Izvorno postao LL21
Nu-metal je sirok pojam...meni ima velike razlike izmedju Korna,LP i SOADa...SOAD genijalan bend...nekakav thrash/alternative metal/rock,ali to nema veze,jer ta muzika dobro zvuci i imaju odlicne lyricse,kao i stil...eto,taj CC..ja debilnijeg benda nisam u zivotu vidio,a neki ljudi ga obozavaju...to je samo dokaz koliko ljudi malo slusaju muziku a vise se pale na shock efekat pjesama...
Opet kazem,problem je sto neki pocnu sa death metalom,pa im je obican heavy metal sranje...
Ja volim inovativan,progresivan metal,muziku za razumjevanje,a ne urlanje i izivljavanje na bubnjevima jer neznaju svirati,niti imaju ideju o cemu pjevati...[b]ja[/b]Sbih mogao napisati 10 pjesama o paklu/demonima/nasilju,ali malo koji bend zna pisati pjesme kao SOAD...za to treba malo inteligencije...
Za one koji vole tvrdji zvuk,ima recimo Sepultura,koja je odlican bend,dobri tesktovi,na granici sa death-metalom,pa je malo ko ovdje spominje...jednostavno,nije toliko izvikan bend,a momci su imali 10x vise talenta nego vecina black boranije danas...