se svega što se dogodilo prije i izvlačiti neke zaključke i opravdanja, pa je takav pristup čisti zabavni no-brainer.
Što se tiče Haruhi, da sad opet gledam anime sigurno mi ne bi bila iritantna i u tom trenutku bi našao razna opravdanja za njezina ponašanja jer je jednostavno radikalna. Previše razmišljamo. :)
Jedan od razloga zašto sam prestao gledat serijal negdje na polovici, nije to za mene. Damn, Samurai Champloo nikak da pogledam do kraja :o= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nego, sonic... kaniš li pratit Ookami Kakushi (aka. higurashi klon)?
The more the merrier. Bilo bi mnogo zabavnije da većina počne gledat pa da nakon svake epizode imamo rasprave kako-i-zbog-čega-je-koji-lik-poginuo :)
Znaš da ja ne pratim... Čekam da prođe hype. Oldfag. :)
Daww... prati li osim prede i mene barem Arby još?
kad-tad cu ga pogledat sigurno ^^= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pratim ja ookamikushi
one piece je izaso
http://mangastream.com/read/one_piece/570-25/1
EDIT:
i naruto je vani http://mangastream.com/read/naruto/478-26/1
kad smo vec kod toga, di je novi FMA :@
obicno bude ponedjeljkom.
Pa, ovaj ponedjeljak je izašla epizoda 39? Imaš na Animetake...
Inače, rofl na jednu Railgun slikicu...
:P
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Omg kako su brzi. OneManga i MangaFox još uvijek nemaju chaptere...odoh čitat, puno hvala na linku!= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Pa i izasao je u pon= Citat =:
Izvorno postao Norther
Omg kako dobri chapteri one piecea i naruta, neznam koji je bolji. Čisti epic :pray:
Konačno sam skužio na kojem chapteru one piece mange je došao anime, odnosno 433. epizoda anime je 532. chapter mange, ako kojim slučajem kog zanima a nije znao ^^
Izašla je druga epizoda Vampire Bunda, kao i Baka to Test!
Damn, previše ongoing animea gledam ove sezone, počeli su mi se skupljati zaostatci... ;(
In other news, 4chan pretvara uspoređivanje Sora no Woto s drugim animejima u nauku.
ah, nije izaso na eklipsu a od tamo inace gledam.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Vjerojatno će danas... pošto je nova opening i ending pjesma stavljena, treba im vremena da naprave karaoke. :)
Novi op i ed su mi dobri, pjesme mi nekako mi više pašu u atmosferu FMA za razliku od prošlih. Sama je epizoda onako... ok. Velik je dio epizode objašnjenje događaja iz prethodne.
Ma gledaš subbse koji 1. izađu. :)
Nije da razumiješ japanski pa ćeš prepoznati greške ili da je neko filozofsko djelo (pun) pa su nijanse u prijevodu strahovito bitne.
Inače, ovaj zadnji FMA:B OP mi se najmanje dopada jer je zvuči najviše generic od sva 4 do sada, ali čak i u najgorem izdanju japanske pjesme imaju izvanrednu dinamiku i dobro prenose osjećaje. Valjda jer (na sreću) ne razumijemo ionako besmislene lyricse.
Pogledao drugu epizodu The Pantsunatora... Ovaj, Chu-Bra. :)
Naya-chan hentai!
So...
I beg to differ!= Citat =:
Ukratko, kako vam zvuči loli oppai u prvom planu, bez ikakve cenzure?
Izuzev toga, epizoda se vrti oko drame s Yako i njenom dilemom o nošenju grudnjaka. Kao što ekipa s MAL-a kaže, ovaj anime, uz sav fanservice ikad, prije ostavlja dojam educational showa o donjem rublju za trinaestogodišnje curice.
Usput, lulek na yuri vision scene:
Ćuti, kod loli ionako nemaš što cenzurirati, kao što nova Vampire Bud epizoda i demonstrira. :)
Zvuči kao Strike Witches... sa dodatkom gaćica :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Eda... nabavio Ga Rei Zero uncensored verziju... moar blood! http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Joj da, tu verziju i ja imam, brutala ^^
Damn, još nisam stigao pogledati. Iako ovo moje nije full flat-chested loli, nego A cup ili neš... :P= Citat =:
Blood... Right. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Odakle si ju nabavio, bakabt?
Što se Strike Witches tiče, lul na translation fail kod slogana za Funimaton američku verziju animea, preveli su nešto što glasi otprilike ''They're not pantsu so it's not embarrassing!'' u ''Winning the war on PANTS!''. Lolše.
Nego, mali heads up za Sonića, čekiraj Sankaku Complex.
Da, BakaBT.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Krvi, a na što si ti mislio... :wink:
Prije:
Poslije:
edit:
Ona scena sa exorcist peglom je dobra kao i prvi puta :rotfl:
Pogledo novi naruto.. Isuse kako predobro.. :pray:
Sora no Woto špekulacije. :pray:
Tekst u donjem desnom kutu. :pray:
Al' su zabrijali :rotfl:
Kad smo kod anime-RL lokacija, našao sam onu villu iz Umineka... prilično lijepo izgleda :)
Jel gledao neko onu Personu koju sam skoro pominjao pa da mi da svoj review?
Ja samo ne znam zašto svi dižu toliku buru oko Sora no Woto. Ono, nije da je baš neko remek djelo pa treba filozofski raspravljati o tome.
Super, sljedeci tjedan opet pocinju filleri a manga je kojih 50 epizoda ispred anime, wtf= Citat =:
Izvorno postao blood4me
O-M-F-G koja epizoda Naruta, prestrašno :shock: Kak je Sasuke pratio sa sharinganom pokrete mačeva od eight-tailsa, prebrutalno. A tek Amaterasu, issss. Killer Bee je također bio lud. Ovo je bila jedna od boljih epizoda u zadnje vrijeme.
A sad šugavi filleri, to preskaćem, dok ne počne radnja iz mange opet.